Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi demişsin canım valla 😅😅 Bu sorundan dolayı çok çektim her mahallede her binada böyle gereksizler çok benimde oğlum evlendikten 4 sene sonra oldu 4 sene içinde demedikleri kalmadı (neden olmuyor sorun kimde vs vs )istiyor musun diye soran yok ama yargılayan çok neyse oğlum oldu şimdi de çocuk neredeyse 9 yaşına geldi neden bir tane daha yapmıyorsun çocuk kardeş ister , olmuyor mu yoksa eşin mi sen mi istemiyorsun vır vır vır gerçekten çok gereksizler iki çocuğum olsa ıkısı aynı cınsıyet olsa bu sefer iki oğlun var birde kızın olsun diye baskı yaparlar bu tarz teyzelerin istekleri hiç bitmiyor hiçte mutlu edemiyoruz bu teyzeleri ablaları 😂😂😂
Kesinlikle :D
Ya ben perşembe de cuma da eve akşam 9dan sonra geleceğim. Geliba işte kıyafetle tartılıcam😭
Hem bugün hemde yarın işte tartil canim . Hangisi azsa o olsun
Bugun tartıl canim🥰

Zaten oruclulardan yarin tartilmalarini isteyeceğim 🥰
Hepimiz mi çalışanlar mi . Ben de kp evde olduğu için oruçlu gibi sahura kalktığım için 2de tartışırım yine canim
O zaman da koca karı yöntemine başvuracaklar, cahil bir kaynanayla oturunca.
Ben çocuk, kaynana cahil 🙈.
Gözümü nerde açardım bilmem.
Bizim milletin burnu büyük, heryere girecek o burun🤣🤣
Kaç yaşında evlendin canim
Zipzip- Zipzip-
kaptanim ananem vefat etti az önce haber aldık
köyde yasiyolar biraz sonra cenaze için yola çıkacağız 2 haftalik izin istiyorum senden
Allah hayırlı günlerde almış yanına basiniz sagolsun
5 nisan menum

Sahur
1 haslanmis yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates, salatalik
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt icine 3 kayisi

Iftar
1 hurma
1 kepce kremali mantar corbasi
1 tane firinda pismis but
Salata
Ayran

Su 2l

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza North River North River
Güzel menü canim Afiyet olsun
Sana da afiyet olsun ortim🥰
Sağol ortim

Kızlar geldim geri gidiyorum.gecmis olsun dilekleri için teşekkür ederim 😘 ben hala aynıyım dikkat edin kendinize hepinizi öpüyorum 💋♥️
❤❤
Selam kızlar yoğunluktan gelemiyorum pek ama menülerimi aksatmıyorum şükür. Bakalım hafta sonu şehir dışında olacağım bir 2-3 gün hem hareketli hem bol kaçamaklı geçecek ama sonraki hafta telafi ederim
Selam canim❤
ya benim sanirim bu diyet surecinde kilo kaybiyla hormonlarim sasirdi. Ben de polikostik over sendromu var (pkos) pztsi doktora gittim degerlerime baktirmak icin ama pztsi islem yapamadik, haftaya yeniden randevu aldim hem ultrason hem kan testi falan yapilacak bakalim. Pkos un yan etkileri cok fazla suan onlardan muzdaribim. Boyle modum ufacik bir seyden cok cabuk etkileniyor. Kucuk bir sey hungur hungur aglamama sebep oluyor. Mart ayinin basind ayasamistim bunu, simdi yine ayni sekilde oldum. Aslinda tarih olarak bakarsak tam yumurtlama donemimde oluyor. Cok enteresan bak yazarken fark ettim bunu da. Ozetle boyle bi gun cok kotu oldugumda yeniden toparlayip kendime gelmem birkac gunu buluyor. Pazartesi cok kotuydum. Cok sukur bugun daha iyiyim. Tesekkurler kaptanim sordugun icin :)
Anladim canim iyi olmana sevindim🥰🥰
Hepimiz mi çalışanlar mi . Ben de kp evde olduğu için oruçlu gibi sahura kalktığım için 2de tartışırım yine canim
Oruc tutanlar yarın tartılsin canim
Cuma gunu iftar sonrasina kalirsa takimlari olusturmak zor olabilir

:skandal::skandal:ixinde başka bir şeyler var tabi , yanlış anlamayın 😳😳😳😳😳

Eklentiler

• IMG20220406132732.webp
    IMG20220406132732.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 36
Yarın sabaha şimdiden Günaydın alintilamisim kalmış :KK70:

