Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bilmiyorum normal bir şekilde ilerledim ama meyve sebze baya yedim bu hafta son gün kabak detox yaptım 🙊

🌺🌼🙏Hemen 🤣

♥️ Teşekürler canım

Kaptanım biliyor ac kaldığım hafta hiç gitmiyor biraz sebze de artırdım. Geçen ay 1 ayda 2 kilo verebilmiş tim çünkü yemiyordum 🥲
Kabak işe yarıyor da ondan süper verdin kilonu :super:

Kaptanım bildiriminizi yeni gmrdüm 2 gündür giremedim çocuklar hastaydı bugün hastaneye götürdüm 2 poşet ilaçla geldik
20220408_125302.webp

Geçen hafta 69.3
Bu hafta 67.9
-1.400 Zipzip- Zipzip-

Kilom 67.85

Telefon değiştirdim bir türlü fotoğraf yükleyemedim. Gün içinde ugrasicam tekrar.
sara_28 sara_28 çok üzgünüm +500 grla geldim. Gerçekten moralim çok bozuk. Menülerim ortada. Her gün Spor yapıyorum. Ve tartı canımı sıkıyor. Motivasyonumu kaybediyorum dün bu sebeple fazla karbonhidrat aldım. Ama bu artıya dün yediklerim sebep olmadı hafta içinde de ne yaptıysam düşmedi kilom. Masterfite devam etmek istiyorum. Yoksa hepten motivasyonumu kaybedicem. Ama etkisiz eleman da olmak istemiyorum artık:KK42:
Zipzip- Zipzip-

Kilom 67.85

Telefon değiştirdim bir türlü fotoğraf yükleyemedim. Gün içinde ugrasicam tekrar.
sara_28 sara_28 çok üzgünüm +500 grla geldim. Gerçekten moralim çok bozuk. Menülerim ortada. Her gün Spor yapıyorum. Ve tartı canımı sıkıyor. Motivasyonumu kaybediyorum dün bu sebeple fazla karbonhidrat aldım. Ama bu artıya dün yediklerim sebep olmadı hafta içinde de ne yaptıysam düşmedi kilom. Masterfite devam etmek istiyorum. Yoksa hepten motivasyonumu kaybedicem. Ama etkisiz eleman da olmak istemiyorum artık:KK42:
Zipzip- Zipzip-
Bu hafta ramazanin ilk haftasi hepimizi farkli etkiledi canim bence moralini bozma
Haftaya daha guzel olacak 🥰🥰🥰
Masterfite ekledim canim🥰

Kilom 67.85

Zipzip- Zipzip-
Sağlık olsun canım moral bozmak yok bazen herşeyi yaparsın ama yinede olmaz bazen boşverirsin bakarsın işler yoluna girmiş bu herşeyde böyledir o yüzden üzme kendini canım haftaya daha iyi olacak inan bana ❤️😘

Başım çok ağrıyor ağrı kesici aldım ağrısı geçer gibi oldu ama bu seferde halsiz bitkin bıraktı üç gündür geçmeyen baş ağrısı olurmu yaa 😔😔😔😔

Back
X