Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanimGünaydın siteye giremedim dünden beri![]()
Gecmis olsun canimAntibiyotik devamke… alerjik rinit ve boğaz enfeksiyonu garanti… bakalım kanda ne çıkacak![]()
site hata veriyordu.Günaydın kaptanim
Internette mi sorun vardı canim
Afiyet olsun canım22 MAYİS PAZAR
Günaydin dun ki menumu bildiriyorum (ikinci ogunde karadut suyu var)
Kahvalti ve ikinci ögünün fotosunu atiyorum. Kahvaltimdaki bazi zeytinleri ve ekmegin bir dilimini yiyemedim. Tek dilim kepekli ekmekle kahvaltim ve disarda ozellikle diyete uygun olsun diye yedigim mantarli tavugum. (Küçük ekmek yedim) aralarda kurabiye, 16 gram cikolata, bir kucuk ev pogacasi ve kola ama tamamen tesaduf, simdi uzun uzun aciklamayayim. Disarda olunca evde dengelemem zor oldu. İki ana ögunle dengeledim insaallah
Adımı tamamladigimda saat 00:00 ı gecnisti
6.943 yaziyor, onun uzerini tamamladim yatmadan
Zipzip-
Cordelia @Beklenen2
Hedef60kgolmak
Ablacım bı kere dene ben aşık oldum :)Balık rakıyla gider.
Göbek rakısını hiç bilem ilk defa duydum,ben evlendiğimden beri içerim çık kızgınsam sarhoş olurum,5 kadeh içmişliğim vardır sjksjskjsk![]()
Merhaba canim hosgeldin
Yarisma bittikten sonra burdan devam etmeye karar verdik
Gel sende birlikte kilo verelim
Ne zaman hazir hissedersen o zaman katilirsin
Simdi sisteme ve ortama alis istersen![]()
Marketlerde varmı pekibundan.Ablacım bı kere dene ben aşık oldum :)
InsallahOlabilir canim
Cumaya eksiye dusersin![]()
Afiyetle rolsun.
Verirsin cumaya kadar.
Yaa hamilesin demek ki saglikla kucagina al insallahBuradan devam etme fikri çok güzel olmuş. Devam eden bu ortamı kuran ve katılarak ortamı geliştiren herkesin eline sağlık.
Ben de çok kilo verdim. Ama önce corona etkisi, sonra tüp bebek tedavisi ve kullandığım kortizon nedeniyle çok kilo aldım. Şimdi hamile olduğum için diyet yapamam. Ama insülin kullandığım için dikkat etmek zorundayım. Hamilelik kilolu başladığı için de dikkat etmek daha da önemli. Burada takılır hem ortama alışırım hem de sonrasına hazırlık olur benim için..
Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim![]()
Günaydın canimGünaydın kızlaaarr, mutlu haftalar olsun inşallah
![]()
Afiyet olsun canim
Günaydın canimGünaydın![]()
Cumaya eksiye dusersin canim