Benimki 8 yaşında bazen hala sallıyorumBen şimdi beşik sallıyorum..
Danam 6 Nisan 'da 2 yaşında olacak ama hala sallıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 8 yaşında bazen hala sallıyorumBen şimdi beşik sallıyorum..
Danam 6 Nisan 'da 2 yaşında olacak ama hala sallıyorum
Tamamdır teşekkürlerİyi olur tatlım. Yarın sabahta tartılabilirsin.![]()
İnanılmaz harikasınızBende takip ediyorum bu bayani. Evet çok kg vermiş ama bu tür ürünleri kullanmaya karşıyım
Sadece arada kahveme hindistan cevizi yagi kattim, detoks sulari yaptim. Onlarida diyetisyenlerimden ogrenerek yaptim. 45 kg verdim.
Benim 5 yasindaki dana da hâla kendi yemek yemeye, kendi giyinmeye alisamadi. Ve hâla ben pispisla uyutuyorum. Okulun rehber öğretmeni kendi yemesi konusunda tesvik etmemizi soyledi. Halbuki ben bir yıldır deniyorum ama o hep reddediyordu. Uykuyuda bu yaz kendi uyumasini saglayacagim artik. Yorulur uyur diye düşünüyorumBenimki 8 yaşında bazen hala sallıyorum![]()
Eksik kalori- yani Deniz hanimda müthiş kg vermiş. 90 kg vermiş gerçekten çok harika birşey. Bu tür takviyelere ihtiyac duymasi normal bence. Ama bizim cok verilecek bir kilomuz yok, korkumuzda yok diye düşünüyorumİnanılmaz harikasınız![]()
Cnm eşimin bir işi var ve olmasını hiç istemiyorum. Maddi olarak çok vok iyi gelecek ama onsuz 2 yıl geçirmek istemiyorum. 8 ay önce de böyle bi mevzu oldu tam uçaga binecekken gitme dedim gitmedi ama şimdi de gitme diyemiyorumNefesimmmsin alıntı yapamadım. Modun niye düşük bakiiiim???
Valla iş bizde bitiyor. Ben bitiremedim. Hala yemeğini yedirip üstünü giydirip sallıyorum bazen. Çok yanlış yaptığımın farkindayim ama aşamadım bir türlü bunu. Umarım sen bir an önce halledersin canımBenim 5 yasindaki dana da hâla kendi yemek yemeye, kendi giyinmeye alisamadi. Ve hâla ben pispisla uyutuyorum. Okulun rehber öğretmeni kendi yemesi konusunda tesvik etmemizi soyledi. Halbuki ben bir yıldır deniyorum ama o hep reddediyordu. Uykuyuda bu yaz kendi uyumasini saglayacagim artik. Yorulur uyur diye düşünüyorum![]()
MaşallahBenimki 8 yaşında bazen hala sallıyorum![]()
Hmmmmm 2 yıl uzun evet ama ben engel olmazdım sanırım, hele de şu maddi şartlarda. Eğer eşin istiyorsa biraz sabret derim ama sizin kararınız tabiCnm eşimin bir işi var ve olmasını hiç istemiyorum. Maddi olarak çok vok iyi gelecek ama onsuz 2 yıl geçirmek istemiyorum. 8 ay önce de böyle bi mevzu oldu tam uçaga binecekken gitme dedim gitmedi ama şimdi de gitme diyemiyorum
Ben ayağımda sallarken onun bir anda uyumasını izlemeyi çok seviyorumMaşallah
Gerçi benim 10 yaşındaki kızım da uyurken beni bi 10 dk yanına istiyor sallamıyorum ama bazen pış pış istiyor
Onunla günün kritiğini yapıyoruz sonra uyuyor![]()
Helloooo.
Bayılırım yazın hep oradayım.Kaptanım yorulmasin ben yazayım, Şile
Hayır benim.nen Pendik'te sayılırım. Bana neTamam da en yakın benim minnoşum
Galiba sensin ,Cordelia da oralarda olabilir
Eşimin ailesi Anadolu. Ben avrupaAnadolu değil mi
Hayırlı olsun canim.Eşim çalışıyor bizde yaza taşınacağız büyük bir ihtamelle
Bugün Suriyeli bir öğrencim cuma okulda olup olmadığımı sordu okuldayım dedim. Allah'ım inşallah mendi pilavı getirir![]()
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.Sabah
Ikı yumurta omlet
Peynır
İki dilim ekmek
Çay
Öğlen
Kuruyemiş
Sütlü nescafe
Akşam
Yarım tabak izmir köfte
5 kasık bulgur
Bir kase yoğurt
Zipzip-
Afiyet olsun.Menüm
Patlıcan, kabak, kereviz( sıcak hava fritozunde kizardi)
Üstüne sarımsaklı yoğurt
Üstüne tereyağlı salçalı sos
Salata
Fındık, fıstık
2 lt su
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3025880
Cordelia
fesang
@ugurbocuuu
Nefesimmmsin
Zipzip-
İyi geceler.İyi geceler kizlar![]()
Hakkınızda hayırlı Neyse o olsun canım.Cnm eşimin bir işi var ve olmasını hiç istemiyorum. Maddi olarak çok vok iyi gelecek ama onsuz 2 yıl geçirmek istemiyorum. 8 ay önce de böyle bi mevzu oldu tam uçaga binecekken gitme dedim gitmedi ama şimdi de gitme diyemiyorum
Ben de yapamadım sporumu. Sağlık olsun.Bugün hedefim olan 13 bin adımı tamamlayamadım. Gündüz misafirim vardı, akşam da ben misafirliğe gittim. Yarın ağız tadıyla adım atarım inşallah
Elhan
Cordelia
Hallederiz
Yine on yüz milyon alıntıHelloooo.
Bayılırım yazın hep oradayım.
Hayır benim.nen Pendik'te sayılırım. Bana ne
Eşimin ailesi Anadolu. Ben avrupa
Hayırlı olsun canim.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun.
İyi geceler.
Hakkınızda hayırlı Neyse o olsun canım.![]()
Eşimin ailesi.Yine on yüz milyon alıntı
Pendik'te kim var cordiş