Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kall atım hızına göre değişiyor. Hareketler zor baya o açıdan belki daha fazla yakıcan. Belki daha az

Valla bacaklar çabuk kalınlaşmaz. Proteini aşırı alır başka grup kasınu çalıştırmazsan o başka. Tüm vücut çalışmak lazım. Squat grils var. Videoları var link atayım
Fazla yakacağımı zannetmiyorum hareketleri iyi analiz etmek lazım ezberleyimce sırasınıda yapabilirim herhalde.
Leslie 3 yapıyorum bir ara vermiştim onada n gene başladım.
Karen ve Tony Hill. Adam kıvanç tatlıtuğ un hocası. O videoda 54 yaşında 🤪 Doris hocanın da squatgirl kanalında 40 dk 500 kalori videosu var, bende onu asla tam anlamıyla yapamıyorum. Neyse, maksat hareket etmek 😊
Adam somun ekmek karısı bir lokma baksana önce Türk zannettim kadını demek ki seslendirmeymiş videoda.
40 dakkada 500 kalori yakmak mucize herhalde .
Büyük geçmiş olsun
Çok teşekkürler sağol.

images (6).webp

Günaydın canlarım hepinizin kadınlar gününü kutlarım:KK200::KK200::KK200::KK60::KK60::KK60::KK68::KK68::KK68:
Günaydın teşekkürler canım.💐
Günaydın sımsıcak güzel bir günümüz olsun
. :dua::KK200::dua:
Amin. Günaydın. 🌷
Günaydın.🌺
Günaydınlar herkese.
Kadınların her anlamda daha fazla değer gördüğü, emeklerinin karşılıksız bırakılmadığı, psikolojik olarak yıpratılmadığı, hırpalanmadığı, tacize ve/veya daha kötü fiziksel zorbalıklara maruz kalmadığı, hangi nedenle olursa olsun yaşam haklarının elinden alınmadığı bir topluma kavuşmak dileğiyle bütün kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.
Aminnnnn. Teşekkürler Günaydın. 🙏
Günaydın. 🌹
Günümüz kutlu olsun canım kadinlarim ❤❤
fesang fesang iyi ki doğmuşsun bebis ❤🎉🎉
Çok teşekkür ederim. 🌸
Günaydın kızlar :KK68::KK68:
Günaydın kaptanım. 🌹
Günaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydın.🌺

Günaydın🥰

Alıntılar gidiyor sürekli🙃
Menüler ve adımlar şahane. gewezebidik gewezebidik sporun göz dolduruyor🥰 She-Raa She-Raa bacağın nasıl oldu? sandriyon sandriyon menü de spor da pazartesiye uygun olmamış. Tartıya son 3 günümüz. Lütfen önümüzdeki 3 günü güzel değerlendir❤️

fesang fesang doğum günün kutlu olsun. Sana huzur ve mutluluk getirsin❤️❤️

İyi akşamlar herkese. Bende günü bitireyim artık, adım atmaya mecalim kalmadı.

Kahvaltı 10.00
2 yumurta ile omlet,
1 dilim çavdar ekmeği,
Bol yeşillik

Öğlen 13.30
Yarım porsiyon tavuk ızgara,
Bol yeşil salata,
Yarım avuç çiğ kuruyemiş.

Akşam 18.15
1 dolu tabak kabak yemeği,
1 dilim çavdar ekmeği,
1 portakal.

Su:2 litre
Spor: 25 dk zumba +
Eki Görüntüle 3021204
Eki Görüntüle 3021205
O kadar yorgundum ki, sadece 2.bölüm ve karın hareketlerini yaparım diyordum ama baştan yaptım. Kendimi tebrik ediyorum😊
_ASTRAL_ _ASTRAL_ Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia She-Raa She-Raa
Afiyet olsun canim♥️

Back
X