- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Allah seni ne kadar merak ettim sordum kaç kere burada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni ne kadar merak ettim sordum kaç kere burada
Bende özledim canım sizleriİyi akşamlar özledik sizi. Hayırlı Ramazanlar.![]()
![]()
@Brzhuzur izinli Kahve __Kokusu
izinli @ada81 izinli @sengulll izinli @KarlarKralicesi izinli @DeryaOnDiet izinli @Birgaripanne izinli @Meyaski izinli @Kmsl Hnd izinli @Tutku44 izinli @eceboce izinli
@Mefkurem Onur Üyesi @askrhpozitif Onur Üyesi @Bal0ncuk Onur Üyesi @asysss Onur Üyesi @Zeynep_Nihal Onur Üyesi @aypare ackerman Onur Üyesi @sulisim Onur Üyesi @kackaloribu Onur Üyesi @Emma3 Onur Üyesi @MaYa_MiLa Onur Üyesi @aytozuvegece Onur Üyesi @oya17 Onur Üyesi @pokemonn1 Onur Üyesi @mavilimYesilim Onur Üyesi
Hayırlı sahurlar canımHayirli sahurlar kizlar![]()
Hosgeldin canim bizde seni özledikBende özledim canım sizleri
az kaldı inşaallahgeleceğim
Hoşbulduk canım gündüz vakit yok girmeye sahur kaçamağı yaptımHosgeldin canim bizde seni özledik![]()
Iyi yapmissin canimHoşbulduk canım gündüz vakit yok girmeye sahur kaçamağı yaptım![]()
Yeni yaşınız kutlu olsun canimAhmet Taha'm 1 yaşında![]()
Maalesef 115i gördüm. Ondan sonra artti sanirim... Sanada geçmiş olsunVe skolyoz kiloyu asla sevmezben doğuştan skolyoz hastasıyım. Doktorum asla kilo alma demisti aldım ama ahah :)
2,5 ay önce korona olunca karaciğer enzimlerine drun bakmak istemesiyle bir terslik olduğunu farketti. Ultrasonla ortaya çıktı canım.Ama midesi bulanıyordu arada bir o belirtiler arasindaymis.Geçmiş olsun, bir belirtisi mi oldu da fark ettiniz canım?
Sağol canım.inşallah bizimde geçer.sebzeyi hiç sevmiyor.brokoli iyi geliyor diye duydum.Mercimek çorbasına katıp farkettirmeden içirdim.aynı şekil yedirebilirim enginarıda.Panik yapma sakın benim oglumda da oldu gelişim çağında bu şekilde yemek yemeyi seven çocuklar da maalesef görülüyor, hamur işini unutun yapma enginar çok iyi geliyor onu yedir salata ağırlıkli besle 1 ay da bile değerleri düzeliyor yürüyüşe fln beraber çıkın Allah'ın izniyle birsey kalmaz canım
Sağol canım.aynen öyleÇok geçmiş olsun tüm annelere ders alınacak bir yazi
Evet biz cocuklara aburcubura izin veriyoruzhata bizde ama bu yazi bizlere ders oldu
Umarim oğlunuz en kısa zamanda kilo verir sağlıgınıza kavuşur
Cocuklarda sağlıklı beslenmesine çok dikkat etmesi lazım ama işte şeker hamur seviyorlar![]()
Sağol kaptanımAfiyet olsun canim
Olur başlayalım canim
Afiyet olsun canim
Aaa şaşırdım hakkinda hayırlısı olsun canim
Sağlıkli bir hamilelik süreci gecirirsin insallah
Afiyet olsun canim
Tamam bu hafta izine ayiralim ramazan surecine alisirsan ilerleyen haftalarda ekleriz canim
İnşallah canım.bana rağmen kazanmış olmamıza sevindim.tebrik ederim.Afiyet bal şeker olsun canım
Afiyet bal şeker olsun canım
Süpersin canım
Özür dileyecek bir şey yok canım haftaya daha iyi olursun
Canın sağ olsun canım
Tebrik ederim canım giden her kilo süperdir
Afiyet bal şeker olsun canım![]()
Aminnn inşallah canımGeçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah![]()
Aminnn inşallah canımAllah şifa versin canım en kısa sürede iyileşsin yavrun
hayırlı olsun canım sağlıcakla doğsun bebiş
tebrikler canım
tebrikler canımmm
![]()
Sağol canım inşallah.enginarı yedirmenin bir yolunu bulmalıyımÇok geçmiş olsun umarım toparlar bir an önce,karaciğer için doktorlar tedavi dışında enginarda tavsiye ederler karaciğer dostu oda yerse onu ne güzel olur aslında,Değerleride düşer.
Aminnn inşallah canım
Çok sağol canım inşallah.Ah canım çok geçmiş olsun. Geldi mi hepsi birden geliyor zaten... Ama erken yaşlarda, uygun tedaviyle kısa zamanda sağlığına kavuşacağından eminim. Rabbim şifa versin.
Aminnn inşallah canımAllah şifa versin canım.
Eline emeğine sağlık canım
Masterfit Yarışması 30.Etap 1 @ugurbocuuu 57,3 2 @Cordelia 63,35 3 @B O Z A 79,4 4 @pastel34 61,2 5 @Migim 70,3 6 @She-Raa 86,1 7 @erenmothers 73,0 8 @Aomine Daiki 62,3 9 @s i d e l y a 67,85 10 Kinoalihatun
76,15 11 Amine Busra
70,70 12 @dolunaydagel 80,9 13 sandriyon
65,9 14 60kiloyum
84,4 15 @sara_28 92,5 16 @North River 77,05 17 @Beth18 61,2 18 @menekse_kokusu 58,0 19 @DombiliKus 80,3 20 @gewezebidik 66,45 21 @Nefesimmmsin 63,7 SARI TAKIM 1 fesang
58,3 2 gezegenfeza
71,7 3 @Suskunkardelen 56,45 4 @yildiz4kc 72,1 Yeşil Takım 1 @HanimKelesimiGetir 56,0 2 @Chedarice 81,5 3 @Kendinin en iyi hali ol 67,4 4 @Ytmz 67,9 5 @minerva1988 59,6
Ben ilk 2019un Eylülunde oldum ne cevremde ne akrabalarimda kimse olmamisti ilk biz olduk cok ağlamıştım, halbuki hic bi semptom yoktu psikolojik iste. Yeni dogum yapmistim olecez diye dusunuyodumBenim pozitif olduğum zaman o kadar çoktu ki, neyseki daha kimseyi duymadım, hepimizde atlattık.
Bende yatsiyi kilmadan yattim simdi kilip sahur yapicam.sırtım ağrıyor diye yatsıyı kılmadan yatmıştım, azıcık kötü rüya gördüm, insafa geldide bana eziyet etmediler.
Neyse kalktım, yatsıyı kılıp sahur yaparız.
Bende okumami yaptim şimdi. Regle kadar ne okursam kâr, kadir gecesine yetişsin istiyorum. İlk hatmim olcak inşallahBende yatsiyi kilmadan yattim simdi kilip sahur yapicam.
Bide 10 sayfam var onu okucam
Allah kabul etsinBende okumami yaptim şimdi. Regle kadar ne okursam kâr, kadir gecesine yetişsin istiyorum. İlk hatmim olcak inşallah![]()