- 8 Eylül 2016
- 103.325
- 438.184
- 898
- 36
Selam canim oldugu kadar yapacak birsey yokSelam kızlar
Dün adımları tamamlayamadım malesef . Bugün de eltime geldik ve ben yürüyerek geldiğim halde 5400 deyim çocukları uyuyunca şu dans videosunu yapıyım bari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canim oldugu kadar yapacak birsey yokSelam kızlar
Dün adımları tamamlayamadım malesef . Bugün de eltime geldik ve ben yürüyerek geldiğim halde 5400 deyim çocukları uyuyunca şu dans videosunu yapıyım bari
Aynen canım çok hırpalama kendiniOturmadığım sürece sorun yok, sanki bir bu kadar daha iş yaparım gibi geliyor ama oturduğum yerden kalkamıyorumNeyse, bıraktım herşeyi. Dediğin gibi keyif yapayım biraz
![]()
Telefondan yapiliyor cok basit ablaCanım telefonla da oluyor değil mi...PC den mi yapmam gerekiyor yoksa
Pes etmeyeceğini bilmek çok güzel. Birlikte devam edelim inşallah. 6' li kilolara geldiğinde eşine söyleme. Böyle iyisin deyip seni kötü etkiler Şiracim.Kaptanım bu gözler tartıda ne kilolar gördü, ama pes etmedim. Hazirana kadar hedefim 80 lerden kurtulmak. Eşime diyorum ben 67 kilo olacağım diye. Çok zayıf olursun o kadar da zayıflama diyor, garibim beni hiç o kiloda görmedi ki![]()
Hoş geldin canımAdım guzguzeli
Yaşım 38
Boyum 163
Kilom 70 Di ama artmış olabilir
Hedef 58
Evliyim
Yönetici asistanı yım
1 çocuk
Ben genel olarak kilo almaya meyilli ancak narin yapılı biri idim 2 yıl önce eşim covid oldu ve herşey ondan sonra başladı hızla kg aldım irileştim sanki boydan çektim kollarım bacaklarım kalınlaştı vs
Bildiğim kadarıyla sağlık sorunum yok
Sağlıklı ve genç kalabilmek için
Kaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkkKIRMIZI ÇEKİRGE
Hanımlar iyi pazarlar kimseler yok , herkes ailesiyle meşgul tabi ki. Lütfen kendinize de vakit ayırın. Adım tamamlamaya çalışın, 15 dk spor yapın. Kaçamak yapmayın. 2 kare bitter diyip geçmeyin hergün hergün yendiğinde olmuyor maalesef. Burda ortak bir amacımız var ve grup olarak hareket ediyoruz. Lütfen düzene ayak uyduralım.
Sonuç olarak yaptığımız herşey kendimize fayda sağlayacak. Kimse sizin yerinize spor ve diyet yapmayak bunu unutmayın
@fesang
Maviokur
@Migim
@60kiloyum
@Nefesimmmsin
@Kinoalihatun
Hallederiz
@Kmsl Hnd
@Busra 17
Buraya alıştım ablacım, her hafta yarışırsam gider kilolar inşallahPes etmeyeceğini bilmek çok güzel. Birlikte devam edelim inşallah. 6' li kilolara geldiğinde eşine söyleme. Böyle iyisin deyip seni kötü etkiler Şiracim.
Tamamladım merak etmeAynen canım çok hırpalama kendiniadımları tamamlamadıysan biraz dinlen sonra tamamlarsın
Pazartesi tartı zorunluluğu varmiydi ?? İki gündür hareketsiz kaldım dapastelfit
Elhan
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotoğraf,tarih ve nikli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Cordelia
Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@Busra 17
@60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
pastelfit
@Tutku44
@MaYa_MiLa
@DeryaOnDiet
@ugurbocuuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Emma3
@Aomine Daiki
@gezegenfeza
@Nefesimmmsin
Hallederiz
@limonlutarcinlikek
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@AhSen_2504
She-Raa
@ada81
@gewezebidik
@yildiz4kc
@basbelasiyim
@Migim
Maviokur
@Tesnim1989
@Chedarice
@erenmothers
@HAYAT40INDABASLAR
HLLAK
Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Guzguzelim
Canımmm çok sevindim, hayırlı olsun, güle güle otur inşallahKaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkkramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim
Ay inşallah çok gergindim bulunca rahatladım yerleşince daha iyi olacağımCanımmm çok sevindim, hayırlı olsun, güle güle otur inşallah![]()
![]()
Sen varya seeeennnTamamladım merak etmeBonus kapayım diye bekliyorum ama
![]()
Evi buldun ya gerisi çabucak hallolur inşallahAy inşallah çok gergindim bulunca rahatladım yerleşince daha iyi olacağım![]()
Şuan adım sayım 2000 de kalmış diye volta atıyorum evde herkes bana gülüyorEvi buldun ya gerisi çabucak hallolur inşallahBiraz dinlen iyi gelecek sana
![]()
Yaptığın detoks suyu nedir canım bende de kabızlız sorunu var belki iyi gelirKızlar bişey soracm yaa uzun zamandır detoks suyu yapmamıştım. 3 gündür detoks suyu içtim ama baya kötü ishal oldum. Acaba çok mu ictim yaa
Ahhh @fesang ahhh sana diyorum beni gaza getirme diye![]()