Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İşine de gücüne de sövecek duruma geldim. Dişlerimi fırçalayıp yatağa gömülmek istiyorum😌 Önce adımlar,
Eki Görüntüle 3024346
Eki Görüntüle 3024347
Toplam 9.507 adım + 32 dk egzersiz videosu Cordelia Cordelia (kaptanım seni cardio diye etiketlemeye çalışıyorum 2 dkdır🤣 kafamda nasıl bir yer ettiysen 😀) pastelfit pastelfit
She-Raa She-Raa rakibem gör gör 😅
Harikasın valla, bi de hala iş güç diyo 😂
Kız bırak anacııım dağınık kalsın, madalya mı takcaklar boşveeer🥰

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
4 şeker domates( minicikler )
Yarım portakal yarım greyfurt
2 zeytin
1 kk peynir
Ara
1 ceviz bi ısırık ayve ( tadı kötüymüş yemedim 😂
Akşam
2 köfte
1 kase yoğurt
1 porsiyon taze fasulye
2 -3 yk pırasa
1 köz biber
Spor saç boyadım ne zor işmiş yaa belim koptu 😂😅😅
Canım rakibim afiyet olsun menün çok güzel ❤❤😂😂

12 Mart
11.00 Smoothie
12.30 Sade Türk kahvesi
15.00 Dört light yulaflı bisküvi, çay
17.00 Bir kaşık yağla fırında kızarmış kabak üzeri üç kaşık yoğurtlu, bir dilim kızarmış çavdarlı ekmek
19.00 Bir tutam yer fıstığı, üç kuru kayısı
Üç litre su
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit fit
IMG_20220312_223248.webp

Harikasın valla, bi de hala iş güç diyo 😂
Kız bırak anacııım dağınık kalsın, madalya mı takcaklar boşveeer🥰
Kuzum çocuğu ananesine gönderdim, hazır evde yokken tuvaleti, banyosu, kilimleri yıka, çamaşırları hallet, süpür sil toz al bitireyim istedim amaa aklım hala buz dolabını, iç camları ve mutfak dolaplarını silmekte. Yarın sabah yetiştirebildiğim kadar artık. Ütü de var off. Bi de bıcı bıcı. Yarın da bitti 😒

Kuzum çocuğu ananesine gönderdim, hazır evde yokken tuvaleti, banyosu, kilimleri yıka, çamaşırları hallet, süpür sil toz al bitireyim istedim amaa aklım hala buz dolabını, iç camları ve mutfak dolaplarını silmekte. Yarın sabah yetiştirebildiğim kadar artık. Ütü de var off. Bi de bıcı bıcı. Yarın da bitti 😒
Ellerine sağlık canım 💙 sağlıkla keyifle yaşayın mis gibi evinizde. :KK60:

12 Mart
11.00 Smoothie
12.30 Sade Türk kahvesi
15.00 Dört light yulaflı bisküvi, çay
17.00 Bir kaşık yağla fırında kızarmış kabak üzeri üç kaşık yoğurtlu, bir dilim kızarmış çavdarlı ekmek
19.00 Bir tutam yer fıstığı, üç kuru kayısı
Üç litre su
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit fit
Eki Görüntüle 3024352
Çok azalttın yine , bari sabah öğününü dolu dolu yap, afiyet olsun hayatım:KK51:

Kolay gelsin canım.

Çok tatlısın. Dağınıklık toparlanır sorun etme. Tek sağlık olsun dombilim. :KK60:
Öyle tabi. Ev temiz olunca insanın içi huzur doluyor bakma söylendiğime. Zaten minnoşum alerji tedavisi görüyor, biraz da ondan titizleniyorum. Yoruldum ama keyif de aldım ne yalan söyleyim 😊

Canım masa başında çalıştığım için, ben de çalıştığım dönemlerde işyerinde dinleniyordum. 🤣🤣🤣
Canım ben mühendisim, afedersin neredeyse popom koltuk görmüyor ama kafam rahat oluyor. Yemek derdi yok, temizlik derdi yok, çocuğun sesi çıkmıyor acaba nerde ne yapıyor derdi yok. Ohh 😀

Öyle tabi. Ev temiz olunca insanın içi huzur doluyor bakma söylendiğime. Zaten minnoşum alerji tedavisi görüyor, biraz da ondan titizleniyorum. Yoruldum ama keyif de aldım ne yalan söyleyim 😊
Temizlik bizim terapi yontemimiz :KK76::KK76::KK76:
Minnoşuna acil şifalar dilerim canım. :dua::KK200:

İşine de gücüne de sövecek duruma geldim. Dişlerimi fırçalayıp yatağa gömülmek istiyorum😌 Önce adımlar,
Eki Görüntüle 3024346
Eki Görüntüle 3024347
Toplam 9.507 adım + 32 dk egzersiz videosu Cordelia Cordelia (kaptanım seni cardio diye etiketlemeye çalışıyorum 2 dkdır🤣 kafamda nasıl bir yer ettiysen 😀) pastelfit pastelfit
She-Raa She-Raa rakibem gör gör 😅
Kız niye yordun kendini o kadar 🤣 yarın yan gelip yatma günüdür cicikuşum 😍 öğleye kadar uyu ve o afiyetle yendiğin börek tepsisinin hepsini ye bitir olur mu 🤣🤣😘

Back
X