• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaşık esprisini anlamadım:confused:
Matrix filminde bir sahne vardı. Kaşık aslında yok, diye düşünüp kaşığı beyin gücüyle yamultuyorlardı. 😃😃 Ben de bir şeye sinirlendigimde vb... durumlar olduğunda, aslında böyle bir sorun yok gibi düşünerek bir şeyleri kontrol altında tutmaya çalışıyorum.

Senin için yeni olurumm yaa :KK70:
Canın ruhun saolsn :KK70:

İyi akşamlar cicim kaptanım
Tanisalim ozaman:KK19:
Ben sandriyon, 32 yasindayim, 2 çocugum var, yurtdisinda yasiyorum.
Ihhhh baskao_O
Yemeyi cok seviyorum
Yemek icin yasiyorum
Yasasin yemek yemek
En buyuk TurkiyeEn Büyük TÜRKİYE
Kanallar karisti
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Afiyet olsun cnm bende yogurt ara ogun molasi verdim

Ihhhh baskao_O
Yemeyi cok seviyorum
Yemek icin yasiyorum
Yasasin yemek yemek
Kanallar karisti

Sana da Afiyet olsun canım. 😘

Çıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışım🤣🤣 iki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense 😩 neyse ki yarın okullar tatil💃💃
Geçmiş olsun canım

Ihhhh baskao_O
Yemeyi cok seviyorum
Yemek icin yasiyorum
Yasasin yemek yemek
Kanallar karisti

İç sesinin yemek yakarislari beni benden aldı :KK48:
Kıyamam sana senin imtihanın zor kuşum severek ayrılmak koyuyor adama ah ahhh :KK14::KK14:

Kızlar tek tek alıntı yapamadım özür diliyorum. Herkese teşekkürler. Benim korktuğum gibi bir işlem değilmiş. Gözümde bambaşka şeyler canlandırmıştım🙈 boşuna meşgul ettim burayı :) şimdi geldim acısı biraz azaldı. Ama yolda yoruldum biraz dinlenecegim öpüyorum hepinizi
Burada atom parçalamıyoruz mevzu çıktı bize. Sen iyi olda gerisi mühim değil. ❤️❤️❤️

Çıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışım🤣🤣 iki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense 😩 neyse ki yarın okullar tatil💃💃
Nazara ugradigimiz doğrudur:KK14::KK14:
Geçmiş olsun bitanem 💙 Hadi dileğin kabul oldu okul tatil edilmiş çok şükür.
İnşallah çok çok güzel olur gözlerin. Sıkıntısız atlatmani dilerim. :dua:

Kızlar tek tek alıntı yapamadım özür diliyorum. Herkese teşekkürler. Benim korktuğum gibi bir işlem değilmiş. Gözümde bambaşka şeyler canlandırmıştım🙈 boşuna meşgul ettim burayı :) şimdi geldim acısı biraz azaldı. Ama yolda yoruldum biraz dinlenecegim öpüyorum hepinizi
Sen sağlığına güzelliğine kavuş da biz meşgul olalım tek :dua::dua:

Back
X