canım çok geçmiş olsunSimdilik birseyler yediler abla birazdan dra goturecegim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsunSimdilik birseyler yediler abla birazdan dra goturecegim
iyiyim canım şükür gelip geçtigeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Gecmis olsun canimevet covid geçirdik canım ama iyiyiz sıkıntı yok şükür. haftada 1 2 kez tartılıyorum aklıma gelirse. şu an 59 dayım. 60 ı görmediğim sürece diyete dönmem herhalde.![]()
Gunaydin kaptanimGünaydın
Alıntılar gidiyor sürekli
Menüler ve adımlar şahane. @gewezebidik sporun göz dolduruyor@She-Raa bacağın nasıl oldu?
sandriyon menü de spor da pazartesiye uygun olmamış. Tartıya son 3 günümüz. Lütfen önümüzdeki 3 günü güzel değerlendir
fesang doğum günün kutlu olsun. Sana huzur ve mutluluk getirsin
![]()
Sagol canimAfiyet olsun canim![]()
Artin cok degil cumaya daha güzel olur canim 3 gun dikkat et menulerinekaptanım özürlerimi sunuyorum dün diş randevum vardı
dişim kırıldı da
dişçiden sonra kafa bir milyondu hiç bakamadım
pzt kilo bildirimi
cuma: 66.5
pzt:66.9
+400
fakat dün çok dengesiz beslendim
bu gün de yine hamur işi girdi menüye
atın beni denizlere
bir türlü başlayamadım heee
boğazımı tutmakta zorlanıyorum şu an
iştahım gitti mi tam gidiyor
sora biraz canım bir şeyler çekince yiyorum
orticim tekrar söylüyorum kötü bir ortin var bu hafta özür dilerim![]()
teşekkürler canım. aslında korumak için çok fazla çaba sarf etmiyorum ama demek ki verdiğim kiloları sağlıklı vermişim diyorum çok şükürGecmis olsun canim
Kilonu koruaman guzel![]()
Bugün senden 10 bin gelir mi? Benim için8 mart DÜNYA KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
BU arada dünkü menüm
Sabah 6:30
2 dilim çubuk peynir
2 iri parçalı tavuk gögsü
2 yeşil zeytin
1 bardak muzlu süt
Ara: fitre kahve elma
Öğle 12:00
Rokalı domates salatasi
3 dilim çubuk peynir
6 yeşil zeytin
2 yumurta
Akşam 19:30
Bi kase un çorbasi
3 çigköfte marulla
Roka salatasi
Zipzip- @Cordelia
_ASTRAL_ @gewezebidik
Fazlasi inşallahBugün senden 10 bin gelir mi? Benim için![]()
Çok geçmişler olsun şimdi nasılsınız iysinizdeşr umarım .evet covid geçirdik canım ama iyiyiz sıkıntı yok şükür. haftada 1 2 kez tartılıyorum aklıma gelirse. şu an 59 dayım. 60 ı görmediğim sürece diyete dönmem herhalde.![]()
Valla tebrik ediyorum ipin ucunu kaçırmamışsın :) tamam diyet yapma sohbete gel canımevet covid geçirdik canım ama iyiyiz sıkıntı yok şükür. haftada 1 2 kez tartılıyorum aklıma gelirse. şu an 59 dayım. 60 ı görmediğim sürece diyete dönmem herhalde.![]()
Teşekkür ederim ececimbocecim
Yoo kadın Türk. anladığım kadarıyla Amerikada doğmuş, ailesi oraya göçmüştür vakti zamanında. Baya Türk, dublaj değilFazla yakacağımı zannetmiyorum hareketleri iyi analiz etmek lazım ezberleyimce sırasınıda yapabilirim herhalde.
Leslie 3 yapıyorum bir ara vermiştim onada n gene başladım.
Adam somun ekmek karısı bir lokma baksana önce Türk zannettim kadını demek ki seslendirmeymiş videoda.
40 dakkada 500 kalori yakmak mucize herhalde .
Çok teşekkürler sağol.
çok şükür iyiyiz ablaÇok geçmişler olsun şimdi nasılsınız iysinizdeşr umarım .
evet azıcık aldım ama 1 kilo bile alınca göbek geri geliyor yaValla tebrik ediyorum ipin ucunu kaçırmamışsın :) tamam diyet yapma sohbete gel canım![]()