Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm iskelet şekli oran orantıyı etkiliyor, misal geniş omuzlu birinde kalça çok göze batmayabiliyor ,leğen kemiği darsa daha çok kilo gerekiyor geniş leğen kemikli biri gibi görünmesi içinArkadaşlar bişi dicem
İri kemkli ve ince kemikli kilo vermede aralaında çok farkı oluyormuş doğru muişyerinde abla dedi senin iri kemikli diyor kilon belli etmedi dedi ben anlamadim
İnce kemikli kilosunu belli mi ediyor? Ona takıldım
Bende şimdi kemik kgsunu merak ettim galiba etimi çıkarmam gerekiyorKalınlık degisirmi bilemiyorum ama kg olarak cok fark olmazmis kemik kgsu olarak
harikasın canım
teşekkür ederim canımSen nasıl dersen canım, olur tabiki
teşekkür ederim kaptanımGeçmiş bitmiştir
sara_28 kaptanım tebrik ederim
Zipzip- Ve
Cordelia Kaptanlarım elinize emeğinize sağlık
@Maviokur, biliyorum yoğunsun, menü ve adım paylaşabilirmisin kuzum
@sandriyon, ne yedin kızmam söz, menü ve adım paylaştın mı?
@sabahvesen, pazartesi menü ve adım paylaştın mı kuzum
@North River, menü ve adım paylaştın mı canım?
@pastel34, üzgünsün biliyorum, menü ve adım paylaştın mı canım?
Wilma11 , sanki adım vardı? Menüyü ben mi kaçırdım kuzum?
afiyet olsun canımHayırlı sahurlar
4 Nisan menüsü
Sahur
3 dilim ekmek(2si tost)
Domates
Çay
1 salam, 1 kaşar,
1er tk kaşığı cikolata, recel, krem peynir
3 4 zeytin
Haşlama yumurta
İftar
1 tabak tarhana çorbasi
1 tabak kereviz yemeği
Turp havuç salatasi
Kabak yogurtlamasi
Ara - nescafe 2 dilim sütlü tatli
Adimlarim daha fazladir telefonu akşam uzerime alamadim hiç cocuklardan... 5 bin tamamlanmamış maalesef şuan farkettim..
sara_28
Cordelia
Zipzip-
teşekkür ederim canımsara_28 tebrik ederim kaptanım
@gezegenfeza kaptanım hayırlısı olsun bu cuma artıları atarsin inşallah herkes artı geldi bazisi eksi
Ramazanda vucut saşiriyor normAl![]()
afiyet olsun canımGünaydın kızlar , ancak gelebildim. Dün çok yorucu bir gündü. Misafirler geldi gitti , bunu da atlattım şükür.
Menümü yazayım
4Nisan Pazartesi menüm
Sahur: yok, ezana 5 dk kala uyandım. 3-4 bardak su içip niyetlendim.
18.56 iftar: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 1 tabak tas kebabı, 3 yk pilav, 1 kepçe cacık,
21.00 ara: ince bir dilim künefe
Su : 3 litre
Adımlarım da 5.663
Zipzip-
Cordelia
sara_28 @DombiliKus
Merhaba canım kaptanimmerhaba kızlar bugün çok yoğunum o yüzden gelemedim akşam gelirim herkese şimdiden hayırlı iftarlar
Kemikleri iri olan birisi, daha ağır olur l Senin kilon fazla gözüküyor ama sen daha zayıf gözüküyorsun demek istemiş iltifat etmiş sana.Arkadaşlar bişi dicem
İri kemkli ve ince kemikli kilo vermede aralaında çok farkı oluyormuş doğru muişyerinde abla dedi senin iri kemikli diyor kilon belli etmedi dedi ben anlamadim
İnce kemikli kilosunu belli mi ediyor? Ona takıldım
Bilmiyom valla bana iyice zayifladın diyo daha zayif halimi görmedin dedimKemikleri iri olan birisi, daha ağır olur l Senin kilon fazla gözüküyor ama sen daha zayıf gözüküyorsun demek istemiş iltifat etmiş sana.
Merhaba kaptanim ❤merhaba kızlar bugün çok yoğunum o yüzden gelemedim akşam gelirim herkese şimdiden hayırlı iftarlar
Afiyet olsun canim ❤Sabah
Muz
Kefir
Kozalak Pekmez
Ihlamur ballı (günde 2-3 ıcıyorum)
Tb lavaşın yarısı ıcıne peynır domates
Akşam
Bir kase yogurtlu makarna
Zipzip-
Iyi olda spora baslarsin canimne güzel spor yapmaya başlamıştım uc gündür hareketsiz yatıyorum neyse sağlık olsun
Valla tam hevesle başlamıştım neyse herhalde bu hafta toparlarımIyi olda spora baslarsin canim![]()
Aynen nerde herkes oruç serdi herkesi heraldeEeee nerde herkes :))
Olabilir canim insanin hali kalmiyor oruc oluncaAynen nerde herkes oruç serdi herkesi heralde