• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

18 Mart menüsü
6.30 filitre kahve

7.40 1,5 h yumurta, ysillik,zeytin,2 ceviz, 1 dlm çok tahıllı ekmek

12.45 1 bardak süt ve gronola

Akşam17.00

2 etli ekmek,bol salata,1 bardak ayran(tüm gün dersim olunca kendime bir şey yapamadım)

18.00 çayın yanına iki gofret yedim Allah beni afffetsin🙈

10000 kusurde adımın var Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️
Günaydın kızlar💕
Günaydın canim ♥️

Ramazan ama geçici çözüm o. bizimkiler beyaz ekmek almıyor nerdeyse eve. O yönden şanslıyım. Babamın şekeri çıkmasın vb sebeplerden ötürü. Acaba şöyle yapmayı denesen. Ben artık kepek ekmegi yicem ya, hem de istediğim kadar yerim desen. Uzun süre bol bol yersin beyaz ekmek yer gibi. Sonra da soğudum dersin beyaz ekmekten. Zor tabi offf.

Gecen sene aslinda kendime tam bugday ekmegi aliyordum sadece kahvaltida ekmek tüketiyordum
Ramazandan sonra tekrar eski sistemime donus yaparım 🤗🤗

Gunaydin canim ♥️
Pazara gitme sansin yok mu🙈
Çok zor kuzum. Ama zincir marketlerde biraz daha uygun olduğunu düşünüyorum. Sebze alacaktım ya hepi topu. Bunu bile düşünür hale geldik. Allah, tek maaşla ev geçindirmeye çalışanlara yardım etsin.

Çok zor kuzum. Ama zincir marketlerde biraz daha uygun olduğunu düşünüyorum. Sebze alacaktım ya hepi topu. Bunu bile düşünür hale geldik. Allah, tek maaşla ev geçindirmeye çalışanlara yardım etsin.
Evet canım migrosun sanal marketine bak orda biraz daha ucuz olabilir🤗
Amin canim 🙏🙏

Bu ben olabilir yaa inatçı bu yerlerde ki kilolarım gitmiyor yaaa spora yoğunlaşmam lazım bakalım ramazana kadar 57 bile olsam razıyım
Boyum 1.58
Simdi 59-60 arasındayim

55 olsam yeter diyorum ama goremiyorum artik o rakamlari🙈

Günaydın güzellikler, günaydın tatlıslar,
Güne sirkeli suyum ile başladım, bir de güzel hindistan cevizi yağli sade türk kahvemi yaptım, küçük oğluma ders yap diye diye motive oluyorum 😅😅 gününuz güzel haberler ile dolsun taşsın 💙

Günaydın güzellikler, günaydın tatlıslar,
Güne sirkeli suyum ile başladım, bir de güzel hindistan cevizi yağli sade türk kahvemi yaptım, küçük oğluma ders yap diye diye motive oluyorum 😅😅 gününuz güzel haberler ile dolsun taşsın 💙
Günaydın canim 💙

Gunaydin hanimlar
18 mart cuma menum
11.00
Peynir, domates 2 dilim ekmek cay

Ara
Etiform kahve

16.30
Peynir, 2 dilim ekmek, domates cay

19.00
Yarim kase mercimek corbasi
3 4 kasik kuru fasulye
3 4 kasik Mercimekli pilav
2 kasik Kiymali Karnibahar graten
Salata
Cordelia Cordelia
Günaydın canim afiyet olsun♥️

Afiyet olsun canim ♥️
Amin canım çok zor tek maaş. Benim 2 ay maaşım yatmayacak, bakalım nasıl olacak
Bir de baktığın getir de çok pahalı meyve sebze. Gerçi her şey pahalı. Bebeğime mama alacaktım, dışarı çıkmayım dedim. 143 tl ydi. Bir baktım 164 tl yapmışlar, ben şok. Neyse eşim gelirken aldı 130 a . Eğer indirimlerini kullanırsan uyguna gelebiliyor

Back
X