Doğadan in yumuşak icimlisi iyi oluyor sevmeyenler içinBen açık yeşilçay aldim, kiraz sapi da aldim öğüre oğüre ictim en son. Bir daha sallama almaya devam ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğadan in yumuşak icimlisi iyi oluyor sevmeyenler içinBen açık yeşilçay aldim, kiraz sapi da aldim öğüre oğüre ictim en son. Bir daha sallama almaya devam ettim
Normalde yaz döneminde 55 kiloydum koruyorum aman kilo almıyorum az az yiyorum derken bir baktım çok yemeye başladım ve kendimi durduramaz oldum...Kilon gayet iyi zaten, sen koruma amaçlı ufak ufak yapsan yeter sana
Ben de sallama demliyorum sıcak içemiyorum ılıyınca hızlı hızlı yutuyorumDoğadan in yumuşak icimlisi iyi oluyor sevmeyenler için
Ben vermeye çalışıyorum diyeyim, hedefim 55.Normalde yaz döneminde 55 kiloydum koruyorum aman kilo almıyorum az az yiyorum derken bir baktım çok yemeye başladım ve kendimi durduramaz oldum...
Neyse başladım inşallah...
Sen de iyisin korumada mısın yoksa veriyor musun?
Boyun uzun sanırım kilolarımız aynı ama senin vki daha az...Ben vermeye çalışıyorum diyeyim, hedefim 55.
Aynen bıraktım mı kendimi durduramam hemen geri alıyorum
Benim başım kel tabiÖnce benimle buluşacaksın zaten![]()
Ben bir seferinde kendim yaptım, kimse yemedi, eşe dosta dağıttımYok canım şarküteriden almıştım. Az yemedim aslında ya, ama çok erken bitirdim şimdi baya acıktım
Canım boyum 1.65. senin kaç?Boyun uzun sanırım kilolarımız aynı ama senin vki daha az...
Inşallah en yakın zamanda verirsin hedef tarihin var mı?
Yazın beraberiz biricikimBenim başım kel tabi![]()
Aaaaaa bana yollasaydın cooook severimBen bir seferinde kendim yaptım, kimse yemedi, eşe dosta dağıttım
Bu mesaja cevap vermesen
İstanbul'da olsam şimdiye hepinizi çoktan toplamıştım
Bende çoğunu sevmiyorum, limonlu yeşil çay iyi geliyorBitki çayıben
Düşünmeye başladım bileBu mesaja cevap vermesenElhan in mesajını göremeyeceğim. Sevindim ikinize de. Gece beni düşünücen demek
![]()
En az 5 sene önceydiAaaaaa bana yollasaydın cooook severim![]()
Teşekkür ederim kuzumAfiyet olsun canım![]()
Öyle atıştırdim tabak yoktu.Afiyet olsun canım.
Akşam öğününde bir kaşık menemen demeni bekledim ama
Pırasalı, domatesli, elmalı bir tabak hayal edemedim.![]()
Benim burdaki kayıtlı boyum 1.62 ..Canım boyum 1.65. senin kaç?
Hedefim 8 Mart'ta 55ti ama olmadı, şimdi tarih belirlemedim ne zaman olursa kabul :)