- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla kaç kilo oldunGünaydınlar şekerr
Günaydın kaptanım![]()
GünaydınlarGünaydın kızlarçok iyi bir gün olsun
![]()
Gnaydınlar kuzumGünaydın kızlar![]()
Çok geçm,ş olsunOlmadı canım. Hastanede iğne yaptılar Bulantı nın hafiflemesi için. Eve de yardımcı ilaçlar verdi. Virüs olduğu için kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz
Teşekkür ederim
Midr bağırsak virüsü dedi doktor. Yoğun kusma ishal ateş olur. 10 güne kadar devam edebilir dedi
al) Ü
Günaydın![]()
Günaydın canım akşam kötüleştim acile falan gittikGeçmiş olsun canım. Biraz daha iyi misin? sen iyiles önemli olan bu.
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahİyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugünküçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Biz ayni biraktigin gibiyiz canimbazı şeyler vardi onlarla uğraştım gelemedim yaa .. herkes ne alemde
Afiyet olsun kaptanim
Saol canımÇok geçmiş olsun canım yaa ama suyu iç az o sıvı takviyesi alman lazım, sıcak su torban varsa onu yap yat uyu dinlen, acil şifalar diliyorum canım![]()
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınGünaydın canım akşam kötüleştim acile falan gittik
Daha iyiyim canım saol kafam kazan gibiGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın
İnşallah yoksa düşümüyor ilaç olmadan yılalrdır böyle.İnsalllah iyi çıkar.Simdi yanina gidiyorum. Temizlik yapacağız.
![]()
Rica ederimÇok teşekkürler![]()
57.20 oldum bu hafta kaçırdım birazabla kaç kilo oldun![]()
hiç kıskanmadımİnşallah yoksa düşümüyor ilaç olmadan yılalrdır böyle.
Kolay gelsin sanada
Rica ederim
57.20 oldum bu hafta kaçırdım biraz
Rapor alma şansın yokmuydu canım keşke evde dinlenseydin işyerinde insan daha fena oluyorDaha iyiyim canım saol kafam kazan gibi![]()
Günaydın çok geçmiş olsun ne oldu sana öyle şimdi nasılsın.Günaydın canım akşam kötüleştim acile falan gittik
Ne dedi doktor çok geçmişle rolsun.Günaydın kızlar
Akşam daha kötü oldum acile gittik 3 saat sıra bekledimSerum falan verdiler. Eve geldiğimde 4 falandı şimdi de işe geldim. Bugün biter mi acaba
![]()
Kaldım gene bu ara hafta sonu siöit ve sıcak ekmeği götürdüm onan yanii.hiç kıskanmadım
spor yapin miiiiiiiii
Yoğun işler canım birde yerime bakacak kimse yokRapor alma şansın yokmuydu canım keşke evde dinlenseydin işyerinde insan daha fena oluyor
GünaydınlarGünaydınlar herkese![]()