Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar özledik sizi. Hayırlı Ramazanlar. :KK200: :KK200: :KK200:

@MefkuremOnur Üyesi
@askrhpozitifOnur Üyesi
@Bal0ncukOnur Üyesi
@asysssOnur Üyesi
@Zeynep_NihalOnur Üyesi
@aypare ackermanOnur Üyesi
@sulisimOnur Üyesi
@kackaloribuOnur Üyesi
@Emma3Onur Üyesi
@MaYa_MiLaOnur Üyesi
@aytozuvegeceOnur Üyesi
@oya17Onur Üyesi
@pokemonn1Onur Üyesi
@mavilimYesilimOnur Üyesi
Bende özledim canım sizleri
az kaldı inşaallah ♥️ geleceğim

Geçmiş olsun, bir belirtisi mi oldu da fark ettiniz canım?
2,5 ay önce korona olunca karaciğer enzimlerine drun bakmak istemesiyle bir terslik olduğunu farketti. Ultrasonla ortaya çıktı canım.Ama midesi bulanıyordu arada bir o belirtiler arasindaymis.
Panik yapma sakın benim oglumda da oldu gelişim çağında bu şekilde yemek yemeyi seven çocuklar da maalesef görülüyor, hamur işini unutun yapma enginar çok iyi geliyor onu yedir salata ağırlıkli besle 1 ay da bile değerleri düzeliyor yürüyüşe fln beraber çıkın Allah'ın izniyle birsey kalmaz canım
Sağol canım.inşallah bizimde geçer.sebzeyi hiç sevmiyor.brokoli iyi geliyor diye duydum.Mercimek çorbasına katıp farkettirmeden içirdim.aynı şekil yedirebilirim enginarıda.
Çok geçmiş olsun tüm annelere ders alınacak bir yazi
Evet biz cocuklara aburcubura izin veriyoruz 😞😞 hata bizde ama bu yazi bizlere ders oldu
Umarim oğlunuz en kısa zamanda kilo verir sağlıgınıza kavuşur
Cocuklarda sağlıklı beslenmesine çok dikkat etmesi lazım ama işte şeker hamur seviyorlar 😩
Sağol canım.aynen öyle
Afiyet olsun canim ♥️

Olur başlayalım canim♥️

Afiyet olsun canim ♥️

Aaa şaşırdım hakkinda hayırlısı olsun canim
Sağlıkli bir hamilelik süreci gecirirsin insallah🙏🙏

Afiyet olsun canim♥️
Tamam bu hafta izine ayiralim ramazan surecine alisirsan ilerleyen haftalarda ekleriz canim
Sağol kaptanım
Afiyet bal şeker olsun canım ❤️

Süpersin canım ❤️

Özür dileyecek bir şey yok canım haftaya daha iyi olursun ❤️

Canın sağ olsun canım ❤️

Tebrik ederim canım giden her kilo süperdir ❤️

İnşallah canım.bana rağmen kazanmış olmamıza sevindim.tebrik ederim.
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah 🙏
Aminnn inşallah canım
Allah şifa versin canım en kısa sürede iyileşsin yavrun 🤲🤲🤲🤲

😍😍😍hayırlı olsun canım sağlıcakla doğsun bebiş 😘😘

👏👏tebrikler canım 🤗🤗🤗

👏👏👏tebrikler canımmm 🥰🥰🥰
Aminnn inşallah canım
Çok geçmiş olsun umarım toparlar bir an önce,karaciğer için doktorlar tedavi dışında enginarda tavsiye ederler karaciğer dostu oda yerse onu ne güzel olur aslında,Değerleride düşer.
Sağol canım inşallah.enginarı yedirmenin bir yolunu bulmalıyım
Kinoalihatun Kinoalihatun Allah acil şifalar versin ☹️🤲 inşaallah çok daha iyi olur oğlun
Aminnn inşallah canım
Ah canım çok geçmiş olsun. Geldi mi hepsi birden geliyor zaten... Ama erken yaşlarda, uygun tedaviyle kısa zamanda sağlığına kavuşacağından eminim. Rabbim şifa versin.
Çok sağol canım inşallah.
Allah şifa versin canım.
Aminnn inşallah canım
Eline emeğine sağlık canım

Benim pozitif olduğum zaman o kadar çoktu ki, neyseki daha kimseyi duymadım, hepimizde atlattık.
Ben ilk 2019un Eylülunde oldum ne cevremde ne akrabalarimda kimse olmamisti ilk biz olduk cok ağlamıştım, halbuki hic bi semptom yoktu psikolojik iste. Yeni dogum yapmistim olecez diye dusunuyodum

2.sinde 3 gun agzimi acamadim acidan amaaan nolacak beya bogaz agrisi iste geciverir gider diye umursamadim bile pozitif oldugum. Nasil bi vurdumduymazliksa :KK53:

🙋‍♀️🙋‍♀️ sırtım ağrıyor diye yatsıyı kılmadan yatmıştım, azıcık kötü rüya gördüm, insafa geldide bana eziyet etmediler.
Neyse kalktım, yatsıyı kılıp sahur yaparız.
Bende yatsiyi kilmadan yattim simdi kilip sahur yapicam.
Bide 10 sayfam var onu okucam

Back
X