Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En mantikli olani yapmissin canimTeşekkür ederim :)) 8 yıldır hiç bu kadar kötü almamıştım. Depresyona girmek yerine sizin gruba girmek daha mantıklı geldi :)))
Evet benim de dikkatimi çekti herkes bir yamuldu bu haftaEn mantikli olani yapmissin canim
Normalde daha enerjik bir grubuz ama bu hafta hastaliklar kotu etkiledi
Eminim sanada iyi gelecektir burasi![]()
Yaa sorma canımEvet benim de dikkatimi çekti herkes bir yamuldu bu hafta![]()
Tebrikler canım
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Bu hafta ara tatil var kuzum, oruç tutmaya çalışacağım, takimlari etkilemeyeyim bu hafta sarıda olayım öbür hafta yine girerimEksin cok guzel canim tebrik ederim
Masterfite ekleyelim mi diyecektim sariya ekle demistin sariya ekledim![]()
Tamam canim bekle 1 dakika icinde düzenliyorum pazartesi sonuclari olan tabloyu ekleyimZipzip- selam, müsait olduğun bir zaman ilk sayfayı duZenleyebilir mısın? Bu hafta da gitti de , yarından itibaren
(bakıp hesap yapabiliyorum da, lazım oluyo) öptüm
sağol. Eline sağlık
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım nedelerdeydib
İnşallah canım inşallahSelam hoş geldin,verirsin biraz daha gayret edersen moral bozmak yok.
hoşgeldin canım![]()
Bitti kaptanım artık sakin bir hayattayım. Oh valla ramazan ne güzelmişHosgeldin canim
Gel artik yogunlugun bitti mi
Tamam canim![]()
Iceberg, mor lahana avuç içim kadar 12 TL bildiğin büyük baş soğan kadar yaBizim burasi yine iyiymis ya
Kivircik vardi evde almadim ama 10-15 arasiydi oda
Tamam canimBu hafta ara tatil var kuzum, oruç tutmaya çalışacağım, takimlari etkilemeyeyim bu hafta sarıda olayım öbür hafta yine girerim
Sen böyle masum masum tamam canım diyince benim masterfit'e giresim geliyo yaaaTamam canim![]()
Neyse yarina kadar dusun canimSen böyle masum masum tamam canım diyince benim masterfit'e giresim geliyo yaaa