Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akaryakit zammi sonrasi fiyat artışı olmazsa calismayiz demisler
Sadece belediye otobusleri calisiyor
Duraklar cok kalabalık..
Bence haklı cordeliaya katılıyorum
Bu kadar artmasi yeter mi
Onlarda insan
Cocuklari var eve yiyecek kira dpgalgaz elektrik ödeme derdinde
Ben çok üzülüyorum
Artık zamlar durdursun 😞😞😞

Günaydın kızlar :KK25: hemencik doktora gittim geldim, oğlumun üst dişini gösterdim. Sanki olması gereken yerden çıkmıyormuş gibiydi ki her zamanki gibi evham yapmışım 😁 diş yuva yapıyormuş . Çok mızmız bu aralar. Geceleri ağlayarak uyanıyor. Şükür gündüzleri iyi, o da olmasa pert olurum herhalde

Günaydın kızlar :KK25: hemencik doktora gittim geldim, oğlumun üst dişini gösterdim. Sanki olması gereken yerden çıkmıyormuş gibiydi ki her zamanki gibi evham yapmışım 😁 diş yuva yapıyormuş . Çok mızmız bu aralar. Geceleri ağlayarak uyanıyor. Şükür gündüzleri iyi, o da olmasa pert olurum herhalde
Günaydın canim ♥️

Çok şükür canım. Benim için öp bebişi kocaman. :KK15:

Anneler ilk cocugu olunca hep evham yapıyor çok normal 😂 hiç yalnız degilsin 🎈

Afiyet olsun canım 💙 8 Mart yemek teklifini ben de cuma kahvaltıya değiştirdim :süslü:yok sağ ol, teşekkür ederim zamanları geçti akillandik yani :super:
Kafalar aynı çalışıyor ablacım 🤗 En güzelini yapmışsın. Afiyet bal şeker olur inşallah 😊

Aynen abla haklilar sonuna kadar su an 4.5 lira en az 8 lira olmasi lazim diyorlar
Adamlar evine emek götürüyor yani gerçi oda çok fazlada .
Yaa yine sansli babam vardi goturdu ya gidemeyenler ne olacak 😔
Bu havadada zor zaten neyseki baban götürmüş
Bence haklı cordeliaya katılıyorum
Bu kadar artmasi yeter mi
Onlarda insan
Cocuklari var eve yiyecek kira dpgalgaz elektrik ödeme derdinde
Ben çok üzülüyorum
Artık zamlar durdursun 😞😞😞
Ötv ve kdv düşürse çare olur o zaman varil başı 130 $ olmuş düşün artık
Kesinlikle bende bunu düşünüyorum
Aynen
Günaydınlar gçmiş olsun.

Adamlar evine emek götürüyor yani gerçi oda çok fazlada .

Bu havadada zor zaten neyseki baban götürmüş

Ötv ve kdv düşürse çare olur o zaman varil başı 130 $ olmuş düşün artık

Aynen

Günaydınlar gçmiş olsun.
Teşekkür ederim ablacım 😘

Back
X