GünaydınGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn canlar

Günaydın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn canlar
Günaydın
Günaydıngunaydın herkesee
![]()
günaydınnnnnnnnnnnngunaydın herkesee
![]()
Günaydın canimgunaydın herkesee
![]()
GünaydınGünaydın canlar nasılsınız![]()
Geçmiş olsun canımBabam rahatsızlandı gülüm.ankarada gitmedigimiz hastane kalmadı.eve gece 3 te geldim.cocugu okula götüreceğim ama heryerim ağrıyor.
GünaydınGünaydın canlarım
Musmutlu sağlıklı güzel günümüz olsun![]()
GünaydınGünaydın şekerler![]()
Günaydıngggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaayyyyyyyyyyyyyddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
GünaydınGünaydin![]()
OlmamışsındırBilmem oldum mu olmadım mi paylaşım yapmiyorum ki cuma gunu
Günaydın canim![]()
Günaydın böcüğüm huzurlu bir enkaz gibiyim.Günaydın canlar nasılsınız![]()
Bugünkü mesajlarının hepsi enerji dolu, kalk bence bi Mezdeke bi Leslie patlat boşa gitmesinben tembelimmmmmmm![]()
Günaydın bal böceğimgggüüüüüüüüünnnnnnnnaaaaaayyyyyyyyyyyyyddddddddddddddıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Sen nasılsın canımBugünkü mesajlarının hepsi enerji dolu, kalk bence bi Mezdeke bi Leslie patlat boşa gitmesin![]()
Günaydın tatlım güzel haberlerini bekliyoruz.Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn canlar
Hemen hemen adimlarimiz aynıİyi Geceler.
8 Mart Menü ve spor
Sabah 07.30.
1 dilim ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
1 ısırık kaşarlı sucuklu tost
Öğle 13.00
1 baget tavuk haslanmis ve yeşil salata
1 avuç leblebi
Ara 17.00
2 avuç fıstık
Saat 20.30
1 kase tarhaba çorbası
1 haşlanmış baget
1 kase yoğurt
1 elma
Spor
150 squat
200 zıpzıp
120 sn plank
4700 puan
Adım 1548 puan
Toplam 6248 puan
Zipzip- @eceboce @L u c i a
Geçmiş olsun. Ne rahatsızlığı var şimdi nasıl?Babam rahatsızlandı gülüm.ankarada gitmedigimiz hastane kalmadı.eve gece 3 te geldim.cocugu okula götüreceğim ama heryerim ağrıyor.
Bugün nasılsın, kaldı 2 günGünaydın şekerler![]()
Dün o halde bir de squat yapmışsınGünaydinnnnn....
Geç günaydın oldu arkadaşlar işe yetis fln anca dün akşam birşey yemediğim için sabah çay fincanı ile sade türk kahvesi içtim biraz tutsun öğüne kadar diye sabah direkt minibüse bindim hâlâ belim ağrıyor yürümedim benim reglim birkaç gün zor geçiyorama bi yandan mutluyum cumaya kadar atlatmış olacağım tartıda inşallah eksileri bol görürüz
görüşürüz
![]()
Eğer onu yapmasam inan ertesi günler erinirim görev bilinci ile yaptım canımDün o halde bir de squat yapmışsınDinlenseydin keşke.
Aşkitom günaydınSen nasılsın canım![]()
Eğer onu yapmasam inan ertesi günler erinirim görev bilinci ile yaptım canımbanyo da yaptım bide yoksa eşim fln kızardı halin yok saçmalama diye
![]()