Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın. Benim büyük kiz iyice hastalandı istifra ediyor, ateşi var, öksürüyor. Ciddi anlamda artik bunaldim. Antibiyotik yeni bitti ve 2 gün sonra yine hastalandi
Geçmiş olsun canım . Anasinifi maalesef en korumasız oldukları zamanlar

Geçmiş olsun canım. Bence doktora götür tekrar. İlaçlarını değiştirsin. Allah esirgesin geç kalmış olma tedaviye.

Geçmiş olsun canım, götürecekmisin doktora. Ateş kusma birlikte ciddi olabilir😔
Ozele goturcem bu sefer. Zaten randevu yok, acillerden tiksindim artik..

O kadar alıştım ki artik bana bunlar normal geliyor. Ateşi 37.7 falan çok değil. Kendiside hareketli ama yediğini kustu öksürük şurubunu vermistim boşa gitti 😬😂

Süpersin insan daha çok motive oluyor tabi ☺️
Sağol canım tabiki de öyle 😘
7 Mart menusu
2 litre su

Kahvaltı 11.00: 2 gözleme 🙈
Biber domates
3 küçük parça köy peyniri
2 kupa şekersiz çay

Akşam 16.00
Artan yemekler yendi.
2-3 çatal kadar makarna
4-5 kaşık nohut yemeği
2 kaşık et sote
2 turşu
1,5 bardak ayran

Bugün eşimin çalışma saatleri değiştiği için erken yedim akşam yemeğini. Açlık hissetmedim. Sanırım vücut alışmaya başladı.
Bu arada beraber kahvaltı yapamiyorduk bir süredir. O yüzden ağır bir kahvaltı oldu 😅

Zipzip- Zipzip-
@Cordelia
Lavinia_98 Lavinia_98
Gözleme hariç iyi afiyet olsun bir daha yeme 😌
Artık dün oldu ama evet 7 Mart başladık. Zipzip- Zipzip- başladık di mi

Canım nasıl geçti muayene?

İyi geceler mavim. 😘

Dk 10 puan hesaplıyorum ilk sayfada 8 puan yazıyor :sus:

Çok geçmiş olsun. ♥️
Ben bugün başlıyor um ♥️
Iyi geceler kızlar

Bugün işim bitmedi birtürlü
Kaç defa ev süpürdüm, içime sinmedi
Tekrar süpürdüm, sildim rahat ettim
Şimdi ütü yapacağım

Menüm

1 kâse mercimek çorbası
Mantar, brüksel lahanası kavurma, üstüne kadar peynir koydum
Yoğurtlu kereviz
Fındık, fıstık, kaju, çekirdek
Evet kuruyemiş fazla oldu

2 lt su
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3021312
Lavinia_98 Lavinia_98
@Cordelia
Afiyet olsun ♥️
7 Mart menüm

Sbah yarım yumurta 1 kaşık havuç tarator 1 parça peynir çay

Ara 1 kayısı çayı.

Akşama doğruda 2 kaşık barbunya 2 kaşık salata

1 kupa kayısı çayı

Adım 8540
Su 1,5 litre

Zipzip- Zipzip- Lavinia_98 Lavinia_98
Afiyet olsun abla♥️

O kadar alıştım ki artik bana bunlar normal geliyor. Ateşi 37.7 falan çok değil. Kendiside hareketli ama yediğini kustu öksürük şurubunu vermistim boşa gitti 😬😂
Geçmiş olsun canım bol şifa insanlahh🙏🙏🙏

