Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tarcin sevmiyorum 🤭
Screenshot_20220314-112836_Opera.webp
Sen geldin aklıma sevmiyorum yiyeceklerin çoğunu:D

Rastgele bakıp alıntı yapıyorum. . önemsemiyorum sanmayın 💕💕
Sorun değil.canim. yakaladığın yerde bırakma.🤗
Eki Görüntüle 3025526
Tatlı istediğini bastırır diye tarcina düştüğüm anlar . Bi aralar 7tl olan şimdilerde 18tl olan çubuk tarcinim da bitmiş :63:
Afiyet olsun. 🤗
Motive açısından Türk kahvemi gönderiyorum. İçmek isteyenler ,vakit varsa üşenmeyip yapsın ve foto atsın lütfen
Afiyet olsun. 💚
Hadi içecek zamani
m0111.gif
Hemen. 💚
Valla bende geçmiş yapamiyorum kusura bakmayin fazla katilamiyorum. Zaten cocuklarla evde 4 gün çok zor gecti üzerine hastalıklar, ah hastaliklar 🤦🏻‍♀️ bugun bebek 40 dk ya uyudu ya uyumadı tepemde mizir mizir 😵
Kıyamam. Kolay gelsin. 🤗
100 tl ile gittim alacagim şeylerin tamamini alamadan geldim, parali git pazara 🙊
Aynen. Ben hiç birşey almadan dün 200 TL harcadım. 😔
Valla işte hepsini alıyoruz zaten onlarda biliyorlar ki mecburuz . Patatesi Bolu'dan 1cuval getirttirmistim kg 2 TL ye çok büyük kardayim 8kg olarak geri döndü kizartmalar :KK70:
🤣🤣🤣

Sağlık olsun

Regl de oluyor, aynen

İnşaallah 🤲

Sağlık olsun

m1211.gif
tebrikler

Peyniri ne kadar yedin? Kahvaltıdan önce bir lokma yiyip ve/veya uygun bir içecek içip, vücudunu çalıştırman daha iyi olur diye düşünüyorum, nacizane tavsiyem ve su miktarıni belirtmemissin.

Beğendim, Su 2 buçuk olsun bence

Son kilolar zor gider derler, ondan olabilir mi?

Selam izinli mısın bilmiyorum, diyetteysen inşaallah her hafta sonu böyle geçmez. 👍
Evet su biraz artmalı, son kilolar da zor gidiyor dediğin gibi teşekkür ederim canım

❤️❤️❤️KIRMIZI ÇEKİRGE❤️❤️❤️
Hanımlar maalesef bu etabı Şirin Baba’ya kaptırdım. Ama modumuzu düşürmüyoruz çünkü hafta yeni başlıyor. Cuma gününe kadar vaktimiz var. Aynen devam ediyoruz. Bol bol su içelim hareket edelim. Kaçamak yapmayalım. Artık hepimiz, neler yapmamız ve yapmamamız gerektiğini biliyoruz. Önce kendimiz için sonra da takımımız için, haftaiçi etabını en iyi şekilde bitirelim:KK68:

fesang fesang
@Maviokur
Wilma11 Wilma11
@DombiliKus
@Kinoalihatun
@60kiloyum
@Nefesimmmsin
@Kmsl Hnd
@Busra 17
Minnoş kaptanım benim beee🤩🤩🤩 şerefine bir bardak suyumu kaldırıyorum

Sorun değil.canim. yakaladığın yerde bırakma.🤗

Afiyet olsun. 🤗