- 8 Eylül 2016
- 103.282
- 438.049
- 898
- 36
Yaa gecmis olsunİftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa gecmis olsunİftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardan
Hala midem bulanıyo ve kemiklerim ağrıyo. Fakat ben çocuklarla ders çalışıyorum. Az kaldı bitsin yatıcam
dönem dönem oluyor canım. oruç da etkili. çalışanlar için uyku sorunu gündeme geliyor. mesela ben erken çıkıyorum yatmak için.Yaa herkes hasta,modu dusuk ne oluyor bize![]()
Allah allah noldu bize böyleİftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardan
İftards ne yediysem çıkardım bile, ben eksik kalmıyim hastalıklardan
Hala midem bulanıyo ve kemiklerim ağrıyo. Fakat ben çocuklarla ders çalışıyorum. Az kaldı bitsin yatıcamsorduğun için teşekkür ederim canım
![]()
Yaa kolay gelsin ablacimHala midem bulanıyo ve kemiklerim ağrıyo. Fakat ben çocuklarla ders çalışıyorum. Az kaldı bitsin yatıcamsorduğun için teşekkür ederim canım
![]()
Haklisin canim bende bile uyku sorunu oluyor evde oldugum haldedönem dönem oluyor canım. oruç da etkili. çalışanlar için uyku sorunu gündeme geliyor. mesela ben erken çıkıyorum yatmak için.
Teşekkür ederim canım
Sağol canım,yarın inkilap yazılısı var onu çalıştırıyorum. Çok doldu kafaları 5 dk mola verdik. Ben de bi size bakayım dedimYaa kolay gelsin ablacim❤❤
Haklisin canim bende bile uyku sorunu oluyor evde oldugum halde
çok şükür iyiyim, orucum, yoğunumTeşekkür ederim canımsen nasılsın valla biraz koptuk bu hafta. Haftaya düzene girer
![]()
Afiyet olsun canim ❤6 Nisan Çarşamba menüm
04.00 Sahur: 1 kaşarlı tost (2 dilim tb ekmeği), 2 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 salatalık
18.58 iftar: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 2 kaşık pilav, 4-5 kaşık haşlanmış tavuk, salata
Su : iftardan sonra 1 litre içtim, sahura kadar 2 litre daha içerim
Zipzip-
sara_28
Hallederiz
Afiyet olsun adaşım ❤5 nisan 2022 çarşamba
08.30
Sade nescafe
10.30
2 dilim kepek ekmek arasına krem peynir domates kurusu ezmesi
Haşlanmış yumurta
12.00
Sade nescafe
13.10
2 avuç içi kadar tavuk göğüs ızgara
3-4 yk patlıcan beğendi
1 köz biber
15.30
Sade soda
Türk kahvesi
17.40
100 ml kefir
19.20
Birer tane kıymalı kuru patlıcan ve biber dolması
1 yk yoğurt
5 yk yumurtalı kavrulmuş ıspanak
Su:2.5 litre
gezegenfeza
North River
sandriyon
Teşekkür ederim canım. Dün başımı sıkıca bağlayınca baya rahat ettim, hemen uyumuşum. Bugün çok daha iyiydim. Uykusuz kalmışımda biraz ağrım varmış gibi geçti şükür. İnşallah bir daha tetiklenmez ama tedaviyi de aksatmayacağım. 1 patatesi de atıyorum dolaba hemen. Ne olur ne olmazDolaba patatesi koy kalın dilim 4 e böl ve başına bağla sessiz karanlıkta yat. Ben hamilelikte ilac alamadığımda cok ise yarıyor. İlaca karşıyım demişsin ama ilerlerse mide bulantısı yapacak kusunca biraz rahatlayacaksin saçlarını yukarı çekerek masaj yap koparır gibi değilde hafif hafif tutam tutam yukarı çekme hareketi geçmiş
Uykusuzluk çok zorluyor canım.Merhaba kizlar
Bugun tartiya ciktim yine.
Pazartesi kadar olmasa da yine eksideyim
Insallah cumaya guzel bi eksi cikar
Oruc zorluyor nedense
Gece gec yatiyorum acaba ondan mi yoksa baska bir sebep mi bilemedim
Ayy moralim bozuldu akilli saat fiyatina baktimeeee ne var ne yok![]()