- Emoji Skoru
- 214.717
- Puanlar
- 1.423
Onları pazartesileri yazıyorum hafta onu olmayınca,bari sarı kart göstereydğn sjskjskjsk yazdım zaten sabah henmenMenu yazmamistin abla ama bugun duzeltecegim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onları pazartesileri yazıyorum hafta onu olmayınca,bari sarı kart göstereydğn sjskjskjsk yazdım zaten sabah henmenMenu yazmamistin abla ama bugun duzeltecegim![]()
Günaydınlr hoş geldiniz aramıza,buarada hep beraberene çok keyifili saatler geçirip birbirimize destek oluyoruz her zaman.Herkese merhaba;
Diyet gruplarına bakayım dedim ama kapanmış. Burada devam ettiğinizi gördüm. Benim de burada olmaya ihtiyacım var. Şimdik şöyle ilişip köşeden takip etsem de vakti zamanı geldiğinde ben de aranıza katılsam olur mu?
Tek başına zayıflamak zor ve keyifsiz. Beraber daha kolay ve eğlenceli geliyor bana her zaman
Amaaan nolsun canım, fit fit dolaşıyorum ortalıktaabla nasılsın![]()
Geçmiş olsun canımDün giremedim oğlum hasta ve nazlıydı
22.05 menüm
Sabah 3 yk kadar menemen,salatalık,maydanoz,7 zeytin, 1 dilim ekmek
Ara : meyve tabağı yedim karışık karpuz erik çilek az az yedim
Gelelim bugünkü muhtemel + sebebim 1 kase kavurga yedim
Akşam fırıda brokoli patates ve keten toğumlu cacık
Spor 8178 adım
pastelfit
Zipzip-
Cordelia
Tebrikler canım
Cuma’ya verirsin canım. Kavurga nedir
Şu an bütün çocuklar hasta canım, burun çok fena uyutmuyor maalesefSoğuk algınlığı gibi burnu akıyor öyle olunca gece uyuması zorlaştı canım :/
Yaw evet, herşeyi tükettikNapacağımızı bilrmiyos artık sjksjksjks
Demi yani çıtır çıtır olsun ki doyduğumuzu bilelim
Çok geçmiş olsun.
Hoşgeldin canımHerkese merhaba;
Diyet gruplarına bakayım dedim ama kapanmış. Burada devam ettiğinizi gördüm. Benim de burada olmaya ihtiyacım var. Şimdik şöyle ilişip köşeden takip etsem de vakti zamanı geldiğinde ben de aranıza katılsam olur mu?
Tek başına zayıflamak zor ve keyifsiz. Beraber daha kolay ve eğlenceli geliyor bana her zaman
Merhaba canim hosgeldinHerkese merhaba;
Merhaba canım şükür iyiyim, sen nasılsınselamlar :) nasılsın?
Elma kemiriyorum şu anda,çok keyifliAmaaan nolsun canım, fit fit dolaşıyorum ortalıkta
Geçmiş olsun canım
Tebrikler canım
Cuma’ya verirsin canım. Kavurga nedir
Şu an bütün çocuklar hasta canım, burun çok fena uyutmuyor maalesef
Yaw evet, herşeyi tükettikben bugün eeeen başa döndüm
çok çok bol yeşillik
Hoşgeldin canım![]()
Selam migi iyiyim sen nasilsinselamlar :) nasılsın?
Sari kart yoktuOnları pazartesileri yazıyorum hafta onu olmayınca,bari sarı kart göstereydğn sjskjskjsk yazdım zaten sabah henmen![]()
![]()
Kaldık kırmızıya tabiSari kart yoktu![]()
Ogleden sonra düzelteceğim merak etme kaptanimKaldık kırmızıya tabi![]()
Yok be kuzum takılıyorum sana zatenOgleden sonra düzelteceğim merak etme kaptanim![]()
Bi de o var, yeşil elma çok önemli, dün aldım bolca . Salatalık da aynı şekilde çok iyi geliyo. Bir de hindi göğüs aldım , yiyebilirim inşallahElma kemiriyorum şu anda,çok keyifli![]()
Merhaba canım şükür iyiyim, sen nasılsın![]()
çok şükür işyerinden girdim burayaSelam migi iyiyim sen nasilsin![]()
Merhaba hoşgeldinizHerkese merhaba;
Bunu tavsiye ediyor diyetisyenlerde,salatalığıda arada yiyorum iyi oluyor hemde su kaynaklı.Bi de o var, yeşil elma çok önemli, dün aldım bolca . Salatalık da aynı şekilde çok iyi geliyo. Bir de hindi göğüs aldım , yiyebilirim inşallah![]()
189000. MesajBir müddet geçti, ihtiyaç duyarlarsa seve seve yardıma giderim