- 22 Ocak 2013
- 41.706
- 210.626
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben?????? Hani ben de gelecektim?????Evet yazin börek yemege geleceksin, pasta yapacağım abla![]()
Afiyet olsun yeşillim.Dünki menüyü unıtmusum gemen yazayım, günaydınlar herkeslere
14 mart
9.00: 2 tb ekmek arası peynir 5 zeytin
12.30: nohutlu fasülyeli chialı salata
16.30: 25 gr leblebi ayran
19.30: 1 kase domates çorbası haşlanmış nohut +1 yk pilav yarım portakal
Su 2.5 lt
Günaydın güzel rakibim. Seni yeneceğim. Üzgünüm.Günaydın kızlar![]()
Günaydın canım. Çok tatlı bu emoji.Günaydın kızlar, çok iyi bir gün olsun![]()
Günaydın.Günaydın hanımlar![]()
Günaydın.Gunaydin kizlar![]()
Afiyet olsun.Akşam menümü yazarken uyuyakalmışım
14 mart menüsü
Sabah 1 kase çorba 1 poğaça
Öğlen şekersiz kahve 3 biskuvi
Akşam 3 kaşık pilav 2 parca tavuk salata acibiber 1 dilim ekmek
Ara yarim ayva
Zipzip-
Sana da. Günaydın.Mutlu sabahlar![]()
Günaydın tatlım.Günaydınnnnnkizlarrr
Hakkinizda hayirlisi olsun canımCnm eşimin bir işi var ve olmasını hiç istemiyorum. Maddi olarak çok vok iyi gelecek ama onsuz 2 yıl geçirmek istemiyorum. 8 ay önce de böyle bi mevzu oldu tam uçaga binecekken gitme dedim gitmedi ama şimdi de gitme diyemiyorum
GünaydınnnnGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
1 saattir gecmisten cikamadimGece kuşları toplanmış. Hadi yatin. Bir sürü geçmiş oluyor.![]()
İyi dersler canım.Cooook uykusuzum bugün de hep erkek sınıflarına dersim var bana şans dileyin dua edin okuyun üfleyin![]()
Ben yatin dedim ışıkları da söndürdüm. Ama gene konuşmuşlar gizli gizli.1 saattir gecmisten cikamadim![]()
Afiyet olsun canım. Videoyu yapmadın mı?
Süper.
İyi olun canım.Sagolun kizlar iyiyim cok sukur. Ama diyet yaomaya hazir olmadigim icin pek girmiyorum. Aldim biraz kiyafetlerden hissediyorum. Keske koruyabilsem. Ama freni patlamis araba gibi hizla ucuruma dogru surukleniyorum![]()
Günaydın canım.Günaydınnnn
Güzel bir gün olsun inşallah![]()
Afiyet olsun kaptanim
Cok uzak kalma canim burdanSagolun kizlar iyiyim cok sukur. Ama diyet yaomaya hazir olmadigim icin pek girmiyorum. Aldim biraz kiyafetlerden hissediyorum. Keske koruyabilsem. Ama freni patlamis araba gibi hizla ucuruma dogru surukleniyorum![]()
Günaydın canimGünaydınnnn
Güzel bir gün olsun inşallah![]()
Sorma yaa sabah mesajlarina yeni geldimBen yatin dedim ışıkları da söndürdüm. Ama gene konuşmuşlar gizli gizli.![]()