Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende şuan onu düşünüyorum en az 4 ama haftaya da salı günü falan karla karışık yaziyor benim telefondaÇocukları alayım ve en az 4 günlük ev macerası başlasın bakalım![]()
Geçmiş olsunÇıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
neyse ki yarın okullar tatil
![]()
Bilecikte de yapılsa tatilÇıktım ortim vallahi tatil coook mutlu oldum
Kardeşim uzun zamandır Bilecik’te yaşamak istediğini söylüyor. Ataması oraya çıkarsa dişini o yapsınBilecikte de yapılsa tatil![]()
Neden bilecikte yaşamak istiyor kiKardeşim uzun zamandır Bilecik’te yaşamak istediğini söylüyor. Ataması oraya çıkarsa dişini o yapsın![]()
Bilmiyorum ki canım. Küçük şehir olduğu için herhalde. Büyük şehirde yoruluyorum diyordu. Biz hiçbirimiz Bilecik i görmedik , bilmiyoruz. Ama o istiyorNeden bilecikte yaşamak istiyor ki![]()
Bilecik ekonomi konusunda rahat güzel bir şehir gelmek isterse gelsin :)Bilmiyorum ki canım. Küçük şehir olduğu için herhalde. Büyük şehirde yoruluyorum diyordu. Biz hiçbirimiz Bilecik i görmedik , bilmiyoruz. Ama o istiyor![]()
Hoşgeldin canımKızlar zayıflama grubunuza katılabilir miyim ?
Geçmiş olsun canımÇıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
![]()
Afiyet olsun tatlım8 mart Menüm
Dünkü
10:00 türk kahvesi
Çubuk krakter
12:00 yulaf salatasi ( domates marul yulaf )
Ara: sütlü soğuk kahve
Elma
Akşam
1 tabak kuru patlıcan yemegi
4 k pilav
1 mini kase yoğurt
Salata
Zipzip-
Cordelia @gewezebidik @yildiz4kc
Adim
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumSağolun kızlarcım çok acıdı ve acıyor hala nedense. Şimdi eve dönüyorum burda kar başladı
Ben Eskişehirliyim Bilecik komşumuz, gidip gelirken hep geçiyoruz benim de sempatim var orayaBilecik ekonomi konusunda rahat güzel bir şehir gelmek isterse gelsin :)
Ayyy neguzel bir menuuu afiyet olsuneee şeyyy şimdi öpücük atıp sevimli olayım da dövme beni
biraz simit yedim
biraz da bitter çikolata şeyettim
azıcık kazandibi hüplettim
bir de döner şeettim
minicik de poğaçayla börek gümlettim
cumadan bu güne günah listesi bu şekilde kaptanım
tartı cuma günü gümlerse suçlusu bunlar ben tamamen masumum yani![]()
Benim Saracimmmm ameliyat değil yahu. Minik bir operasyon sanıyordum operasyon bile denemezmiş
Gecmis olsun canimÇıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
![]()
Benim korktugum turkiyede kar bitip buraya gelince biz evlere kapanacazUrfa’ya bile kar yağacaksa diğer şehirleri düşünemiyorum![]()
Menu cok guzel cnm afiyet olsun8 mart Menüm
Dünkü
10:00 türk kahvesi
Çubuk krakter
12:00 yulaf salatasi ( domates marul yulaf )
Ara: sütlü soğuk kahve
Elma
Akşam
1 tabak kuru patlıcan yemegi
4 k pilav
1 mini kase yoğurt
Salata
Zipzip-
Cordelia @gewezebidik @yildiz4kc
Adim
Ben kacirmisim canim ya kbakmaSellaaammm
Ben senelerdir burdaym sadece bir aydır inzivaya çekilmiştm
Ama sen iste yeter tekrar merasim yaparız
En sevdiğimmmm
Hoşbuldummmmm![]()
İyi akşamlar canımIyi akşamlar![]()
Hoşgeldin kaptanım yogundun bugun galibaIyi akşamlar![]()
Senin için yeni olurumm yaaAyyy neguzel bir menuuu afiyet olsun
Gecmis olsun canim
Benim korktugum turkiyede kar bitip buraya gelince biz evlere kapanacaz
Neyse ramazanda evfe kalsakda olur onemli olan 5.aya kadar havalar duzelsin subhaneke dinimiz amin
Menu cok guzel cnm afiyet olsun
Ben kacirmisim canim ya kbakma
Sen buralarda yenisin galiba bebegim diyecektim
Havam sondu![]()
İyi akşamlar cicim kaptanımIyi akşamlar![]()
İnanirmisin ben eskiden böyle şeylere hayatta inanmazdım.tabi ki sürekli işe yaramıyor videolar.bazen de önüme geleni dövesim geliyorAynen ben. Videolar izleyerek kendimi çok seviyorum canım ben diyerek toparlamaya çalışıyorum.![]()
Ohhhh afiyet olsun prensesKahve molası.![]()