Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Motive açısından Türk kahvemi gönderiyorum. İçmek isteyenler ,vakit varsa üşenmeyip yapsın ve foto atsın lütfen
Tarçınlı yeşilçayla katilsam olmaz mi :)

Eklentiler

• IMG_20220314_153958.webp
    IMG_20220314_153958.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 31
Olsun canım sabıt olman çok iyi. Cuma eksi olacak. 💚💚💚

Emin ol olacağız. 💚💚💚

🤩❤️🌷♥️

Efsaneeee. 💚💚💚🧿🧿🧿🤩🤩🤩

🤩🤩🤩 Harikasın. Çok güzel. 🧿🧿🧿❤️❤️❤️🌷🌷🌷♥️♥️♥️

Bugünden itibaren dikkat et canım. Bu yaz 65 olacaksın belki daha az. ❤️🌹♥️❤️🌹♥️

Tebrikler kaptanım. Maviş kaptan Tebrikler. 💙💙💙👏👏👏🧿🧿🧿
pastelfit pastelfit seni de tebrik ederim. ♥️♥️♥️😘😘😘
65te beni görecek mi 😒 bazen kendi ayagima sıktığımı düşünüyorum. Niye hirsla odaklanip hedefe gidemiyorum diye. Sonra diyorum 65e varsan kendini çok sıkmış olup yine yemeye başlasan yine 70lere cikacaksin. En iyisi az ama öz gitsin artik...

Afiyet olsun kızlar maşallah tarçın fiyatlarını biz artırıyoruz demek ki :KK70:
Valla bana en son kp verdi. 1 paket almislar biz cok kullanmıyoruz deyip yarisini bana verdi ama az kalmiş mecbur alicam. Onu alma bunu alma ne alcaz ki? Küçücük karnabahara 20 tl verdim, 15 tl ye 2 kg patates aldim. Almayipta ne yapayim ne pişireyimki

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGE❤️❤️❤️
Hanımlar maalesef bu etabı Şirin Baba’ya kaptırdım. Ama modumuzu düşürmüyoruz çünkü hafta yeni başlıyor. Cuma gününe kadar vaktimiz var. Aynen devam ediyoruz. Bol bol su içelim hareket edelim. Kaçamak yapmayalım. Artık hepimiz, neler yapmamız ve yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Önce kendimiz için sonra da takımımız için, haftaiçi etabını en iyi şekilde bitirelim:KK68:

fesang fesang
Maviokur Maviokur
Wilma11 Wilma11
Hallederiz Hallederiz
Kinoalihatun Kinoalihatun
60kiloyum 60kiloyum
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
Amine Busra Amine Busra

Valla bende geçmiş yapamiyorum kusura bakmayin fazla katilamiyorum. Zaten cocuklarla evde 4 gün çok zor gecti üzerine hastalıklar, ah hastaliklar 🤦🏻‍♀️ bugun bebek 40 dk ya uyudu ya uyumadı tepemde mizir mizir 😵
ben de gecmis yapamiyorum. Yakaladigim yerden dahil olmaya calisiyorum artik. Bu aralar asiri yogun, boyle 5 dk molam olunca buraya geliyorum zaten 🤭

Valla bana en son kp verdi. 1 paket almislar biz cok kullanmıyoruz deyip yarisini bana verdi ama az kalmiş mecbur alicam. Onu alma bunu alma ne alcaz ki? Küçücük karnabahara 20 tl verdim, 15 tl ye 2 kg patates aldim. Almayipta ne yapayim ne pişireyimki
Valla işte hepsini alıyoruz zaten onlarda biliyorlar ki mecburuz . Patatesi Bolu'dan 1cuval getirttirmistim kg 2 TL ye çok büyük kardayim 8kg olarak geri döndü kizartmalar :D

Back
X