- 20 Mart 2008
- 141.939
- 213.870
- 1.423
- 60
Önce ötv ve vergiyi düşürecekler nasıl düşer mazot parası.Akaryakit zammi sonrasi fiyat artışı olmazsa calismayiz demisler
Sadece belediye otobusleri calisiyor
Duraklar cok kalabalık..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce ötv ve vergiyi düşürecekler nasıl düşer mazot parası.Akaryakit zammi sonrasi fiyat artışı olmazsa calismayiz demisler
Duraklar cok kalabalık..
Adamlar haklı yani mazot olmuş kaç lira.Kar yok abla grev yapiyorlar
22 TL yi geçmiş.Önce ötv ve vergiyi düşürecekler nasıl düşer mazot parası.
Sorma canim kardesim otobuse binemedi okula gec kalacakti babam goturdu az önceMecbur olması lazım onlarda hakli. Her gün zan geliyor. Çok zor. İnsanlara olacak olan.![]()
Cidden yazık şu paraya..22 TL yi geçmiş.![]()
Yazık yaaa.Sorma canim kardesim otobuse binemedi okula gec kalacakti babam goturdu az önce![]()
Aynen abla haklilar sonuna kadar su an 4.5 lira en az 8 lira olmasi lazim diyorlarAdamlar haklı yani mazot olmuş kaç lira.
Yaa yine sansli babam vardi goturdu ya gidemeyenler ne olacakYazık yaaa.![]()
Bence haklı cordeliaya katılıyorumAkaryakit zammi sonrasi fiyat artışı olmazsa calismayiz demisler
Duraklar cok kalabalık..
Kesinlikle bende bunu düşünüyorumÖnce ötv ve vergiyi düşürecekler nasıl düşer mazot parası.
Günaydın canimGünaydın kızlarhemencik doktora gittim geldim, oğlumun üst dişini gösterdim. Sanki olması gereken yerden çıkmıyormuş gibiydi ki her zamanki gibi evham yapmışım
diş yuva yapıyormuş . Çok mızmız bu aralar. Geceleri ağlayarak uyanıyor. Şükür gündüzleri iyi, o da olmasa pert olurum herhalde
Çok şükür canım. Benim için öp bebişi kocaman.Günaydın kızlarhemencik doktora gittim geldim, oğlumun üst dişini gösterdim. Sanki olması gereken yerden çıkmıyormuş gibiydi ki her zamanki gibi evham yapmışım
diş yuva yapıyormuş . Çok mızmız bu aralar. Geceleri ağlayarak uyanıyor. Şükür gündüzleri iyi, o da olmasa pert olurum herhalde
Anneler ilk cocugu olunca hep evham yapıyor çok normalGünaydın kızlarhemencik doktora gittim geldim, oğlumun üst dişini gösterdim. Sanki olması gereken yerden çıkmıyormuş gibiydi ki her zamanki gibi evham yapmışım
Kafalar aynı çalışıyor ablacımAfiyet olsun canım8 Mart yemek teklifini ben de cuma kahvaltıya değiştirdim
yok sağ ol, teşekkür ederim zamanları geçti akillandik yani
![]()
Öperim canım, pek yaramaz bir görsen, nerde kablo priz kesici alet var benim bebe orda . Yürümeye başlasın benim yürüyüş yapmama gerek kalmazÇok şükür canım. Benim için öp bebişi kocaman.![]()
Adamlar evine emek götürüyor yani gerçi oda çok fazlada .Aynen abla haklilar sonuna kadar su an 4.5 lira en az 8 lira olmasi lazim diyorlar
Bu havadada zor zaten neyseki baban götürmüşYaa yine sansli babam vardi goturdu ya gidemeyenler ne olacak![]()
Ötv ve kdv düşürse çare olur o zaman varil başı 130 $ olmuş düşün artıkBence haklı cordeliaya katılıyorum
Bu kadar artmasi yeter mi
Onlarda insan
Cocuklari var eve yiyecek kira dpgalgaz elektrik ödeme derdinde
Ben çok üzülüyorum
Artık zamlar durdursun![]()
AynenKesinlikle bende bunu düşünüyorum
Günaydınlar gçmiş olsun.Günaydın kızlarhemencik doktora gittim geldim, oğlumun üst dişini gösterdim. Sanki olması gereken yerden çıkmıyormuş gibiydi ki her zamanki gibi evham yapmışım
Her gittiğim doktor ‘ilk çocuk mu’ diyorAnneler ilk cocugu olunca hep evham yapıyor çok normalhiç yalnız degilsin
![]()
Teşekkür ederim ablacımAdamlar evine emek götürüyor yani gerçi oda çok fazlada .
Bu havadada zor zaten neyseki baban götürmüş
Ötv ve kdv düşürse çare olur o zaman varil başı 130 $ olmuş düşün artık
Aynen
Günaydınlar gçmiş olsun.
İkincimi yoksa.Her gittiğim doktor ‘ilk çocuk mu’ diyor![]()