Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oturmadığım sürece sorun yok, sanki bir bu kadar daha iş yaparım gibi geliyor ama oturduğum yerden kalkamıyorum😌 Neyse, bıraktım herşeyi. Dediğin gibi keyif yapayım biraz 😎
Aynen canım çok hırpalama kendini 😘adımları tamamlamadıysan biraz dinlen sonra tamamlarsın

Kaptanım bu gözler tartıda ne kilolar gördü, ama pes etmedim. Hazirana kadar hedefim 80 lerden kurtulmak. Eşime diyorum ben 67 kilo olacağım diye. Çok zayıf olursun o kadar da zayıflama diyor, garibim beni hiç o kiloda görmedi ki 🤣
Pes etmeyeceğini bilmek çok güzel. Birlikte devam edelim inşallah. 6' li kilolara geldiğinde eşine söyleme. Böyle iyisin deyip seni kötü etkiler Şiracim.

Adım guzguzeli
Yaşım 38
Boyum 163
Kilom 70 Di ama artmış olabilir
Hedef 58
Evliyim
Yönetici asistanı yım
1 çocuk
Ben genel olarak kilo almaya meyilli ancak narin yapılı biri idim 2 yıl önce eşim covid oldu ve herşey ondan sonra başladı hızla kg aldım irileştim sanki boydan çektim kollarım bacaklarım kalınlaştı vs
Bildiğim kadarıyla sağlık sorunum yok
Sağlıklı ve genç kalabilmek için
Hoş geldin canım 💙❤️

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGE❤️❤️❤️
Hanımlar iyi pazarlar kimseler yok , herkes ailesiyle meşgul tabi ki. Lütfen kendinize de vakit ayırın. Adım tamamlamaya çalışın, 15 dk spor yapın. Kaçamak yapmayın. 2 kare bitter diyip geçmeyin hergün hergün yendiğinde olmuyor maalesef. Burda ortak bir amacımız var ve grup olarak hareket ediyoruz. Lütfen düzene ayak uyduralım.
Sonuç olarak yaptığımız herşey kendimize fayda sağlayacak. Kimse sizin yerinize spor ve diyet yapmayak bunu unutmayın❤️

@fesang
Maviokur Maviokur
@Migim
@60kiloyum
@Nefesimmmsin
@Kinoalihatun
Hallederiz Hallederiz
@Kmsl Hnd
@Busra 17
Kaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkk ☺️🥳🥳🥳🥳 ramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim

İyi akşamlarrr herkese. Gün sonu menülerimi vereyim, adımları bilahare paylaşırım😊

Kahvaltı 11.00
1 yumurta ve 1 avuç mantarla omlet,
1 kk peynir,
6 zeytin,
Domates, salatalık,
1 dilim çok tahıllı ekmek.

Öğlen 15.30
4 yk yulaf ezmesi ve 1 orta boy muz ile lapa.

Akşam 18.45
2 tabak lahana yemeği,
1 kase sarımsaklı yoğurt,
1 orta boy kereviz (patates gibi doğranıp az zeytinyağıyla ve baharatlarla sotelenip fırınlandı)

Su:3 lt ye tamamlayacağım, az kaldı.
pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- She-Raa She-Raa

Kaptanım canım benim, dışarı da ev bakmadan geldim adım yok arabadan arabaya ara öğüne bile 5 te yetiştim ve Züber ile çay yaptım biraz önce yemekten kalktım kaçamak yok ama hareket yoktu mutluyum ev tuttukkkkk ☺️🥳🥳🥳🥳 ramazan gelmeden yerlesecegim inşallah yemek adına diyet devam da spor adına iş yerinde daha çok hareket ederim
Canımmm çok sevindim, hayırlı olsun, güle güle otur inşallah 🙏🏻 🤗

Dünün menüsü

Sabah
2 Yumurta
1 kk peynir
Yeşillik

Ara
Sütlü filtre
2 kare bitter

Akşam
1 kase mantar çorbası
6yk köfteli patates yemeği
Salata

Screenshot_20220313-195642_Mi Fit.webp Dünün adımları
Bugünün menüsü
Sabah
1dlm eppek 1 tk fıstık ezmesi

20220313_102301.webp
Ara
Sütlü filtre kahve

Öğle

20220313_164724.webp

eltimde de 6 küçük sarma , 1 ince dilim kek yedim malesef :skandal:

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kızlar bişey soracm yaa uzun zamandır detoks suyu yapmamıştım. 3 gündür detoks suyu içtim ama baya kötü ishal oldum. Acaba çok mu ictim yaa
Ahhh @fesang ahhh sana diyorum beni gaza getirme diye:KK4:
Yaptığın detoks suyu nedir canım bende de kabızlız sorunu var belki iyi gelir

Back
X