Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım hiç yemedim tepside görmüştüm ama tabakta tane tane ilk kez görüyorum. :KK57: artık asla unutmam Boşnak mantısıni. :KK68:
Eee naptın yedin mi :rolleyes:insanin ömründe kaç kere önüne çıkar ki bu lezzet...gerçi sen mütemadiyen görüyorsundur :KK68:
Yeminle yemedim. Bir kısmını sabah eşim yiyecek bir kısmını buzluğa koydum. Evet ben çok sık görüyorum çok şükür. 😘

6 mart menüsü

07.45
2 dilim ekmekle tost
Nescafe
1 domates

Arada bitki çayı

13.00
2 yumurtadan peynirli omlet(unsuz)
Yarim domates
8-9 zeytin
Nescafe

Bitki cayi

16.15
Türk kahvesi
2 kayisi
1 hurma
4 badem 1 findik

18.15
1 büyük tabak sulu kofte(havuç ve patates vardi un yok.)
1 kase yoğurt

Bu aralar tost fazla ust üste oldu. Bu hafta yesilligimi arttirip fit tarifte yapmayacagim adimlari da 10 binde tutmaya calisacagim bakalim sonucu ne olacak. Suyu az iciyorum arttirmaya çalışıyorum

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @s i d e l y a
@L u c i a
Afiyet olsun canim♥️

Sen çok güzel kilo vermişsin canım maşallah 🧿 bende 106 kilodan 67 lere düşmüşken hooop tekrardan 103 e geldim sil baştan başladım ama bu sefer eskisi gibi çabuk gitmiyor yoruldum artık
Kuzum inan ki yorulmaya her şeye değiyor. Sağlıklı olmak giydiğinin yakışması birinin kilosunu anlatırken cordelia kadar belki daha fazla gibi laflar duymamak her şeye değer. ❤️

Cuma menunde pirinc pilavi vardi sanirim canim belki onun ve reglin etkisi ile arti gelmissindir ama moralini bozma cumaya kadar eksiye düşersin 🥰🥰
Bir aydan fazladır yemiyordum ogün küçük bir tabak yedim ama 30 dakika leslie yaptım ogün ve çok yürüdüm ama saat kolumda olmadığından kayıt altına alamadım adımlarımı pilav erimiştir diye düşündüm

6 Mart 2022 Pazar menüm:

10.30 kahvaltı: 1 yum sucuklu yumurta, 1 kaşarlı domatesli tost, çay

13.30 ara: 1,5 elma, 1 portakal

16.00 ara: Bir avuçtan biraz az kuruyemiş, 1 büyük fincan sütlü sade Türk kahvesi

19.30 Akşam yemeği: 1 tabak kuru fasulye, 1 kase yoğurt, salata

Su: 2 litre

_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip- Hallederiz Hallederiz

Back
X