- 22 Ocak 2013
- 41.638
- 210.437
- 798
Ramazan ayı boyunca 5.000 adım günlük. Normalde 8 000 adım.Bir şey daha sorsam ahaha ne çok sordum :) adım yarışması için her gün en az kaç adım atmak zorunlu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazan ayı boyunca 5.000 adım günlük. Normalde 8 000 adım.Bir şey daha sorsam ahaha ne çok sordum :) adım yarışması için her gün en az kaç adım atmak zorunlu
Elhan iyi tatlım...Elhan
fesang
pastelfit @DombiliKus nasılsıniz?
dolunaydagel annen nasıl bebeğin nasil sen nasılsın?
@Zeynep_Nihal nasıl oldunuz kuzum?
Hep iyi sağlıkli olman dileğiyle.Çok şükür
Canım orucun çözümünü buldum. Yatmadan ağrı kesici alıyorum gün içinde hafif geçiyor. Ramazan öncesi hastalandım kötü başladım. Mevsimsel grip atlattım. Bağışıklık düşmüş.İlaclar iyi geldi. Toparladım iyice.Hocam iysin demi kendine iyi bak oruçmu yoruyor seni yoksa,bie süre ara ver olmazsa oruca sağlığın daha önemli burada
Sağol kuzu bitirdim şimdi
Canım geçmiş olsun. Yeşil takım,spor yapmayıp diyet yapanlar için. Diyet konusunda kararsızsan izin alman daha doğru olur.Kizlar cok sukur onceki gunlerden daha iyiceyim. Umarim en kisa zamanda bu halim tamamen duzelir. Benim bunaralar kilo vermem bu hormknal etkilerden de oturu sanirim biraz yavasladi. Sonucu yarin gorecegiz tabi ama eger cok az vermis olursam belki yarismayi etkilememek icin yesile gecerim. Ama hic de yesile gecesim yok, masterfitte olmayi seviyorum. Neyse yarin bakacagiz artik![]()
Öyle yapalım canım. Masterfit hep hayatımda olsun ben kendimi hep iyi hissederim.Iyiyim bende ablacim ❤
Sen iyi ol ablacim bayramdan sonra katılirsin aramiza
Aynen canim orucsan bu aksam tartil
Oruc tutmayacaksan yarin sabah
Gecmis olsun canim![]()
Cok şükür dönersen daha iyi olacağım.Elhan iyi tatlım...sevgilerini sunar gül yüzünden incitmeden öper.
İnşallah sen de iyisindir.![]()
Ramazan ayı boyunca 5.000 adım günlük. Normalde 8 000 adım.
Hosgeldin canım. Çok almamışsın bravo.
Yok ben diyette yaparim, sporda ama kilo az verebilirim her seyi yapmama ragmenCanım geçmiş olsun. Yeşil takım,spor yapmayıp diyet yapanlar için. Diyet konusunda kararsızsan izin alman daha doğru olur.
Döndüm bilCok şükür dönersen daha iyi olacağım.![]()
Elhoşun da seni çokça öper.Saol canım kaptanım
Saol canım allah razı olsun sahurda öyle yapıcam canım elhoşum çok öpüyorum![]()
AşkitoooomDöndüm bil
Candan öte bir tatlışsın sen kordişim![]()
İki lahana sarması da benim için ye.Bitanesini yoğurtlu birini de limonlayarak olur muZipzip-
Cordelia
gezegenfeza
Elhan
Kahvaltı 09.00
1 h yumurta marul
1 kk beyaz peynir 2 zeytin
Öğle 12.45
Tonbalıklı salata
1 wasa
Ara
1 hurma 2 kayısı
Akşam 18.50
1 kase salata
1 kase mercimek yemeği
2 lahana sarması
Su 1,5 lt
Adım 3.355
Elhan
fesang
[/QUOTEElhan
fesang
Canım teşekkür ederiz hepimiz iyiyiz çok şükür5 Nisan oğlumun doğum günüydü kutlayamamiştik yarın beraber küçük bir kutlama bile yapacağız
![]()
Tabi zaten kemalim yapmazKayısı suyu içtim şimdide kayısı çayı içiyom şiştim şiştimmdün yediğim ekmek arası suçlu
İyiyim aşkilopumAşkitoooomnasılsın