• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayirdir canim neyin yogunlugu bu
Kuzum perşembe günü çamaşırhanede tüy yorgan ve yastıkları yıkadım, kurutmasi çok uzun sürdü, tüm gün temizlik yaptım, gecesi üst katın camlarını sildim.
Cuma günü alt katı temizledim, veranda berbat olmuştu, 2 saat orayı temizledim, alışverişe gittim, misafir için ön hazırlık yaptım.
Cumartesi yemekleri yaptım, 4 makina çamaşır, yukarı temizlik, aşağı son rütuşlar,
Misafirim erken geldi, sofrayı beraber kurduk, topladık.
Çay faslı başlayınca bacaklarım kitlendi kaldı, 1 saat oturup sohbet ettikten sonra kalkıp yürüyebildim. Neyseki kızım vardı, o olmasa perişan olurdum. Gerçi misafirim de yardim etti ama ben oturup onlara yaptırmazdım.
Onlar gidince yine gece 12 ye kadar aşağıyı temizledim.
Bugünde bir arkadaşın oğlu sıfır ev yaptırdı, oraya yardıma gittim, 4 saat wc , banyo ( 2 tane cam var, biri normal, biri balkon kapısı) temizledim, 4 saat de diğer yerlere el attım, arada dinlene dinlene 8 saat temizlik yaptık. Bu ayaklar, bacaklar ne yapsın 🤷‍♀️

Cuma menüm

Kahvaltı:10.00
1 tost
Domates
Salatalık
Biber
Maydanoz

Aksam:17.00
1tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt

Su:2 litre
Spor:11.196 adım
Screenshot_2022-05-22-20-52-23.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit

Valla yarin koyucam telefonu cebime:oha: haksizlik olmasin diye, Adim atarken elime aliyorum. Hassasliktan... Sonucta yerde yuvarlanma, ani vucut hareketi, wc,vb bunlar da adima giriyor belki. Cocuklari severken yerde yuvarlanma vb . Yoksa 8 bin olmuyo yok. 😳😳

22.05.2022

Kahvaltı
Domates
Salatalık
5-6 yeşil zeytin
Peynir

Akşam
Semizotu salatası

Aralarda sade kahve, sade soda, 1 portakal

Su 3 lt ye yakın

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Dün ve önceki günkü bildirimlerimde etiketlemeyi unutmuşum sanırım isterseniz etiketlerim kaptanlarım😘

5.151 e geldim ite kaka. Yanlis anlamayin hani serzensite bulunmuyorum. Kendime kiziyorum. Atamiyorum cidden. Bugun avm de kac saat dolastik ama saymamis yoksa imkansiz. Avm, ya da park olacak bana, olmuyo yoksa

Ben de yattım, sonuç; hala yürüyorum 🤣🤣
Yaaa sorma yaaa, haftasonu hep böyle oluyo🙈
Kuzum perşembe günü çamaşırhanede tüy yorgan ve yastıkları yıkadım, kurutmasi çok uzun sürdü, tüm gün temizlik yaptım, gecesi üst katın camlarını sildim.
Cuma günü alt katı temizledim, veranda berbat olmuştu, 2 saat orayı temizledim, alışverişe gittim, misafir için ön hazırlık yaptım.
Cumartesi yemekleri yaptım, 4 makina çamaşır, yukarı temizlik, aşağı son rütuşlar,
Misafirim erken geldi, sofrayı beraber kurduk, topladık.
Çay faslı başlayınca bacaklarım kitlendi kaldı, 1 saat oturup sohbet ettikten sonra kalkıp yürüyebildim. Neyseki kızım vardı, o olmasa perişan olurdum. Gerçi misafirim de yardim etti ama ben oturup onlara yaptırmazdım.
Onlar gidince yine gece 12 ye kadar aşağıyı temizledim.
Bugünde bir arkadaşın oğlu sıfır ev yaptırdı, oraya yardıma gittim, 4 saat wc , banyo ( 2 tane cam var, biri normal, biri balkon kapısı) temizledim, 4 saat de diğer yerlere el attım, arada dinlene dinlene 8 saat temizlik yaptık. Bu ayaklar, bacaklar ne yapsın 🤷‍♀️
İnsan üstü bi durum sergilemişsin, acilen dinlenmen lazım canım😔
Cuma menüm

Kahvaltı:10.00
1 tost
Domates
Salatalık
Biber
Maydanoz

Aksam:17.00
1tabak makarna
Sarımsaklı yoğurt

Su:2 litre