Konuya hakim değilim ama bizimkiler de ben çocuğa şunu bunu vermeyin dediğim zaman, hemen bana saldırıya başlıyorlar. Bi çikolata verdim diye , bize diyorsun sen veriyosun tarzı (ulen ben iki çeşit veriyorum, ana abur cubur o da, çikolata ve kakaolu süt) bisküvi, cips, yok kinder yumurta, pizza kraker vb bilmez çocuk, bileme Z şimdilik) "Ooo, öyle olsaaaa ..." Yok büyüyünce neler yiyecek gibi gibi söylemler vb... ulen size ne. Açıklama yapmak zorunda kalıyorum, canım öyle istiyor dimi. Ya geçen gün, çocuğumu balkona oyuncak kutusu gibi bir şeye oturtup oynatacagini söyledi. Hani kötü bir şey diil eğlenceli biliyorum da. Ben de nazik bir şekilde dedim ki, " ya şimdi tam oturamiyor ya, biraZ zaman geçsin de" dedim ya ne var bunda, eskiden olsa patlayarak derdim. Bunu dedim ya diyor ki "olsun koyarım ben" lafa bak ya. İstemediğimi söylememe rağmen, kendi bildiğini okuyor. İse gidiyorum diye çocuğun üzerinde taleplerimi sunamayacak miyim. Ya hayırlısıyla kendi evime geçeyim , susuyorum ama kendime zarar. Nerden nereye geçtim.

Ya bir şey daha geldi aklıma, geçen gün markete doğru denk geldik bbmla, kızımla biz girecekken (diğer anlattığım oğlumdu) beraber girmiş bulunduk, kızım kakaolu süt istiyor, normalde hemen alırım. Zaten bı onu istiyor (çikolata da veriyorum arada ama tutturdugu süt) neyse işte BBM dan çekindim almadim, ki ben onu alma niyetiyle girmiştim. Kızım kendini yerlere atacak, gözyaşı kıyamet. Market görevlisi de şaşırdı , bizi tanıyor . BBM diyo ki bana çocukları böyle yerlere getirmicen

demiyo ki al kızım ağlatma. Biliyor benim normalde alacağımı. Resmen korkumdan alamadım. 36 yaşında kendime güvenim yok, hep bbm kizarsa