• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kızlarrr sabahki kilom -100 gr ım şu annnn olleyyyy :KK71:

_ASTRAL_ _ASTRAL_ kaptancımmm
Gözün aydın. Devam. Bugünü güzel geçir 😻😻
Günaydin
Dünden bugün iyi gibiyim
Vucudu Kaşınmak da istemiyorum kaşınınca çıkıyor offff zor dayanamıyorum😔
Barbekü yaktın beni bi daha kremalı yemem🙄🙄
Neyse kızı anneme birakıcaz sonra iş
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sen neden kaşınıyorsun? Ürtiker mi yoksa🙃
Küslük hiç olmaz olur mu 🤣 bir arkadaşımın eşi küsermiş, 1 hafta, 1 ay, 2 ay …. Arkadaş gidip barışırsa barışırmış , yoksa adam inat edermiş.haklı da olsa haksız da olsa çoğu erkekte küsme huyu var gibi. Ben de hiç küs kalamıyorum ya, gülesim geliyor o tür durumda, çok çocukça geliyor bana. doğal olarak küsemiyoruz biz 🤣🤣
Ben hiçbir şey olmamış gibi davranırım. Sevdiği hayır diyemeyeceği şeyler yaparım. İşe güce yardım isterim “Yetiş yiğidimmmmm” diye🤣🤣 Hiç dayanamaz.
Xiaomi band 5 kullanan var mı? Memnun musunuz?
Bende de 4 ü var. Çok memnunum. Telefona uyumlu. Hele şarj süresi😻 En son ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum.
Bendekini kızım vermişti bana,sonra bimden aldım iade ettim başka markaydı oda eşleşmedi telefonla.
Kayış değiştireyim dedim fiatlar 40-50 dedi,alacaksan renkli kayışlı olanından al daha güzel duruyor onlar.
Ben dün sipariş ettim. Silikon seviyorum da iyi yorum alan bulamadım. Başka bir materyal sipariş ettim. Gelsin bir bakalım☘️
Biraz fazla olmuş yediklerin,az daha azalt menünü,detoks suyu hazırlakendini çok güzel ödem attırıyor.
Ödem kalmamıştır bende ama tarif alabilir miyim. Perşembe günü her şey mübah:KK45:
Eşim bugün dürüm yiyelim dedi 🤓 ben yok Cuma yeriz dedim. Ama aşeriyorum resmen, o derece tadını, lezzetini ağzımda hissediyorum (yoksa yoksa… Aman Allahım 🤣🤣)
Bugüne yemeğim yok, önerilere açığım.
Aklımda tavuk ciğeri sote var, bebeme de kabak yemeği.. başka neler olabilir 🤔
Tut kendini bak son gün😻 Her türlü eti yiyebilirsin. Yanına bol salata ve ayran😻
benm ufaklığın ayağına salı günü kahve dökülmüş ben iş yerindeyken ya :KK43:
eve geldim şok...
o kadar içime atmışım ki sonuçta kaza.. kmseye bişi diemiosun..
içime atınca dünde ben fena oldum
inşallah iz kalmaz :KK43:

teşekkür ederim herkese :KK43:
evet sıcakken.. daha yni pişmişken benm kız emeklemiyor.. birden kalkmaya çalışmış (ilk defa) çekmiş ayağına gelmiş
iz kalmasından korkuyorum
evet dr götürdük 2 krem verdi..
kimileri kantron yağıda sür diyor.. of...

she ra canm cok geçmiş olsun sizede..gerçekten sakınan göze çöp batıyor
Geçmiş olsun Allah esirgemiş. Kantaron yağı iyi geliyor. Sarı ve kırmızı var ama. Kırmızı olandı sanırım. Bir araştırırsan☘️

Ben hiçbir şey olmamış gibi davranırım. Sevdiği hayır diyemeyeceği şeyler yaparım. İşe güce yardım isterim “Yetiş yiğidimmmmm” diye🤣🤣 Hiç dayanamaz.

Bende de 4 ü var. Çok memnunum. Telefona uyumlu. Hele şarj süresi😻 En son ne zaman şarj ettiğimi unutuyorum.

Ben dün sipariş ettim. Silikon seviyorum da iyi yorum alan bulamadım. Başka bir materyal sipariş ettim. Gelsin bir bakalım☘️

Ödem kalmamıştır bende ama tarif alabilir miyim. Perşembe günü her şey mübah:KK45:

Tut kendini bak son gün😻 Her türlü eti yiyebilirsin. Yanına bol salata ve ayran😻

Geçmiş olsun Allah esirgemiş. Kantaron yağı iyi geliyor. Sarı ve kırmızı var ama. Kırmızı olandı sanırım. Bir araştırırsan☘️
Evet ürtiker ( kurdeşen )

tşk ederm cok saol
bakayım bi

Bendekise silikon gayet iyi yani.
Günlük içiyorsun zaten diyetislerde su yerine için dyorlar.
1 lt suya yarım limon dilim,maydonoz saplarıyla,1 çubuk tarçın yoksa toz tarçın,1 yeşil elma,3-5 karanfil nane zencefilde katabilirsin istersen bu kadar gün içinde içiyorsun suyu bitince ilave edebilirsin.

Bendekise silikon gayet iyi yani.
Günlük içiyorsun zaten diyetislerde su yerine için dyorlar.
1 lt suya yarım limon dilim,maydonoz saplarıyla,1 çubuk tarçın yoksa toz tarçın,1 yeşil elma,3-5 karanfil nane zencefilde katabilirsin istersen bu kadar gün içinde içiyorsun suyu bitince ilave edebilirsin.
Maydanoz ne kadar bir de sarı elma olur mu?😻😻

11 Mayıs menü

Sabah 11.00
2 yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık

Ara 15.00
1 elma
Sutlu kahve

Akşam 21.00
4 köfte 3 kasik bulgur pilsvi
Bol salata
4 kaşik Yogurt
2 litre su
Zipzip- Zipzip- _ASTRAL_ _ASTRAL_

Eklentiler

• Screenshot_20220512-090335_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220512-090335_Samsung Health.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 25
Evet ürtiker ( kurdeşen )
Stres dışında, son günlerde değişik bir şey yeyip içtin mi ya da cildine değdi mi?

Soğuk uygulaması iyi geliyor ona. Uygun bir alandaysa duş başlığını tut üstüne kaşıntı geçene kadar. Ovuşturmadan durula. Kaşınınca bir daha duşa. Kaşıntıyı alınca sönüp bitiyor zaten. Geçmiş olsun.

Back
X