• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın canlar nasılsınız ♥️
Günaydın🥰
Babam rahatsızlandı gülüm.ankarada gitmedigimiz hastane kalmadı.eve gece 3 te geldim.cocugu okula götüreceğim ama heryerim ağrıyor.
Geçmiş olsun canım 🙏
Günaydın canlarım ♥️🤍💛💚🧡💙
Musmutlu sağlıklı güzel günümüz olsun 😌
Günaydın🥰
Günaydın şekerler 💕💕💕
Günaydın🥰
gggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaayyyyyyyyyyyyyddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Günaydın 😂
Günaydın🥰
Bilmem oldum mu olmadım mi paylaşım yapmiyorum ki cuma gunu🤣🤣

Günaydın canim ♥️
Olmamışsındır😍

İyi Geceler.
8 Mart Menü ve spor

Sabah 07.30.

1 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 ısırık kaşarlı sucuklu tost

Öğle 13.00
1 baget tavuk haslanmis ve yeşil salata
1 avuç leblebi

Ara 17.00
2 avuç fıstık 🥜

Saat 20.30
1 kase tarhaba çorbası
1 haşlanmış baget
1 kase yoğurt
1 elma

Spor
150 squat
200 zıpzıp
120 sn plank
4700 puan
Adım 1548 puan

Toplam 6248 puan
Zipzip- Zipzip- @eceboce @L u c i a
Hemen hemen adimlarimiz aynı :KK5:
Afiyet olsun canım 💙

Günaydinnnnn....
Geç günaydın oldu arkadaşlar işe yetis fln anca dün akşam birşey yemediğim için sabah çay fincanı ile sade türk kahvesi içtim biraz tutsun öğüne kadar diye sabah direkt minibüse bindim hâlâ belim ağrıyor yürümedim benim reglim birkaç gün zor geçiyor😢🥺 ama bi yandan mutluyum cumaya kadar atlatmış olacağım tartıda inşallah eksileri bol görürüz 🤲🥳 görüşürüz 💙

Günaydinnnnn....
Geç günaydın oldu arkadaşlar işe yetis fln anca dün akşam birşey yemediğim için sabah çay fincanı ile sade türk kahvesi içtim biraz tutsun öğüne kadar diye sabah direkt minibüse bindim hâlâ belim ağrıyor yürümedim benim reglim birkaç gün zor geçiyor😢🥺 ama bi yandan mutluyum cumaya kadar atlatmış olacağım tartıda inşallah eksileri bol görürüz 🤲🥳 görüşürüz 💙
Dün o halde bir de squat yapmışsın🥰 Dinlenseydin keşke.

Back
X