• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese merhaba;
Diyet gruplarına bakayım dedim ama kapanmış. Burada devam ettiğinizi gördüm. Benim de burada olmaya ihtiyacım var. Şimdik şöyle ilişip köşeden takip etsem de vakti zamanı geldiğinde ben de aranıza katılsam olur mu?
Tek başına zayıflamak zor ve keyifsiz. Beraber daha kolay ve eğlenceli geliyor bana her zaman
Günaydınlr hoş geldiniz aramıza,buarada hep beraberene çok keyifili saatler geçirip birbirimize destek oluyoruz her zaman.

Amaaan nolsun canım, fit fit dolaşıyorum ortalıkta :KK53:
Dün giremedim oğlum hasta ve nazlıydı 😶

22.05 menüm

Sabah 3 yk kadar menemen,salatalık,maydanoz,7 zeytin, 1 dilim ekmek

Ara : meyve tabağı yedim karışık karpuz erik çilek az az yedim

Gelelim bugünkü muhtemel + sebebim 1 kase kavurga yedim

Akşam fırıda brokoli patates ve keten toğumlu cacık

Spor 8178 adım

pastelfit pastelfit
Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
Geçmiş olsun canım 🙏
Tebrikler canım😍
Cuma : 78.2
Pazartesi 78.8 😥

Dünkü kavurga harici kaçamak yapmadım ama gecede çocuktan uyumadım 2 si vurdu sanırım beni

pastelfit pastelfit
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Cuma’ya verirsin canım. Kavurga nedir😄
Soğuk algınlığı gibi burnu akıyor öyle olunca gece uyuması zorlaştı canım :/
Şu an bütün çocuklar hasta canım, burun çok fena uyutmuyor maalesef😔
Napacağımızı bilrmiyos artık sjksjksjks :KK70:

Demi yani çıtır çıtır olsun ki doyduğumuzu bilelim :KK70::KK70:

Çok geçmiş olsun.
Yaw evet, herşeyi tükettik🙈ben bugün eeeen başa döndüm😂çok çok bol yeşillik
Herkese merhaba;
Diyet gruplarına bakayım dedim ama kapanmış. Burada devam ettiğinizi gördüm. Benim de burada olmaya ihtiyacım var. Şimdik şöyle ilişip köşeden takip etsem de vakti zamanı geldiğinde ben de aranıza katılsam olur mu?
Tek başına zayıflamak zor ve keyifsiz. Beraber daha kolay ve eğlenceli geliyor bana her zaman
Hoşgeldin canım😍

Herkese merhaba;
Merhaba canim hosgeldin 🥰
Yarisma bittikten sonra burdan devam etmeye karar verdik
Gel sende birlikte kilo verelim
Ne zaman hazir hissedersen o zaman katilirsin
Simdi sisteme ve ortama alis istersen 🥰🥰🥰

Amaaan nolsun canım, fit fit dolaşıyorum ortalıkta :KK53:

Geçmiş olsun canım 🙏

Tebrikler canım😍

Cuma’ya verirsin canım. Kavurga nedir😄

Şu an bütün çocuklar hasta canım, burun çok fena uyutmuyor maalesef😔

Yaw evet, herşeyi tükettik🙈ben bugün eeeen başa döndüm😂çok çok bol yeşillik

Hoşgeldin canım😍
Elma kemiriyorum şu anda,çok keyifli :KK53:

Herkese merhaba;
Merhaba hoşgeldiniz 💕

Bi de o var, yeşil elma çok önemli, dün aldım bolca . Salatalık da aynı şekilde çok iyi geliyo. Bir de hindi göğüs aldım , yiyebilirim inşallah:KK48:
Bunu tavsiye ediyor diyetisyenlerde,salatalığıda arada yiyorum iyi oluyor hemde su kaynaklı.
Hindi çok iyi kaloroside düşük onun afiyetler olsun.

Back
X