Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

b0932.gif

benim sıkıntım, ayarım kaçtığı zaman kendimi durduramıyorum. yoksa mesela canım tost çekti, kalkar dukan tost yaparım, yulaf tost yaparım. başka şeyler yaparım. ama bunaldığım zaman sanki hiçbir şey yapamam, hepsini hazır veya pratik şeylerden seçmem gerekir gibi geliyor. bu bir süre devam ediyor sonra duruyor çok şükür. mesela şimdi yavaşladı.
ama gece atıştırmaları düşüncesini engellemem lazım. yok ağzıma 1 kaşık bal atayım, yok 2 lokma ekmek, çerez vs... akşam yemeğiyle gün bitmeli. gerisi çay çeşitleri...
inan sinir oluyorum bir türlü 79 a inemedim. halbuki çok büyük motivasyon olacak bana.
Yakaladım seni tatlı çekirge:sinirli:
Hala yemek konuşuyo, bırak bunları , gel bak sana ne diycem :sus: Gel sana 2 ayda 10 kilo verdirelim 75 ol, hatta Haziran ortasına 70 bile olursun. Ama kendine inanmalıdın önce anlaştık mı , bu yazı musmutlu geçirmeni sağlıyalım:KK5:

Yakaladım seni tatlı çekirge:sinirli:
Hala yemek konuşuyo, bırak bunları , gel bak sana ne diycem :sus: Gel sana 2 ayda 10 kilo verdirelim 75 ol, hatta Haziran ortasına 70 bile olursun. Ama kendine inanmalıdın önce anlaştık mı , bu yazı musmutlu geçirmeni sağlıyalım:KK5:
Muhteşem fikir.
t2036.gif

Bir moral bozukluğu da benden dünden beri bagirsaklarimi da çalıştırdım akşam bisey de yemedim ama sabah eksik gelmedim tartıda. Bi de canım mantı çekiyor çok canım sıkılıyor bugün bunaltidan biseyler yemek istiyorum
Moralini bozma canim ödemdir yarina guzel bir eksiyle gelirsin🥰🥰

Back
X