Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım..Ohhhh afiyet olsun prenses![]()
Oyyy sağol canım.nerdeyse hep dinlendim ve daha iyiyim canım geçecek inşallahTeşekkürler canım..nasılsın dağa iyi hissediyor musun?
Aynen. Mesela geçen gün laubali diyeni bı temiz dövmek istedim.İnanirmisin ben eskiden böyle şeylere hayatta inanmazdım.tabi ki sürekli işe yaramıyor videolar.bazen de önüme geleni dövesim geliyor![]()
Ayyy ben hemen birAynen. Mesela geçen gün laubali diyeni bı temiz dövmek istedim.![]()
Ayyy ben hemen birgibi atlayacaktim. Sayfa dondu.iyi yırttı yoksa kötü sözler duyacakti
![]()
Kaşık esprisini anlamadımYaptım ama ne fayda. Bugün ve yarin çok iyi program uygulamalıyım. Eşim beni inanılmaz geriyor.Off puff takmıyorum. Kaşık aslinda yok.
![]()
Bugun biraz işlerim vardı canim telefona bakamadimHoşgeldin kaptanım yogundun bugun galiba
Matrix filminde bir sahne vardı. Kaşık aslında yok, diye düşünüp kaşığı beyin gücüyle yamultuyorlardı.Kaşık esprisini anlamadım![]()
Tanisalim ozamanSenin için yeni olurumm yaa
Canın ruhun saolsn
İyi akşamlar cicim kaptanım
Afiyet olsun cnm bende yogurt ara ogun molasi verdimKahve molası.![]()
Tanımadığım hiç bir insana hoşgörülü olamam.yedigim kazıklar sayesinde böyle oldum ve düşünüyorumBöyle daha iyi oldu. Hoşgörü daha güzel. İlk siniri atlatınca geçiyor.
Sana da Afiyet olsun canım.Tanisalim ozaman
Ben sandriyon, 32 yasindayim, 2 çocugum var, yurtdisinda yasiyorum.
Ihhhh baska
Yemeyi cok seviyorum
Yemek icin yasiyorum
Yasasin yemek yemek
En buyuk Turkiye
Kanallar karisti
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Afiyet olsun cnm bende yogurt ara ogun molasi verdim
Geçmiş olsun canımÇıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
neyse ki yarın okullar tatil
![]()
İç sesinin yemek yakarislari beni benden aldıTanisalim ozaman
Ben sandriyon, 32 yasindayim, 2 çocugum var, yurtdisinda yasiyorum.
Ihhhh baska
Yemeyi cok seviyorum
Yemek icin yasiyorum
Yasasin yemek yemek
En buyuk Turkiye
Kanallar karisti
Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum
Afiyet olsun cnm bende yogurt ara ogun molasi verdim
Burada atom parçalamıyoruz mevzu çıktı bize. Sen iyi olda gerisi mühim değil.Kızlar tek tek alıntı yapamadım özür diliyorum. Herkese teşekkürler. Benim korktuğum gibi bir işlem değilmiş. Gözümde bambaşka şeyler canlandırmıştımboşuna meşgul ettim burayı :) şimdi geldim acısı biraz azaldı. Ama yolda yoruldum biraz dinlenecegim öpüyorum hepinizi
Nazara ugradigimiz doğrudurÇıktım doktordan. Evet dolgu akmış. Ben şırınga ile çekilecek veya lazerle eritilecek sanıyordum. Oraya birkaç iğne ile sıvı akıttı o dolguyu eritecekmis. Yani inşallah eritirmiş ben bu şikayeti olan ilk hastasıymışımiki haftasında bir daha gidecekmişim bir daha bu işlemi yapacakmış. Yalnız şu an mossmor oldu ve daha da şişti ve baya acıyor nedense
neyse ki yarın okullar tatil
![]()
Sen sağlığına güzelliğine kavuş da biz meşgul olalım tekKızlar tek tek alıntı yapamadım özür diliyorum. Herkese teşekkürler. Benim korktuğum gibi bir işlem değilmiş. Gözümde bambaşka şeyler canlandırmıştımboşuna meşgul ettim burayı :) şimdi geldim acısı biraz azaldı. Ama yolda yoruldum biraz dinlenecegim öpüyorum hepinizi
Antalya da istiyorİstanbulda Okullar tatil edilmiş. p.tesi gününe kadar
Gecmis olsun canim nasil gecti operasyonBenim Saracimmmm ameliyat değil yahu. Minik bir operasyon sanıyordum operasyon bile denemezmiş