Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

akşam yemeğinden sonra sık sık mutfak ziyaretlerine nasıl çözüm bulucaz
p0211.gif

Herkese Mutlu Pazarlar :KK200: :KK200: :KK200:

Bu haftanın kampanyalı spor videosu aşağıdadır. Haftanın videosu 1.000 puan :KK73: :KK73:

Kampanya bugünden Çarşamba gününe kadar geçerlidir. (Çarşamba dahil)

@pastel34Kırmızı Kaptan
fesang fesang Kırmızı
@MaviokurKırmızı
Wilma11 Wilma11 Kırmızı
Hallederiz Hallederiz Kırmızı
@NefesimmmsinKırmızı
@Kmsl HndKırmızı
@KinoalihatunKırmızı
60kiloyum 60kiloyum Kırmızı
@Busra 17Kırmızı Sarı
Mavi Takım
Elhan Elhan Mavi Kaptan
@ugurbocuuuMavi
@s i d e l y aMavi
@yildiz4kcMavi
@erenmothersMavi
@She-RaaMavi
@EppekArasiMavi
gewezebidik gewezebidik Mavi
Zipzip- Zipzip- Mavi Sarı
Yeşil Takım
@CordeliaYeşil
@ChedariceYeşil
@gezegenfezaYeşil
@Tesnim1989Yeşil hamiş
@HLLAKYeşil
@sara_28Yeşil
@Kendinin en iyi hali olYeşil
@B O Z AYeşil
@dolunaydagelYeşil
@eceboceYeşil
@L u c i aYeşil
@HanimKelesimiGetirYeşil
@AhSen_2504Yeşil
@sandriyonYeşil
@HAYAT40INDABASLARYeşil Yeni

prensesim cok tesekkurler video icin, bugun icin yapildi bile 💪 Elhan Elhan Ablam gune hizli basladim 🏋‍♀️🤸🏻‍♀️
akşam yemeğinden sonra sık sık mutfak ziyaretlerine nasıl çözüm bulucaz
p0211.gif
ben bitki caylarina yukleniyorum, midemi cayla sisirip yemek istegini bastirmaya calisiyorum :)

dün gece dolunayın kilosunu 79 larda görünce hem sevindim hem de kendi adıma üzüldüm. aynı kilolardaydık o zayıflamış 7 leri görmüş. bense 81.3 e kadar düşebildim sonra al ver oldu. sabit bile kalamadım 84-85 lere çıktım. canım sıkıldı yani 😥
Canım seninle bu konuda çok benzetiyorum kendimi. Bende dönüp duruyordum aynı yerde. İnan 1 senedir mecbur kalmadıkça kot pantolon bile giy-e-miyorum. Hep pijama, eşofman… Hiçbir şeye geç kalmadın, her an başlayabilirsin ama bu başlangıcı mahrumiyet düşüncesiyle yaptığımızda ilk fırsatta bol karbonhidratlı besinlere gömülüyoruz. Bak işte, ben dahil neredeyse hepimiz cuma günü nelerrr nelerrr yiyoruz. Asıl amaç sağlıklı beslenmeye niyetlenmek olmalı. Bir de şöyle yapıyorum bir kaç gündür, mesela çocuğa tost yapıyorum, ağzım sulanıyor. ‘Bunun tadını biliyorum’ diyorum kendime. ‘Tadını biliyorum ve sadece yerken keyif alacağım, belki 5 dk. Sonrası pişmanlık olacak, ayrıca kan şekerini ani yükselttiği için bütün gün açlık çekeceksin!’ İlk etapta kan şekerini yükselten şeylere mola vermeni tavsiye edebilirim. Karatay beslenme şekli başlangıç açısından muntazam bence, limit yok çünkü. Yap 1 kazan ton balıklı salata, otur ye mesela. Ya da taze fasülye yemeği, 3 tabak ye. Basit karbonhidrat ve şekerli gıdaları hayatından çıkartmakla ve akşam 6-7 den sonra katı beslenmemekle başlayabilirsin😊

prensesim cok tesekkurler video icin, bugun icin yapildi bile 💪 Elhan Elhan Ablam gune hizli basladim 🏋‍♀️🤸🏻‍♀️

ben bitki caylarina yukleniyorum, midemi cayla sisirip yemek istegini bastirmaya calisiyorum :)
ben de yeşil çay falan içiyorum ama bu ara ayarım kaçık. onu dizginlemeye çalışıyorum
m1517.gif

Back
X