- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elvankent te güzel bir semt canım. Aynen Ankara’yı çok özledimDaha önce bir iki defa gittim canim
Halamlar Elvankentte oturuyordu daha oncelerde
Bir kerede kuzenimi sinava götürdük
Ama yillar oldu gitmedim
Annenlere yakin olması zaten en buyuk avantaj![]()
Tamam yarın da yaparız.Yeni gordum kaptanimYarin yapalim mi
![]()
10.30 da kısmetse spora başlıyorum . İsteyen bana katılabilir.
Kaç adım olacak bakalım. Şuan 10.610 adım.
Ben TV yi açmıyorum. Telefon hep elimde.Şu ara ben öyleyim. Arkada ses olsun ben telefona bakayım
Yakin zamanda gelirsin insallah canimElvankent te güzel bir semt canım. Aynen Ankara’yı çok özledimAnkara’nın havasını insanını da özledim
Iyi akşamlar canim❤İyi akşamlar kızlar![]()
Sonra ağlama yenilince.Oturdum kaldım yaa 14.257 de![]()
Canım mother ım çok güzel bir yerde oturuyorsun. Oraya gelirsem Göksu ya yürüyüşe gidelimBen eryamandayım beklerim şirammmm![]()
Soyle bir tarttim kendimi kalksam mi diye. Cay, kahve ve su icmisim. Midem likir likirOturdum kaldım yaa 14.257 de![]()
20 bini geçmem. Ramazanda gerek yok. Ciddi bi iddia olursa 30 bini zorlarım.Hedefin kac tuyo versen![]()
Bende cok yoruldum yaa hedefimde 20 bin yapmak vardiSoyle bir tarttim kendimi kalksam mi diye. Cay, kahve ve su icmisim. Midem likir likir![]()
Gidelim kuzum tabiki de sen bana haber ver ben hemen göksudayımCanım mother ım çok güzel bir yerde oturuyorsun. Oraya gelirsem Göksu ya yürüyüşe gidelim![]()
Yarin yenileceksin o zaman20 bini geçmem. Ramazan da gerek yok. Ciddi bi iddia olursa 30 bini zorlarım.![]()
Normal zamanda aksam da 1 saat spor yapardim ama Ramazanda gunduz yaptin yaptin kaptanim. Zorlama bence. Yarin alirim ben senin rovansiniBende cok yoruldum yaa hedefimde 20 bin yapmak vardi![]()