• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Ne guzel canim tebrik ederim 🥰🥰

Bugün diyetisyen günümdü ve tartıda bir kilo fazla çıktım ama hepsi ödemmiş ve sevindirici haber bir buçuk kilo yağ yakmışım regl döneminde olduğum için ödem normal dedi haftaya daha güzel kilo vermiş olacaksın deyip moralimi düzeltti.
Ben de regl oldum cumaya biraz azalsa da tartıda fazla gelmesem bende gaz da yapıyor regl. Karnım sis oluyor hep

Sabah
2 yumurtalı omlet,,, 3 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir, yeşilçay

Ara Türk kahvesi

Öğle
6 kaşık kuru fasulye,,, bol salata

Akşam
2 tabak bol sebzeli makarna (makarnası toplam 4 kaşık gerisi sebze)

Ara filtre kahve,,, yeşilçay

Su 2 litre

Adım 7700✅✅✅
Ekmek 🍞 :skandal: afiyet olsun. 🌹❤️

Midem kötü olduğu için mi bilmiyorum çok keyifsiz bir akşam geçiriyorum. Yarınki küçük operasyon için de gerginim biraz. Umarım sorunsuz hallolur
Geçmiş olsun canım. 🥺 Miden neden kötü 😟 İnşallah istediğin gibi olur operasyon. Kendini tedirgin etme.

İyi akşamlar

Sabah
20220308_092126.webp

Öğle
20220308_120943.webp

Ara
IMG-20220308-WA0180.webp

Akşam Öğle ile aynı

Su:2 lt spor : 6628 adım şuan
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Bugün doğum gününmü canım doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelerin olsun eşinle çocuklarınla ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı ve huzurlu yaşların olsun tatlım 💐🌺🌹🎂🍨🍧🍦🍡
Evet tatlı Saracım❤️❤️❤️ senin de kadınlar günün kutlu olsun, güzel yillarimiz burda beraber geçsin hep inşallah

Aaaa çok sevindim:KK49::KK49:ama dedik sana ödemdir diye. Yağ yakmak mükemmel coook tebrik ediyorum

Back
X