Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Son düzenleme:
12 Mart cumartesi

9.30 filtre kahve
12.30 2 yumurtali pırasalı omlet(çörekotlu), az salatalık domates, 5 siyah 3 yeşil zeytin, 2 karabuğday patlağı 1 tanesine fıstık ezmesi ve pekmez hepsi şekersiz dogal açık çay

14.30 form çayı

17.45 sade türk kahvesi ve glutensiz 1 kurabiye

19.30 bolca karışık salata, 1 yk havuç kavurması, 3 yemek kaşığı haşlanmış patates, 3 az yk Pirinc pilavı, 1 küçük yemek tabağı kuru fasulye
3 litre su bitti yatmadan soda açık çay gibi şeyler icebilirim
Adım sayım ekran da az tatil günlerine bir çözüm bulmam lazım üzerimde değil çünkü
squat ve sporu yatmadan yapıyorum ztn yinede istenirse etiketlerim iyi akşamlar kızlar
pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Bugün psikolojik olarak zor bir gün geçirdim inşallah şu ev işe biterse süper devam edeceğim kar olmasi da yürüyüşume engel oldu

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-12-20-14-38-157_com.mi.android.globalminusscreen.webp
    Screenshot_2022-03-12-20-14-38-157_com.mi.android.globalminusscreen.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 26
12 Mart 2022

sabah 11.00
sucuklu sebzeli omlet
peynir+ 5 küçük y. zeytin
yeşil biber
2 tk nutella
2 dilim ekmek

öğlen 16.00
peynir
domates, yeşil biber
1 simit
3 kare fıstıklı çikolata+ kahve

akşam 19.20
2 kepçe ezogelin çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
salatalık turşusu+ jalepine biber t.

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit

evdeki fıstıklı çikolata bitti :süslü: bugün markette gördüm almadım. sabah nutella kavanozunu annem görünce bu ne dibine inmiş :eek::eek::eek: dedi ve aldı daha yok dedi. gerisi onunmuş. böylelikle nutella da bitti :süslü: sen sağ ben selamet :KK45::KK45::KK45:

12 Mart cumartesi

9.30 filtre kahve
12.30 2 yumurtali pırasalı omlet(çörekotlu), az salatalık domates, 5 siyah 3 yeşil zeytin, 2 karabuğday patlağı 1 tanesine fıstık ezmesi ve pekmez hepsi şekersiz dogal açık çay

14.30 form çayı

17.45 sade türk kahvesi ve glutensiz 1 kurabiye

19.30 bolca karışık salata, 1 yk havuç kavurması, 3 yemek kaşığı haşlanmış patates, 3 az yk Pirinc pilavı, 1 küçük yemek tabağı kuru fasulye
3 litre su bitti yatmadan soda açık çay gibi şeyler icebilirim
Adım sayım ekran da az tatil günlerine bir çözüm bulmam lazım üzerimde değil çünkü
squat ve sporu yatmadan yapıyorum ztn yinede istenirse etiketlerim iyi akşamlar kızlar
pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Bugün psikolojik olarak zor bir gün geçirdim inşallah şu ev işe biterse süper devam edeceğim kar olmasi da yürüyüşume engel oldu
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş😍Eğer iyi hissedersen adımı tamamlamaya çalış ki haftasonu spor avantajımızı kaybetmeyelim🥰

Merhaba kızlar,
Ben bilmiyorum canım Zipzip- Zipzip- kaptanım gelir birazdan

Evet maalesef ki oturduğumuz yerden, elimize geçeni yiyerek fit olamayız. Her iş gibi bu da emek ve disiplin istiyor. Spora çok vakit ayıramıyor olabilirsiniz, sevmiyor da olabilirsiniz. Ama gün tam 1.440 dakika. Kendiniz için ayıracak 15 dakikanız mutlaka vardır.Bu videonun 10 dk sı kardio son 4 dk sı esneme soğuma ve sonuç👇fotoğrafta
fesang fesang
Maviokur Maviokur
@Migim
Hallederiz Hallederiz
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
@Kinoalihatun
60kiloyum 60kiloyum
@Busra 17
Kaptanım hızımı alamadım 2 tur döndüm. Alnımdan akan emek teri😍

116912B5-6085-48CA-8775-086CF602994A.jpeg

12 Mart 2022

sabah 11.00
sucuklu sebzeli omlet
peynir+ 5 küçük y. zeytin
yeşil biber
2 tk nutella
2 dilim ekmek

öğlen 16.00
peynir
domates, yeşil biber
1 simit
3 kare fıstıklı çikolata+ kahve

akşam 19.20
2 kepçe ezogelin çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
salatalık turşusu+ jalepine biber t.

yatana kadar 1,5 lt su Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit

evdeki fıstıklı çikolata bitti :süslü: bugün markette gördüm almadım. sabah nutella kavanozunu annem görünce bu ne dibine inmiş :eek::eek::eek: dedi ve aldı daha yok dedi. gerisi onunmuş. böylelikle nutella da bitti :süslü: sen sağ ben selamet :KK45::KK45::KK45:
Afiyet olsun aşkitom, bittiğine sevindim🙈
Ben iki veya 3 haftadır çikolata vs yemedim. Sırrı da yulafbarlar, proteinbarlar, karabuğday patlağı veya wasa üzerine fıstıkezmesi muz gibi alternatifleri öğle yemeği veya ara öğün olarak yiyiyorum. Tatlı isteğini çok iyi karşılıyor ve en önemlisi tok tutuyorlar. Yanında mümkünse süt içince daha da iyi😍

12 Mart Cumartesi menüm

09.30 kahvaltı: 2 kaşık sucuklu yumurta , 2 kk peynir,2 dilim tb ekmeğinden kaşarlı tost, domates , çay

13.30 ara: 2 hurma, 5 er tane fındık badem kaju

16.30 ara: 2 günkurusu , 1 fincan tuzsuz fıstık

18.30 akşam yemeği: 5 köfte kadar tavuk , avuç içi kadar ince lavaş, salata

Su:4 litre

Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

Back
X