Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın mutlu güzel hayırlı Perşembeler dilerim. 🙏❤️🤗🌸🌹🌺🌷♥️
Günaydın kaptanim ♥️
Günaydın canikolar bugün az yicem dikkatli yicem doğru dürüst şeyler yicem
Günaydın canim ♥️
9 mart menü

Sabah 10:00 1 yumurta,domates salatalık biber az peynir maydonoz çay ekmek yok.

Ara öğün yok dışardaydık.

15:30 2 lahmacun 1 kola :olamaz:

Çay içtim.

Akşam 1 kayısı çayı.

Adım 10.330.

Spor yok.

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Lavinia_98
Afiyet olsun ablacim ♥️
Zıpzıpım benimm asma yüzünü büyüyünce sen de seversin:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
♥️♥️♥️
Daha ne kadar buyumem lazim 🙈🙈🙈

Eklentiler

• 20220310_083015.webp
    20220310_083015.webp
    228,2 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın kızlar, miniğim hafif hasta bakamadım doktor vs derken. Hatta doktor birseyi yoktur ateşi yok keyfi yerinde dedi . Bende boğazları kızarmış dedim . Ya siz anneler dedi ve sonuç ben haklı çıktım . Uzman olduk hocam dedim siz ordan bi antibiyotik menüsü yazı verin :D

Günaydın kızlar, miniğim hafif hasta bakamadım doktor vs derken. Hatta doktor birseyi yoktur ateşi yok keyfi yerinde dedi . Bende boğazları kızarmış dedim . Ya siz anneler dedi ve sonuç ben haklı çıktım . Uzman olduk hocam dedim siz ordan bi antibiyotik menüsü yazı verin :KK70:
Eppeğim harikasın. :-):KK72:
Allah şifa versin. :dua:

Günaydın kızlar, miniğim hafif hasta bakamadım doktor vs derken. Hatta doktor birseyi yoktur ateşi yok keyfi yerinde dedi . Bende boğazları kızarmış dedim . Ya siz anneler dedi ve sonuç ben haklı çıktım . Uzman olduk hocam dedim siz ordan bi antibiyotik menüsü yazı verin :KK70:
Çok geçmiş olsun tatlım. Günaydın. ❤️

Gunaydin canim gecmis olsun ♥️

Back
X