• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

22 MAYİS PAZAR

Günaydin dun ki menumu bildiriyorum (ikinci ogunde karadut suyu var)
Kahvalti ve ikinci ögünün fotosunu atiyorum. Kahvaltimdaki bazi zeytinleri ve ekmegin bir dilimini yiyemedim. Tek dilim kepekli ekmekle kahvaltim ve disarda ozellikle diyete uygun olsun diye yedigim mantarli tavugum. (Küçük ekmek yedim) aralarda kurabiye, 16 gram cikolata, bir kucuk ev pogacasi ve kola ama tamamen tesaduf, simdi uzun uzun aciklamayayim. Disarda olunca evde dengelemem zor oldu. İki ana ögunle dengeledim insaallah

Adımı tamamladigimda saat 00:00 ı gecnisti

6.943 yaziyor, onun uzerini tamamladim yatmadan

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Beklenen2 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Afiyet olsun canım 😘

Balık rakıyla gider.
Göbek rakısını hiç bilem ilk defa duydum,ben evlendiğimden beri içerim çık kızgınsam sarhoş olurum,5 kadeh içmişliğim vardır sjksjskjsk :KK53::KK53:
Ablacım bı kere dene ben aşık oldum :)

Merhaba canim hosgeldin 🥰
Yarisma bittikten sonra burdan devam etmeye karar verdik
Gel sende birlikte kilo verelim
Ne zaman hazir hissedersen o zaman katilirsin
Simdi sisteme ve ortama alis istersen 🥰🥰🥰

Buradan devam etme fikri çok güzel olmuş. Devam eden bu ortamı kuran ve katılarak ortamı geliştiren herkesin eline sağlık.

Ben de çok kilo verdim. Ama önce corona etkisi, sonra tüp bebek tedavisi ve kullandığım kortizon nedeniyle çok kilo aldım. Şimdi hamile olduğum için diyet yapamam. Ama insülin kullandığım için dikkat etmek zorundayım. Hamilelik kilolu başladığı için de dikkat etmek daha da önemli. Burada takılır hem ortama alışırım hem de sonrasına hazırlık olur benim için..

Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️

Zipzip- Zipzip- HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

16532909341941995869452637776984.webp

Buradan devam etme fikri çok güzel olmuş. Devam eden bu ortamı kuran ve katılarak ortamı geliştiren herkesin eline sağlık.

Ben de çok kilo verdim. Ama önce corona etkisi, sonra tüp bebek tedavisi ve kullandığım kortizon nedeniyle çok kilo aldım. Şimdi hamile olduğum için diyet yapamam. Ama insülin kullandığım için dikkat etmek zorundayım. Hamilelik kilolu başladığı için de dikkat etmek daha da önemli. Burada takılır hem ortama alışırım hem de sonrasına hazırlık olur benim için..

Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️
Yaa hamilesin demek ki saglikla kucagina al insallah🤩🤩
Kac aylık bebeğin, diyet degil ama saglikli beslenmeye devam edersin 🥰🥰

Back
X