- Emoji Skoru
- 124.551
- Puanlar
- 598
Kuzum perşembe günü çamaşırhanede tüy yorgan ve yastıkları yıkadım, kurutmasi çok uzun sürdü, tüm gün temizlik yaptım, gecesi üst katın camlarını sildim.Hayirdir canim neyin yogunlugu bu
Cuma günü alt katı temizledim, veranda berbat olmuştu, 2 saat orayı temizledim, alışverişe gittim, misafir için ön hazırlık yaptım.
Cumartesi yemekleri yaptım, 4 makina çamaşır, yukarı temizlik, aşağı son rütuşlar,
Misafirim erken geldi, sofrayı beraber kurduk, topladık.
Çay faslı başlayınca bacaklarım kitlendi kaldı, 1 saat oturup sohbet ettikten sonra kalkıp yürüyebildim. Neyseki kızım vardı, o olmasa perişan olurdum. Gerçi misafirim de yardim etti ama ben oturup onlara yaptırmazdım.
Onlar gidince yine gece 12 ye kadar aşağıyı temizledim.
Bugünde bir arkadaşın oğlu sıfır ev yaptırdı, oraya yardıma gittim, 4 saat wc , banyo ( 2 tane cam var, biri normal, biri balkon kapısı) temizledim, 4 saat de diğer yerlere el attım, arada dinlene dinlene 8 saat temizlik yaptık. Bu ayaklar, bacaklar ne yapsın
haksizlik olmasin diye, Adim atarken elime aliyorum. Hassasliktan... Sonucta yerde yuvarlanma, ani vucut hareketi, wc,vb bunlar da adima giriyor belki. Cocuklari severken yerde yuvarlanma vb . Yoksa 8 bin olmuyo yok.