Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım telefonla da oluyor değil mi...PC den mi yapmam gerekiyor yoksa
PC den girmek mi kaldı bu devirde diyomusum.herkesin elinde tel🤭 ifade pcden çıksa,ifade için giremicegim🤭 ne demek istediğini biliyorum tabisi. 🤗Bazi kayıt sistemleri telde çıkmıyor, aktif olmuyor,tiklayamiyosun,pcden girmek gerekiyor. Ne anlattım yine 😆

Hayırlı olsun bitanem 💙 sağlıkla kullanın inşallah. :dua: çok pahalı almasaydiniz nasılsa anca beş yıl dayanır o...malum gelen giden :KK14::KK14:
Valla tahminimin iki katına aldık yani bu fiyatlar beni kalpten götürecek 😩 canım gelenim gidenim kalmadı ya.. eltimle kayınbiraderim şehir dışındalar bir sene. Gorumcemi de eşim kovaladı geçen hafta🙈

Eşim ve çocuklar acıktılar kahvaltı istediler kalktım saat 8 de kahvaltı hazırladım ben de çay içeyim diye onlarla oturdum bi iki lokma yedim neden adapte olamıyorum sabah ki tartıyı çok merak ediyorum
Bi iki lokma :confused:peynir , domates, salatalık olabiler mi

13 Mart menüm

Kahvaltı:11.00
4 yk menemen
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1tk bal
2 dilim ekmek

Aksam:17.00
1fırın patates
2yk makarna
1dilim ekmek
4 yk tavuk sote

Su:2 litre
Spor: Cordelia Cordelia nın attığı video
IMG_20220313_222257.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit

PC den girmek mi kaldı bu devirde diyomusum.herkesin elinde tel🤭 ifade pcden çıksa,ifade için giremicegim🤭 ne demek istediğini biliyorum tabisi. 🤗Bazi kayıt sistemleri telde çıkmıyor, aktif olmuyor,tiklayamiyosun,pcden girmek gerekiyor. Ne anlattım yine 😆

t5123.gif

Koltuk bunu aldık. Rengi tam istediğim gibi koyu gri. Hali olarak ince beyaz gibi mi yoksa kıpkırmızı mı alayım ne dersiniz?

Evet diyetle çok alakalı yine sorum

Eklentiler

• IMG_20220313_181158.webp
    IMG_20220313_181158.webp
    124,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20220313_181138.webp
    IMG_20220313_181138.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 50
Back
X