Tarçınlı yeşilçayla katilsam olmaz mi :)Motive açısından Türk kahvemi gönderiyorum. İçmek isteyenler ,vakit varsa üşenmeyip yapsın ve foto atsın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarçınlı yeşilçayla katilsam olmaz mi :)Motive açısından Türk kahvemi gönderiyorum. İçmek isteyenler ,vakit varsa üşenmeyip yapsın ve foto atsın lütfen
Aynı anda atmisiz sanırım fotoEki Görüntüle 3025526
Tatlı istediğini bastırır diye tarcina düştüğüm anlar . Bi aralar 7tl olan şimdilerde 18tl olan çubuk tarcinim da bitmiş![]()
Olur tabii, afiyet olsun, eline sağlıkTarçınlı yeşilçayla katilsam olmaz mi :)
65te beni görecek miOlsun canım sabıt olman çok iyi. Cuma eksi olacak.
Emin ol olacağız.
Efsaneeee.
Harikasın. Çok güzel.
Bugünden itibaren dikkat et canım. Bu yaz 65 olacaksın belki daha az.
Tebrikler kaptanım. Maviş kaptan Tebrikler.
pastelfit seni de tebrik ederim.
![]()
Eki Görüntüle 3025526
Tatlı istediğini bastırır diye tarcina düştüğüm anlar . Bi aralar 7tl olan şimdilerde 18tl olan çubuk tarcinim da bitmiş![]()
Motive açısından Türk kahvemi gönderiyorum. İçmek isteyenler ,vakit varsa üşenmeyip yapsın ve foto atsın lütfen
Tarçınlı yeşilçayla katilsam olmaz mi :)
Sağol, Su iyi gidiyor mu?Afiyet olsun kizlar![]()
Motive açısından Türk kahvemi gönderiyorum. İçmek isteyenler ,vakit varsa üşenmeyip yapsın ve foto atsın lütfen
Afiyet olsun kızlar maşallah tarçın fiyatlarını biz artırıyoruz demek kiTarçınlı yeşilçayla katilsam olmaz mi :)
Valla bana en son kp verdi. 1 paket almislar biz cok kullanmıyoruz deyip yarisini bana verdi ama az kalmiş mecbur alicam. Onu alma bunu alma ne alcaz ki? Küçücük karnabahara 20 tl verdim, 15 tl ye 2 kg patates aldim. Almayipta ne yapayim ne pişireyimkiAfiyet olsun kızlar maşallah tarçın fiyatlarını biz artırıyoruz demek ki![]()
Gel beraber olsun zipzipimAfiyet olsun kizlar![]()
100 tl ile gittim alacagim şeylerin tamamini alamadan geldim, parali git pazara
ben de gecmis yapamiyorum. Yakaladigim yerden dahil olmaya calisiyorum artik. Bu aralar asiri yogun, boyle 5 dk molam olunca buraya geliyorum zatenValla bende geçmiş yapamiyorum kusura bakmayin fazla katilamiyorum. Zaten cocuklarla evde 4 gün çok zor gecti üzerine hastalıklar, ah hastaliklarbugun bebek 40 dk ya uyudu ya uyumadı tepemde mizir mizir
![]()
Valla işte hepsini alıyoruz zaten onlarda biliyorlar ki mecburuz . Patatesi Bolu'dan 1cuval getirttirmistim kg 2 TL ye çok büyük kardayim 8kg olarak geri döndü kizartmalarValla bana en son kp verdi. 1 paket almislar biz cok kullanmıyoruz deyip yarisini bana verdi ama az kalmiş mecbur alicam. Onu alma bunu alma ne alcaz ki? Küçücük karnabahara 20 tl verdim, 15 tl ye 2 kg patates aldim. Almayipta ne yapayim ne pişireyimki
Benim yerim olmadigi icin dolapta tutuyorum. Toplu alamiyorumValla işte hepsini alıyoruz zaten onlarda biliyorlar ki mecburuz . Patatesi Bolu'dan 1cuval getirttirmistim kg 2 TL ye çok büyük kardayim 8kg olarak geri döndü kizartmalar![]()
750 ml bitti ikinci sisemi dolduruyorum şimdiSağol, Su iyi gidiyor mu?