Bende uzun duruyorum saniyodumAma 1.59 dan daha uzun duruyor gibisin fotolarda canim
Neyse moral bozmak yok sen ne kilolar verdin canim
65 i görürsün 60 i bile
Afiyet olsun canim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende uzun duruyorum saniyodumAma 1.59 dan daha uzun duruyor gibisin fotolarda canim
Neyse moral bozmak yok sen ne kilolar verdin canim
65 i görürsün 60 i bile
Afiyet olsun canim![]()
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar![]()
Oh iyi yapmışsınız canım bayramlıklarınızıda iyi günlerde kullanın adımlarda harika
Afiyet olsun canım8 nisan menüsü
Sahur
1 haslama yumurta
Cay
Domates salata
1 tost
1 kaşık krem peynir
İftar
1 kepçe etli corba
1 servis kaşığı mantar sote
1 servis kaşığı kuru fasulye
3 4 firinda köfte
1 servis kaşığı makarna
Yoğurt
Ara 1 dilim triliçe turk kahvesi
Paylastimmi animsayamadim
Zipzip-
Cordelia @erenmothers @Migim
Kaçak göçek böyle sevmeler yetmiyor kiHepinize çok teşekkür ederim çok tatlısınız iyi ki varsınızpsikolojik olarak çok iyi geldi daha iyi hissediyorum şu an
Afiyet olsun canım. Evet ortiyiz
Sev anacım geldim![]()
Yıldızcim benim paylaştığım demir tatlısı değil ..normal halka tatlısı. Sıcak sıcak yiyeceksin çıtır çıtırİlk defa duydum. Görseli fena durmuyor![]()
Hangimizin kafa gidik değil kiHmmm benim kafada gidik kusura bakma canım ya![]()
Afiyet olsun tatlım. Ben de içiyorum şu an. Şifa olsun hepimize inşallah.Çay demledim çay keyfi yapacam gelin beraber çay içek kızlar
AFiyet olsun Canım adımını tamamlayabilirsin bence evde yada olduğun yerde9 Nisan menü
Sabah 2 dilim tbe arasına hindi fümeli kaşarlı tost 4 zeytin Yeşillik 1 nescafe
Ara 5 çilek 1 muz
Akşam 2 ızgara tavuk mantar Salata 1 sb ayran 2 dilim tbe
2 litrede fazla su
Adımım ancak bu kadar oldu
Zipzip-
Cordelia
ugurbocuuu
Afiyet olsun canımMenum 9 Nisan
Sahur
1 browni
1 kk peynir
6 zeytin
4 wasa
2 hurma
İftar
1 kase çorba
Sebzeli tavuk
2 kaşık pilav
Salata
Brownissa 1 bardak
1 wasa
Ara.
1 kase çekirdek
1 kemal paşa tatlısı
Zipzip-
Nefesimmmsin
Bende ara verdim şiştim şiştim kabardım canımYok cnm aldım bayağı
Ama döndüm veririm inşsen nasılsın kuzum
![]()
Yeminle öyle gittim. Sağol.Afiyet olsun canımHmmmm demek çantanda wasa ile iftar yemeğine gidiyorsun pek havalı
![]()
Sanada afiyet olsun canım şifa olsunAfiyet olsun tatlım. Ben de içiyorum şu an. Şifa olsun hepimize inşallah.![]()
Mide bulantısı ve kemik ağrısı var. Çok şiddetli değil keyif kaçırıyor. Fazla ayakta kalamıyorum. Onun dışında iyiyim çok şükür. Merak etme eski sevmelerimize döneriz yakındaKaçak göçek böyle sevmeler yetmiyor ki
Nasılsın kuzumdaha iyi hissediyorum dedin de sağlığın nasıl oldu?