Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de uykum var. Çay i içiyorum şimdi.Uyuklayıp duruyorum yahu![]()
İnşallahAksama 10 bin adimla gelirsin abla erken daha![]()
Aç canım açAdım sayarı açmadım bile![]()
Kimmiş onlarSen yapmadın birilerine hep şarkı hediyeleri yapılmış da![]()
Ben daha az adımlar paylaştım bu sayfada. Öylesine güldüm.![]()
Kahve iç duble şekersizUyuklayıp duruyorum yahu![]()
Boş alinti da ne biliyimİnşallah
Aç canım aç
Kimmiş onlar
ben ferrari gibi 1.900’den 10.900’e iki saatte çıkarım heheeeyt
Kahve iç duble şekersiz![]()
Doldurdum sonra boşluklarıBoş alinti da ne biliyim
Yok ya ben gidiyorum.![]()
Afiyet olsun cordişimBenim de uykum var. Çay i içiyorum şimdi.![]()
Tatil günü adım atacaksam sadece başka koltukta yatmak için olurİnşallah
Aç canım aç
Kimmiş onlar
ben ferrari gibi 1.900’den 10.900’e iki saatte çıkarım heheeeyt
Kahve iç duble şekersiz![]()
Tatil günü adım atacaksam sadece başka koltukta yatmak için olur![]()
Ama sen yoktun ki... Ben sayfada gördüklerime yolladım. Hem en sevdiğim şarkıyı sana sakladım.
Ama sen yoktun ki... Ben sayfada gördüklerime yolladım. Hem en sevdiğim şarkıyı sana sakladım.
Giremedim kusura bakmayın kaptanım. Kızın iki yaş sendromlarıyla uğraşıyoruz daha çıkamadık. Ve psikolojik olarak beni okadar yıprattıki ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi iki günü yazacağım hakkınızı helal edinAomine Daiki 2 gundur menü paylasmiyorsun nerelerdesin canim
Kordiş ben yokken sayfadaki size şarkı hediye etmişti
Allah kolaylik versin canim merak ettim ondan etiketledimGiremedim kusura bakmayın kaptanım. Kızın iki yaş sendromlarıyla uğraşıyoruz daha çıkamadık. Ve psikolojik olarak beni okadar yıprattıki ne yapacağımı şaşırdım. Şimdi iki günü yazacağım hakkınızı helal edin
Ben de iyiyim çok şükür. Son günlerde çok yoğunum hiç işim bitmiyor hele eşim evde olsun telefonu elime alamıyorum. Online satış işine başlamıştım birkaç aydır onunla uğraşıyorum o da vaktimi alıyor. Bugün de işlerim var ama oturmayı tercih ediyorum. Eşim yokken biraz dinleniyorumSelam canim iyiyim sen nasilsin
Afiyet olsun canim![]()
Ben çıktım da üşüdümEvet cok fena akli olan disari cikmaz
Herkese düşüyor resim atıyorlar ama seni bulamadimBak canım ona göre ayarlıyorum günlük yeme miktarlarımi
Ben her gün her ögün yaziyorum canim 1000 ni geçirmemek icin arada kaçıyor tabi kiii![]()