- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
PC den girmek mi kaldı bu devirde diyomusum.herkesin elinde telCanım telefonla da oluyor değil mi...PC den mi yapmam gerekiyor yoksa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PC den girmek mi kaldı bu devirde diyomusum.herkesin elinde telCanım telefonla da oluyor değil mi...PC den mi yapmam gerekiyor yoksa
Valla tahminimin iki katına aldık yani bu fiyatlar beni kalpten götürecekHayırlı olsun bitanemsağlıkla kullanın inşallah.
çok pahalı almasaydiniz nasılsa anca beş yıl dayanır o...malum gelen giden
![]()
Kesinlikle bugün rüyamda bile abiye giyecekmisim Allahim nasıl.bunaldim bu kilo ile ben buna sığmam diyeTarihe geçmiştir
Cuma günü harika hissedeceksin
Senin mutluluğun benim mutluluğum bitanem![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canim![]()
Yaaaa çok iyi ben ayrılırken takımdan 78 lerdeydin70.1 en son cuma yarin
Son 10 kg kaldı
Kabuslar görmeye neden oluyor bak ...her zaman tertemiz menülere imza atmalisinKesinlikle bugün rüyamda bile abiye giyecekmisim Allahim nasıl.bunaldim bu kilo ile ben buna sığmam diye![]()
Bi iki lokmaEşim ve çocuklar acıktılar kahvaltı istediler kalktım saat 8 de kahvaltı hazırladım ben de çay içeyim diye onlarla oturdum bi iki lokma yedim neden adapte olamıyorum sabah ki tartıyı çok merak ediyorum
Burdan hiç gitmedimkiYaaaa çok iyi ben ayrılırken takımdan 78 lerdeydin![]()
Evet öyle ama ben iradesizligime üzülüyorumBi iki lokmapeynir , domates, salatalık olabiler mi
Afiyet olsun kinoam. Menemeni 4 kasıkta birakmak ayıptır lütfen dikkat ediniz büyük tabak yiyiniz13 Mart menüm
Kahvaltı:11.00
4 yk menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
Aksam:17.00
1fırın patates
2yk makarna
1dilim ekmek
4 yk tavuk sote
Su:2 litre
Spor:Cordelia nın attığı video
Eki Görüntüle 3024888
Zipzip-
Cordelia
pastelfit
PC den girmek mi kaldı bu devirde diyomusum.herkesin elinde telifade pcden çıksa,ifade için giremicegim
ne demek istediğini biliyorum tabisi.
Bazi kayıt sistemleri telde çıkmıyor, aktif olmuyor,tiklayamiyosun,pcden girmek gerekiyor. Ne anlattım yine
![]()
Afiyet olsun canım, akşama biraz salata olsa çok iyi olurmuş. Sporun gayet güzel.13 Mart menüm
Kahvaltı:11.00
4 yk menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek
Aksam:17.00
1fırın patates
2yk makarna
1dilim ekmek
4 yk tavuk sote
Su:2 litre
Spor:Cordelia nın attığı video
Eki Görüntüle 3024888
Zipzip-
Cordelia
pastelfit
Sen ajan mısınAfiyet olsun kinoam. Menemeni 4 kasıkta birakmak ayıptır lütfen dikkat ediniz büyük tabak yiyiniz
Harikasın canım
Ayyy ben sarı takim etkisinde kaldım ya kusura bakma, takım arkadaşıma çok yemem için konuşmam saçma olduSen ajan mısın![]()