Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aksamin az duruyor. Protein de alsaydin. Ihtiyacin var bu ara biliyorsun😻😻

Guzel bir gün olmuş. Ev işini ne yaptınız bat mı güzel haber?🥰

Güzel menü🥰🥰

Meyve gözüme fazla geldi. Onun dışında güzel olmuş. Suyu arttırırsın uyuyana kadar😻

Dünün telafisini mi yapmak istedin bugün? Akşam bir şey yememişsin. Rahatsızlık vs durumun yoksa öğün atlama lütfen. Sporun göz dolduruyor😻
Ev işi süpür topla mutfak gibi gibi şeyler aslında fiziken yormadim kendimi ev işi sonuçlanana kadar rahat yok bari duşa girmeden 30 dk bisiklet yapım 😌 kabul olurmu

3 gündür çok pis karbonhidrat tüketiyorum spor da yok.yarin yeni bir başlangıç yapmak lazım da hiç enerjim yok.
Yediğin ictigin şeyler de ruh halini etkiler bitanem. Muz varsa bir tane ye rahatlatıcı etkisi var. Enerji için sağlıklı yiyecekler tercih et. Belki bu niyet iyi gelecektir sana . :KK51:

Menülerimi görüyorsunuz kızlar buraya yazdığımın dışında hiçbirşey yemiyorum bu hafta sporda yürüyüşte yaptım suyu zaten 2.5 litrenin altına düşürmüyorum ama gelgörki tartıda bugün artı gördüm çok demoralize oldum bu kadar dikkate 100 gram olsun eksi olsa razıydım üstüne artı gördüm bide üstüne regl oldum elim yüzüm heryerim şiş canım çpk sıkkın hiç bir şey yapmak istemiyorum😔
Arkadaşların yazdığı gibi adetten artı görmüşsün. Diyetini hiç bozma. Bol su iç. Şeker ihtiyacını kuru meyvelerden (abartmadan) karşılamaya çalış. Hafif sporla da desteklersen cuma günü göreceğin rakam yüz güldüren cinsten olur🥰🥰

Eklentiler

• FB075911-4B8B-450F-858D-92DA7FE47073.webp
    FB075911-4B8B-450F-858D-92DA7FE47073.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
Regli dönemi ve regli iken çok normal yarın tartilicam ben mesela ama diyetisyenim erteletti reglime 2 var diye sizler bakicam ama yani kendimi hazirladim sen sakın oyle gördün diye salma vücudumuz bu anam hormonlarin kölesi olmuşuz 😅😅
Bende salı günü diyetisyene gidecem o zamana kadar inşallah ödemler gider sendede varmı şişlik

Elhan Elhan , Zipzip- Zipzip- , fesang fesang ,@pastel34 Allah razı olsun kızlar.valla laf olsun diye demiyorum çok sağolun.cuma günü doktor randevum vardı.beni nöroloji uzmanına muayene olmamı söyledi.cuma gününden beri atak geçiriyorum nefes alamıyorum tikaniyorum.basim dönüyor.migdem bulanıyor.bayilacak gibi oluyorum.degisik bir baş ağrısı var.cumleyle ifade edemiyorum.zar zor randevu buldum ama en son emar makinesinde atak geçirdim beni çıkardılar.noroloji kesin emar yada tomografi ister ben asla cektiremem😔sebepsiz ağlıyorum.kizim görmesin diye evde köşe bucak kaçıyorum.daha çok sebep varda.yeter sıkmiyayim. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim ♥️♥️♥️
Geçmiş olsun canım panik atak geçiriyor olabilir misin acaba Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

Back
X