Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün çok iyiydi iyi yürüdüm o kadarda oturduk yani,wc dünden beri varBizimkiler simdiden tohumlari ektiler canim
Patlican-bamya-bezelye-biber-domates-patates-pirasa
Bu sene kis hazirliklarini daha iyi yapmak lazim
Önemli bir sorun yoktur insallah canim
Afiyet olsun ablaicm
Dünkü adimlarin çok güzelmiş bence erimistir![]()
Tşk ederim canımEksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfite ekliyorum canim
Oruc ilk hafta tum dengemizi bozdu gayet normal bir durum moralini bozma canim haftaya daha guzel olur
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Masterfite devam edeceksin degil mi ekliyorum
Sagol ablacim❤
Tamam canim ekledimTşk ederim canımmasterfite ekleyebilirsin canım
![]()
Evet canım devam edeceğimEksin cok guzel tebrik ederim canim
Cok az yiyorsun abla oda etkiliyor bazenDün çok iyiydi iyi yürüdüm o kadarda oturduk yani,wc dünden beri var
Tamam canim ekledimEvet canım devam edeceğim![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim canimCuma 58.5 kg
Bugün 57.3 kg
Fark -1.2 kg
Oruc ilk hafta tum dengemizi bozdu gayet normal bir durum moralini bozma canim haftaya daha guzel olur
Sagol ablacim❤
Sana da geçmiş olsun canım. Kovid malesef çoğumuzda etkiler bıraktıteşekkür ederim canımhiç bilmiyorum ki geçen sene yazın covid geçirdim ondan bu yana ara ara ağrıyor böyle ama bu aralar dahada sıklaştı boyun fıtığım olduğu için ona bağlıyordum ama şiddetlendiği zaman limon içiyorum rahatlatıyor bundan dolayı tansiyondan şüpheleniyorum randevu bulabilirsem en kısa zamanda kardiyolojiye gidecem ama önce nörolojiyemi gitsem bilemiyorum
geçmiş olsun canım
inşallah canım amin
canımsın kilo verirsen çok güzel olur vermesende canın sağolsun zaten çok fazla bir kilon yok ki![]()
Olur canim simdi atabilirsinZipzip- canımcım ben oruçlu değilim ama okulda hiçbir şey yemedim tartıldım. Yarın sabah belki tartilacak vakit bulamam diye şimdiden atsam olur mu? Yoksa yarın sabah mı atayım
Baslangicin hayirli olsun diyelimMerhaba, yarın tartilmam mümkün olmadığı için sabahki kilomla başlayayım tartı sürecine. Resimli olduğunu bilmiyordum , haftaya artık
7 Nisan : 59.6
Günlük yazıyoruz canim spor puaniniCordelia merhabalar, sporla siz ilgileniyormusunuz. Spor puanını günlük mu yazıyoruz acaba ? Bir de ben tenise kursuna başladım onun puanını nasıl değerlendirebiliriz.
Teşekkür ederim :)) 8 yıldır hiç bu kadar kötü almamıştım. Depresyona girmek yerine sizin gruba girmek daha mantıklı geldi :)))Olur canim simdi atabilirsin
Baslangicin hayirli olsun diyelim
Günlük yazıyoruz canim spor puanini
Cordelia nin yogunlugu vardi bu hafta musait olunca yazacaktır
![]()
Teşekkür ederim :)) 8 yıldır hiç bu kadar kötü almamıştım. Depresyona girmek yerine sizin gruba girmek daha mantıklı geldi :)))
Maşallah kuzum harikasınCuma 58.5 kg
Bugün 57.3 kg
Fark -1.2 kg
Atıyorum o zamanOlur canim simdi atabilirsin
Baslangicin hayirli olsun diyelim
Günlük yazıyoruz canim spor puanini
Cordelia nin yogunlugu vardi bu hafta musait olunca yazacaktır
![]()
Helal benim böcüküme beeCuma 58.5 kg
Bugün 57.3 kg
Fark -1.2 kg