- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kesinlikleİyi demişsin canım vallaBu sorundan dolayı çok çektim her mahallede her binada böyle gereksizler çok benimde oğlum evlendikten 4 sene sonra oldu 4 sene içinde demedikleri kalmadı (neden olmuyor sorun kimde vs vs )istiyor musun diye soran yok ama yargılayan çok neyse oğlum oldu şimdi de çocuk neredeyse 9 yaşına geldi neden bir tane daha yapmıyorsun çocuk kardeş ister , olmuyor mu yoksa eşin mi sen mi istemiyorsun vır vır vır gerçekten çok gereksizler iki çocuğum olsa ıkısı aynı cınsıyet olsa bu sefer iki oğlun var birde kızın olsun diye baskı yaparlar bu tarz teyzelerin istekleri hiç bitmiyor hiçte mutlu edemiyoruz bu teyzeleri ablaları
![]()

Hem bugün hemde yarın işte tartil canim . Hangisi azsa o olsunYa ben perşembe de cuma da eve akşam 9dan sonra geleceğim. Geliba işte kıyafetle tartılıcam![]()
Hepimiz mi çalışanlar mi . Ben de kp evde olduğu için oruçlu gibi sahura kalktığım için 2de tartışırım yine canimBugun tartıl canim
Zaten oruclulardan yarin tartilmalarini isteyeceğim![]()
Kaç yaşında evlendin canimO zaman da koca karı yöntemine başvuracaklar, cahil bir kaynanayla oturunca.
Ben çocuk, kaynana cahil.
Gözümü nerde açardım bilmem.
Bizim milletin burnu büyük, heryere girecek o burun![]()
Allah hayırlı günlerde almış yanına basiniz sagolsunZipzip-
kaptanim ananem vefat etti az önce haber aldık
köyde yasiyolar biraz sonra cenaze için yola çıkacağız 2 haftalik izin istiyorum senden
Güzel menü canim Afiyet olsun5 nisan menum
Sahur
1 haslanmis yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates, salatalik
1 dilim tb ekmeği
4 kaşık yoğurt icine 3 kayisi
Iftar
1 hurma
1 kepce kremali mantar corbasi
1 tane firinda pismis but
Salata
Ayran
Su 2l
Zipzip-
Cordelia
gezegenfeza
North River
Sağol ortimSana da afiyet olsun ortim![]()