Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende takip ediyorum bu bayani. Evet çok kg vermiş ama bu tür ürünleri kullanmaya karşıyım
Sadece arada kahveme hindistan cevizi yagi kattim, detoks sulari yaptim. Onlarida diyetisyenlerimden ogrenerek yaptim. 45 kg verdim.
İnanılmaz harikasınız 😍😍😍🥰🥴

Benimki 8 yaşında bazen hala sallıyorum🤣🤣🤣
Benim 5 yasindaki dana da hâla kendi yemek yemeye, kendi giyinmeye alisamadi. Ve hâla ben pispisla uyutuyorum. Okulun rehber öğretmeni kendi yemesi konusunda tesvik etmemizi soyledi. Halbuki ben bir yıldır deniyorum ama o hep reddediyordu. Uykuyuda bu yaz kendi uyumasini saglayacagim artik. Yorulur uyur diye düşünüyorum 🤭

İnanılmaz harikasınız 😍😍😍🥰🥴
Eksik kalori- yani Deniz hanimda müthiş kg vermiş. 90 kg vermiş gerçekten çok harika birşey. Bu tür takviyelere ihtiyac duymasi normal bence. Ama bizim cok verilecek bir kilomuz yok, korkumuzda yok diye düşünüyorum
O malzemelere para verene kadar sağlıklı beslenmelik 1 haftalik ihtiyac karşılanır

Nefesimmmsin Nefesimmmsin alıntı yapamadım. Modun niye düşük bakiiiim???
Cnm eşimin bir işi var ve olmasını hiç istemiyorum. Maddi olarak çok vok iyi gelecek ama onsuz 2 yıl geçirmek istemiyorum. 8 ay önce de böyle bi mevzu oldu tam uçaga binecekken gitme dedim gitmedi ama şimdi de gitme diyemiyorum

Benim 5 yasindaki dana da hâla kendi yemek yemeye, kendi giyinmeye alisamadi. Ve hâla ben pispisla uyutuyorum. Okulun rehber öğretmeni kendi yemesi konusunda tesvik etmemizi soyledi. Halbuki ben bir yıldır deniyorum ama o hep reddediyordu. Uykuyuda bu yaz kendi uyumasini saglayacagim artik. Yorulur uyur diye düşünüyorum 🤭
Valla iş bizde bitiyor. Ben bitiremedim. Hala yemeğini yedirip üstünü giydirip sallıyorum bazen. Çok yanlış yaptığımın farkindayim ama aşamadım bir türlü bunu. Umarım sen bir an önce halledersin canım

Benimki 8 yaşında bazen hala sallıyorum🤣🤣🤣
Maşallah 😂😂😂
Gerçi benim 10 yaşındaki kızım da uyurken beni bi 10 dk yanına istiyor sallamıyorum ama bazen pış pış istiyor 😄😄
Onunla günün kritiğini yapıyoruz sonra uyuyor 😊😊

Cnm eşimin bir işi var ve olmasını hiç istemiyorum. Maddi olarak çok vok iyi gelecek ama onsuz 2 yıl geçirmek istemiyorum. 8 ay önce de böyle bi mevzu oldu tam uçaga binecekken gitme dedim gitmedi ama şimdi de gitme diyemiyorum
Hmmmmm 2 yıl uzun evet ama ben engel olmazdım sanırım, hele de şu maddi şartlarda. Eğer eşin istiyorsa biraz sabret derim ama sizin kararınız tabi

Screenshot_20220314-235221.webp
@Cordelia

Maşallah 😂😂😂
Gerçi benim 10 yaşındaki kızım da uyurken beni bi 10 dk yanına istiyor sallamıyorum ama bazen pış pış istiyor 😄😄
Onunla günün kritiğini yapıyoruz sonra uyuyor 😊😊
Ben ayağımda sallarken onun bir anda uyumasını izlemeyi çok seviyorum🙈🙈 aslında yatağına kendi yatsa 2 dk içinde uyuyor ama ben hep sallamak istiyorum 🙈🙈

Kızına maşallah günün kritigini yapmak çok tatlıymış

Kız ben kaç kişiye musallat oldum böyle
Elhan Elhan
Sen
Cordelia Cordelia
@Kmsl Hnd
😂😂😂
Helloooo.
Kaptanım yorulmasin ben yazayım, Şile
Bayılırım yazın hep oradayım.
Tamam da en yakın benim minnoşum
Hayır benim.nen Pendik'te sayılırım. Bana ne
Galiba sensin , Cordelia Cordelia da oralarda olabilir

Anadolu değil mi
Eşimin ailesi Anadolu. Ben avrupa
Eşim çalışıyor bizde yaza taşınacağız büyük bir ihtamelle
Hayırlı olsun canim.🥰
Bugün Suriyeli bir öğrencim cuma okulda olup olmadığımı sordu okuldayım dedim. Allah'ım inşallah mendi pilavı getirir:dua::dua::dua:
🤩🤪
Menümü yazayım
Sabah
İki dilim peynirli börek
Şekersiz çay

Öğle
Yok

Akşam
Fırında tavuk
Ekşili köfteli çorba
Yoğurt

Su 1 litre spor yok

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun. 💚
Sabah
Ikı yumurta omlet
Peynır
İki dilim ekmek
Çay

Öğlen
Kuruyemiş
Sütlü nescafe

Akşam
Yarım tabak izmir köfte
5 kasık bulgur
Bir kase yoğurt

Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun. 💚
Menüm

Patlıcan, kabak, kereviz( sıcak hava fritozunde kizardi)
Üstüne sarımsaklı yoğurt
Üstüne tereyağlı salçalı sos
Salata
Fındık, fıstık

2 lt su
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3025880
Cordelia Cordelia
fesang fesang
@ugurbocuuu
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun.💚
İyi geceler kizlar ❤️💙💛💚
İyi geceler.💚💙♥️💛
Hakkınızda hayırlı Neyse o olsun canım.❤️

Helloooo.

Bayılırım yazın hep oradayım.

Hayır benim.nen Pendik'te sayılırım. Bana ne

Eşimin ailesi Anadolu. Ben avrupa

Hayırlı olsun canim.🥰

🤩🤪

Afiyet olsun. 💚

Afiyet olsun. 💚

Afiyet olsun.💚

İyi geceler.💚💙♥️💛

Hakkınızda hayırlı Neyse o olsun canım.❤️