- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
Çubuk tarçin pahallandi yaEki Görüntüle 3025526
Tatlı istediğini bastırır diye tarcina düştüğüm anlar . Bi aralar 7tl olan şimdilerde 18tl olan çubuk tarcinim da bitmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çubuk tarçin pahallandi yaEki Görüntüle 3025526
Tatlı istediğini bastırır diye tarcina düştüğüm anlar . Bi aralar 7tl olan şimdilerde 18tl olan çubuk tarcinim da bitmiş![]()
Tarcin sevmiyorumAfiyet olsun kızlar maşallah tarçın fiyatlarını biz artırıyoruz demek ki![]()
Patates dolaba girmemeli canim. Nişasta şekere dönüşüyor pisirince asparajine (kimyasala) yani zehir yiyorsun . Soğan patates sarımsak dolaba koyma aslaBenim yerim olmadigi icin dolapta tutuyorum. Toplu alamiyorum![]()
En son 18di işte neler pahalanmadi ki migiÇubuk tarçin pahallandi ya![]()
Yapmadım böcüğüm...alınca bir de vermek gerekiyor.Kaptanım tebrik ederim değişiklik yapmadın mi keşke @60kiloyum u alsaydın bu tarafa o çok verecek bu hafta
Yapsaydım kaptanım oda gaza getiriyor insanıYapmadım böcüğüm...alınca bir de vermek gerekiyor.
İnşallah herkes bol bol kilo verir bu hafta. Nolursa olsun hepimiz kazanacağız.![]()
Teşekkür ederizzAfiyet olsun kızlar maşallah tarçın fiyatlarını biz artırıyoruz demek ki![]()
1.6 tarcin limonlu benim bitti, 1 de normal içerim750 ml bitti ikinci sisemi dolduruyorum şimdi
Sorun değil.canim. yakaladığın yerde bırakma.Rastgele bakıp alıntı yapıyorum. . önemsemiyorum sanmayın![]()
Afiyet olsun.Eki Görüntüle 3025526
Afiyet olsun.Motive açısından Türk kahvemi gönderiyorum. İçmek isteyenler ,vakit varsa üşenmeyip yapsın ve foto atsın lütfen
Hemen.Hadi içecek zamani![]()
Kıyamam. Kolay gelsin.Valla bende geçmiş yapamiyorum kusura bakmayin fazla katilamiyorum. Zaten cocuklarla evde 4 gün çok zor gecti üzerine hastalıklar, ah hastaliklarbugun bebek 40 dk ya uyudu ya uyumadı tepemde mizir mizir
![]()
Aynen. Ben hiç birşey almadan dün 200 TL harcadım.100 tl ile gittim alacagim şeylerin tamamini alamadan geldim, parali git pazara![]()
Valla işte hepsini alıyoruz zaten onlarda biliyorlar ki mecburuz . Patatesi Bolu'dan 1cuval getirttirmistim kg 2 TL ye çok büyük kardayim 8kg olarak geri döndü kizartmalar![]()
Çubuk tarçın kemirmeyi çok seviyordumEn son 18di işte neler pahalanmadi ki migi![]()
Evet su biraz artmalı, son kilolar da zor gidiyor dediğin gibi teşekkür ederim canımSağlık olsun
Regl de oluyor, aynen
İnşaallah
Sağlık olsun
tebrikler![]()
Peyniri ne kadar yedin? Kahvaltıdan önce bir lokma yiyip ve/veya uygun bir içecek içip, vücudunu çalıştırman daha iyi olur diye düşünüyorum, nacizane tavsiyem ve su miktarıni belirtmemissin.
Beğendim, Su 2 buçuk olsun bence
Son kilolar zor gider derler, ondan olabilir mi?
Selam izinli mısın bilmiyorum, diyetteysen inşaallah her hafta sonu böyle geçmez.![]()
Dogru gercekten
Minnoş kaptanım benim beeeKIRMIZI ÇEKİRGE
Hanımlar maalesef bu etabı Şirin Baba’ya kaptırdım. Ama modumuzu düşürmüyoruz çünkü hafta yeni başlıyor. Cuma gününe kadar vaktimiz var. Aynen devam ediyoruz. Bol bol su içelim hareket edelim. Kaçamak yapmayalım. Artık hepimiz, neler yapmamız ve yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Önce kendimiz için sonra da takımımız için, haftaiçi etabını en iyi şekilde bitirelim
fesang
@Maviokur
Wilma11
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@60kiloyum
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
@Busra 17
Sağol CordisimSorun değil.canim. yakaladığın yerde bırakma.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Hemen.
Kıyamam. Kolay gelsin.
Aynen. Ben hiç birşey almadan dün 200 TL harcadım.
![]()
Şaşırmadık migi solucan şuan için zirvede onun üstüne çıkamadın dahaÇubuk tarçın kemirmeyi çok seviyordumcan sıkıntının en güzeli
Oo iyi icmissin canim bende icmeye devam.edeyim1.6 tarcin limonlu benim bitti, 1 de normal içerim![]()
Ben de maalesef . Abur cubur , fastfood hep kilo heppp. Kaç oldun kaptanım 58^59Dogru gercekten
Sevdigim yiyeceklerden dolayi kilo aliyorum zaten![]()
Dun 59.5 gecen hafta 60 61 gidiyordumBen de maalesef . Abur cubur , fastfood hep kilo heppp. Kaç oldun kaptanım 58^59
Aa unutmuştum.Sağol Cordisim
Şaşırmadık migi solucan şuan için zirvede onun üstüne çıkamadın daha