Yayla çorbasıı canim

Afiyet olsun ortim

2 yemek kaşığı çikolata mı o :dondurma:

Dolaba patatesi koy kalın dilim 4 e böl ve başına bağla sessiz karanlıkta yat. Ben hamilelikte ilac alamadığımda cok ise yarıyor. İlaca karşıyım demişsin ama ilerlerse mide bulantısı yapacak kusunca biraz rahatlayacaksin saçlarını yukarı çekerek masaj yap koparır gibi değilde hafif hafif tutam tutam yukarı çekme hareketi geçmiş olsun.

Böyle şaşkınlıklari bende çok yaparım:KK70:

İnşallah dinleyebilirsin abla . Baya yormuşsun kendini hastalıkla pik yapmış iyice :KK43: Gözlerimiz arıyor sürekli seni cee de böyle

Canim esin alarmını duymuyor mu . Şimdi ramazan zaten yeyip yatoyor niye bide 6 da onu bekliyorsun . Ha ben beklemiyorum ama uyuyamıyorum o ayrı tamda senin gibiyim aslında:KK70:

:eek:

Ne yedin ne yedin:KK70:

Paylaştım canim dur bak yeniden etiketleyim
Canım eşim hiç duymaz ben uyandiririm onu. Birde bende o gidene kadar okumalarimi yapiyorum iyi oluyorda bu sabah sahura maaaile ayaktaydik 😭😭😭

İkinci cpcuk için tereddütte kaldım üzerimde baskı var sanki 😩 dün misafirler yap bi tane doğur 😒
Düşünmüyom diyip geçtim
Herkes yap yap
Valla birden SANANE Diyesim geliyor diyemiyom insanlara ya bakmasi gereken benim büyütmesi gereken benim diyorum ama baskı üstümde kaldı 🙄
Hayat oyle pahali ki. Yetecek gücün varsa yap derim. Ama sikinti cekecekseniz gerek yok...

💙Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
💚Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
💛Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )

Oruc tutanlar yarın (persembe) 2-3 gibi

Oruc tutup çalısanlar yarin (perşembe) iftardan önce
Oruc olmayanlar ise cuma günü en gec 13.00 e kadar bildirimleri bekliyoruz

Kizlar bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...

Cordelia Cordelia
Elhan Elhan
North River North River
askrhpozitif askrhpozitif
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
aypare ackerman aypare ackerman
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
eceboce eceboce
Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu
sara_28 sara_28
menekse_kokusu menekse_kokusu
dolunaydagel dolunaydagel
fesang fesang
Bal0ncuk Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit pastelfit
Tutku44 Tutku44
ugurbocuuu ugurbocuuu
Zeynep_Nihal Zeynep_Nihal
Aomine Daiki Aomine Daiki
gezegenfeza gezegenfeza
Nefesimmmsin Nefesimmmsin
Hallederiz Hallederiz
Beth18 Beth18
Kinoalihatun Kinoalihatun
Lavinia_98 Lavinia_98
L u c i a L u c i a
s i d e l y a s i d e l y a
sandriyon sandriyon
She-Raa She-Raa
gewezebidik gewezebidik
_ASTRAL_ _ASTRAL_
Wilma11 Wilma11
Maviokur Maviokur
Tesnim1903 Tesnim1903
Chedarice Chedarice
erenmothers erenmothers
H HAYAT40INDABASLAR
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
S Suskunkardelen
@Ytmz
yazarhanim35 yazarhanim35

Ben yine menülerimi aksatmaya başladım, kötü çocuk ben.
Pazartesi
Sahur 2 yağda yymurta az peynir az zeytin 2 dlim ekmek (son 10dk uyandım da) yarım da çay😭
İftar çorba 1 tas, fırında tavuk 3 kaşık, 3 kaşık makarna ve salata 1 fıstık sarma (sanırım içine fıstık koymuyorlar artık tadı tuzu yok eskisi gibi)

Salı
Sahur
Yarım salatalık yarım havuç bilumum otlar 2 haslanmıl yumurta 1.5 dilim ekmek az peynir zeytin az da nutella😋
İftar
Yarım çoraba 3 yk makarna 4 köfte 1 fıstık sarma

Her gün 1 soda enaz 1 lt su, suyu az içiyorum ama erken uyuduğum için vakit de olmuyor

Back
X