Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hocam iysin demi kendine iyi bak oruçmu yoruyor seni yoksa,bie süre ara ver olmazsa oruca sağlığın daha önemli burada

Sağol kuzu bitirdim şimdi
Canım orucun çözümünü buldum. Yatmadan ağrı kesici alıyorum gün içinde hafif geçiyor. Ramazan öncesi hastalandım kötü başladım. Mevsimsel grip atlattım. Bağışıklık düşmüş.İlaclar iyi geldi. Toparladım iyice.
Senin hastane tahlilleri nasıl geçti hiç takip edemedim tatlım.. umarım her şey yolundadir.

Kizlar cok sukur onceki gunlerden daha iyiceyim. Umarim en kisa zamanda bu halim tamamen duzelir. Benim bunaralar kilo vermem bu hormknal etkilerden de oturu sanirim biraz yavasladi. Sonucu yarin gorecegiz tabi ama eger cok az vermis olursam belki yarismayi etkilememek icin yesile gecerim. Ama hic de yesile gecesim yok, masterfitte olmayi seviyorum. Neyse yarin bakacagiz artik 😅
Canım geçmiş olsun. Yeşil takım,spor yapmayıp diyet yapanlar için. Diyet konusunda kararsızsan izin alman daha doğru olur.

Canım geçmiş olsun. Yeşil takım,spor yapmayıp diyet yapanlar için. Diyet konusunda kararsızsan izin alman daha doğru olur.
Yok ben diyette yaparim, sporda ama kilo az verebilirim her seyi yapmama ragmen😅yavasladi cunku biraz kilo vermem gibi, yanj bilmiyorum da tam, yarin daha net belli olacak ama oyle hissediyorum.

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia gezegenfeza gezegenfeza Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
1 h yumurta marul
1 kk beyaz peynir 2 zeytin

Öğle 12.45
Tonbalıklı salata
1 wasa

Ara
1 hurma 2 kayısı

Akşam 18.50
1 kase salata
1 kase mercimek yemeği
2 lahana sarması

Su 1,5 lt

Adım 3.355
İki lahana sarması da benim için ye.Bitanesini yoğurtlu birini de limonlayarak olur mu :rolleyes::rolleyes:
Afiyet olsun pastelfitim. 😘

Elhan Elhan fesang fesang pastelfit pastelfit @DombiliKus nasılsıniz?
dolunaydagel dolunaydagel annen nasıl bebeğin nasil sen nasılsın?
@Zeynep_Nihal nasıl oldunuz kuzum?
[/QUOTE
Elhan Elhan fesang fesang pastelfit pastelfit @DombiliKus nasılsıniz?

dolunaydagel dolunaydagel annen nasıl bebeğin nasil sen nasılsın?
@Zeynep_Nihal nasıl oldunuz kuzum?

Canım teşekkür ederiz hepimiz iyiyiz çok şükür 🥰🥰🥰 5 Nisan oğlumun doğum günüydü kutlayamamiştik yarın beraber küçük bir kutlama bile yapacağız 🥰

Back
X