Günaydın grubun güzel tatlı emekçi kadınları
8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Anca gelebildim işe biraz yürüdüm sonra minibüs yaptım ve acayippp soğuk bir İstanbul üstüne birde yağmur var, 8/9 arasi filtre kahvemi içtim şimdi sahaya çıktım ama donuyorummm Allah dışarıda olanlara yardım etsin 😢🥶

yaa o eslerin yorumlari olumlu olunca ne mutlu ediyor insani, Benimki bana pehlivan diyordu diyete baslamadan once ahahah gecen gun boyle durdu aa dedi senin popon kuculmus. minicik kalmis dedi nasill mutlu oldum. :)
Benimki de Arnolg derdi bana, hep dalga geçerdi. Farketmiyo şimdi de dalga geçiyo. Akşam çocuklara, annenizle resim yapabilirsiniz diyodu🤦‍♀️
Afiyet olsun ablacim ♥️
Teşekkür ederim canım

Hayatım acile gidiyosun iyi güzel bakıyor, seni polikliniğe yolluyo ama randevu yok. Kolu kırık çocukla randevu alamadım. Neyse mecbur özele gidiliyo😔38’e kadar , hatta halsizliği yoksa üstüne de çıkabilir. Beni kusması endişelendirdi. Bu sefer halsiz kalır çocuk😔

Hayatım acile gidiyosun iyi güzel bakıyor seni polikliniğe yolluyo ama randevu yok. Kolu kırık çocukla randevu alamadım. Neyse mecbur özele gidiliyo😔38’e kadar , hatta halsizliği yoksa üstüne de çıkabilir. Beni kusması endişelendirdi. Bu sefer halsiz kalır çocuk😔
Bakalim kusma tekrarlarsa o zaman ayvayi yeriz işte 😞 basladimmi durmuyor. Evde her türlü ilac var zaten... İshalde başlayabilir artik hastalığının gidisatindan bazi şeyleri öngörüyorum mesela probiyotik başlıyorum ishal fazla olmuyor o zaman halsizde kalmiyor. Simdi yumurta hasladim bakalim yiyecekmi, yese de duracakmi icinde...

Günaydın grubun güzel tatlı emekçi kadınları
8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Anca gelebildim işe biraz yürüdüm sonra minibüs yaptım ve acayippp soğuk bir İstanbul üstüne birde yağmur var, 8/9 arasi filtre kahvemi içtim şimdi sahaya çıktım ama donuyorummm Allah dışarıda olanlara yardım etsin 😢🥶
Gunaydin canim Allah kolaylik versin🥰

Bana bol kahve lazim bugun 😣😖

Bakalim kusma tekrarlarsa o zaman ayvayi yeriz işte 😞 basladimmi durmuyor. Evde her türlü ilac var zaten... İshalde başlayabilir artik hastalığının gidisatindan bazi şeyleri öngörüyorum mesela probiyotik başlıyorum ishal fazla olmuyor o zaman halsizde kalmiyor. Simdi yumurta hasladim bakalim yiyecekmi, yese de duracakmi icinde...
İki çocuk birden sürekli hasta olunca artık bişeyleri çözüyosun mecbur. Bi doktor bana “anne çocuğunun en iyi doktorudur” demişti, artık biliyosun aşşağı yukarı çocuk nasıl hasta oluyo🤦‍♀️

İki çocuk birden sürekli hasta olunca artık bişeyleri çözüyosun mecbur. Bi doktor bana “anne çocuğunun en iyi doktorudur” demişti, artık biliyosun aşşağı yukarı çocuk nasıl hasta oluyo🤦‍♀️
Aynen oyle ben mikrop kapmış kesin derken cebremdekiler yok yok usutmustur diyolar. Ama ben anliyorum enfeksiyon var 🤷🏻‍♀️ keşke sağlıkçi olsaymisim diyorum bazen

Ben dün alamadim 😑 bugun almam lazim pahali mahali demeden alcam artık ne yicem ben 🤷🏻‍♀️
Yeşillikler sürekli değişiyo maalesef, çok da gitmiyor. Beyaz lahana, havuç, turp yapıyorum hem doyurucu hem de baya gidiyor. beyaz lahanayı 10 liraya almıştım cuma günü. Ama maydanoz 5 lira🤦‍♀️

Back
X